Έχει επεξεργασθεί από τον/την Katherine Pierce στις Δευ Φεβ 27, 2012 9:54 pm, 1 φορά
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Δευ Μάης 03, 2010 12:43 am
To anime δυστυχώς δεν είναι την ένταση που έχει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η βασική ιστορία του Dande. Μοιάζει περισσότερο με μία ταινία βασισμένη στο παιχνίδι.
Όχι δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί θα μπορούσαν να το έχουν φτιάξει το καλύτερο anime ever, και το σκοτώσανε (κατα τη γνώμη μου). Με τους τόσους θαυμαστές του παιχνιδιού περίμενα πολύ καλύτερη δουλειά.
Nightmare Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Ηλικία : 548 Τόπος : Sin City
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Victor,Jasper Cullen,Bill Compton,Eric Northman Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Δευ Μάης 03, 2010 1:53 am
Δεν με τρελανε το anime τα games ειναι πολυ καλυτερα ωστοσο ηταν καλη προσπαθεια
Nightmare Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Ηλικία : 548 Τόπος : Sin City
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Victor,Jasper Cullen,Bill Compton,Eric Northman Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Δευ Μάης 03, 2010 1:55 am
Vergil ftw :cheers:
αν και δεν εμφανιστηκε στο anime :oops:
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Δευ Μάης 03, 2010 2:00 am
Nightmare έγραψε:
Vergil ftw :cheers:
αν και δεν εμφανιστηκε στο anime :oops:
Χεχ... Sephiroth copy ηταν ο τύπος αλλά και πάλι τα 'σπαγε :P
Χμ... Dande φυσικά... σε σύγκριση με χαρακτήρες άλλων παιχνιδιών/anime που μου αρέσουν μοιάζει με πολλούς αγαπημένους...
wowmicky012 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 21 Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Σαβ Μάης 29, 2010 4:53 am
Οτνος το ανιμε δεν ητανε και το καλυτερο χαρτι για να χτυπησει αλλα ανιμε τετοιου στυλ. παρ ολα αυτα αν και ασχετο με το καταπλικτικο παιχνιδι απο την Capcom μπορω οτι ητανε αρκετα καλο για το ειδος του!
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
Το anime θα μπορούσε πράγματι να γίνει πολύ καλύτερο. Και φυσικά να έχει και 4 κύκλους, όσες versions είχε και το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει, έχω δει όμως walkthroughs. Όπως και με το final fantasy άλλωστε, κάναν πολύ λιγότερα από όσα μπορούσαν. Θα γινόταν καταπληκτικό anime.
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Αν η Lady εμφανιζόταν περισσότερο στο anime θα ταν η προσωπική μου θεά. Κρίμα, γιατί είναι καταπληκτικός χαρακτήρας. Έξυπνη, εγωίστρια, κυνική, την νιώθω βρε παιδί μου, πως να το πω, είναι κομμάτι μου! Και φυσικά είναι πολύ σέξι με την μπαζούκα και την μηχανή. Β) Επίσης ο Dante μου αρέσει πάααρα πολύ, και σε αυτόν βρίσκω κομμάτια μου. Αγαπημένη σκηνή με αυτόν νομίζω είναι σε walkthrough που έχω δει, σκοτώνει 4 δαίμονες στο γραφείο του DMC τρώγωντας πίτσα.
Cathy Ames Witch
Αγαπάμε ξίφος του Dante! Και φυσικά τον ίδιον. Και το πλάνο που δείχνει το ξίφος στην πλάτη του. Να δώσω και γω ένα βιντεάκι που μου χαν δώσει καιρό πριν για την Lady {bow people}
Είναι και ωραίο κομματάκι. Τι άλλο θέτε;
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
Ο Νταντε παιδια ειναι Θεος!!! Απλα δεν παιζεται! :<3: Αυτη η σκηνη με την πιτσα θα μεινει στα χρονικα! Αν και ο αδερφος του δεν παει πισω...
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
Ο αγαπημενος? Ο Dante φυσικα.. Κοιταω να βρω καμια αφισα του στο ιντερνετ και το μονο που βρισκω ειναι εταιριες που ασχολουνται με εκτυπωσεις οπως print24 αλλα δεν θελω 50.. μια θελω! Ξερει κανεις που μπορω να απεθυνθω?
αντε και καλα combo!
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Σαβ Οκτ 22, 2011 1:13 am
που βλεπουμε επεισοδια;;
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Σαβ Νοε 24, 2012 4:17 am
και εγώ αυτό θα ρώταγα!
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Θέμα: Απ: Devil May Cry: Anime Σαβ Δεκ 15, 2012 2:45 am
Το λατρεύω!!!!! Και το anime και το game!!!! Τώρα παίζω το Devil May Cry 4 και πραγματικά είναι τέλειο! Τελείως πώρωση! Τα επισόδια μπορείτε να τα δείτε στο gogoanime.com αλλά με αγγλικούς υπότιτλους πάντα...
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean