Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Facebook: Η νέα μανια

Πήγαινε κάτω 
+32
gerstavros
edwardcullenz
Κρίστεν
Allison Argent
KingOfDarkness
Maraki Death
Delena4ever
Amaranth
ImaginaryWorld
Princess of darkness
Broken Angel
Lorsnoxp
paramu8enia
Raven
marina forever
Sensitive Vampire
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Ireena
White Lady
Duchess of Devonshire
Queen Alice VΙ
Nightmare
Westrice
Dracula's Daughter
van der Saargon
Nathaniel
Winter Shade
Pearl
eilin
blood
Ophelia
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vasilis1818
Warlock
Warlock
Vasilis1818

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011
Τόπος : Καπου...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Kind

Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04, 2013 11:56 pm

Εφτιαξα ενα πριν μερικα χρονια... Δεν ειναι οτι ηθελα απλως επειδη ημουν περιεργος...
Το να ασχολεισαι λιγο να μπαινεις να μιλας με φιλους (ειδικα με αυτους που ειστε μακρια) δεν ειναι τιποτα εξαλλου αυτο ειναι ενα απο τα καλα του ιντερνετ. Αλλα το να εισαι πρωι-βραδυ και μερικες φορες ξημερωματα αυτο ειναι κακομοιρια...
Το ιδιο ισχυει και για το ιδιο το ιντερνετ... Αλλο να εισαι σε εναν υπολογιστη λιγες ωρες (αναλογως βεβαια γιατι αλλοι δουλευουν μεσο υπολογιστη) κι αλλο απο τοπρωι μεχρι το βραδυ και να εχεις ξεχασει τι ειναι η πραγματικη ζωη κι αν υπαρχει πια για εσενα...

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το fb.
Μπαινω (αν μπω) για 2-3 λεπτα και βγαινω. Το βαριεμαι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Reika
Spirit
Spirit
Reika

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012
Τόπος : Πάτρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Σεπ 16, 2013 3:23 pm

N.ever give U.p έγραψε:
εγώ γιατί βρίσκω ότι θέλω για τα anime εκεί...:P Fanpages, groups, party....:P
Το στενάχωρο είναι πως πλέον οι περισσότεροι στηρίζονται σε τέτοια fanpages και τα anime forums έχουν αδειάσει. Πριν 4 χρόνια έσφυζαν από ζωή και ήταν στα καλύτερά τους. Τώρα για παράδειγμα το anime.gr (το μεγαλύτερο ίσως anime forum στην Ελλάδα) ζήτημα να έχει 20 νέα ποστ την ημέρα. Όλοι προτιμούν να γράφουν στο γκρουπ "5.000 Έλληνες Αnime Fans" που στην πραγματικότητα σήμερα έχουν φτάσει τους 10.231 και έχουν στόχο τους 20.000. Πλέον όλα τα event πρώτα γίνονται εκδηλώσεις στο FB και ύστερα, αν το θυμηθούν, θα αναρτήσουν ανακοίνωση στα anime forums.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα fanpages, είμαι και εγώ άλλωστε μέλος σε κάποια groups, αλλά με στεναχωρεί που αυτό έγινε η αιτία να νεκρώσουν κάποιες κοινότητες που ουσιαστικά υπήρξαν στυλοβάτες της anime κουλτούρας στην Ελλάδα.
gerstavros
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
gerstavros

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 621
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012
Τόπος : στο χάος

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 20, 2013 7:18 pm

Reika έγραψε:
N.ever give U.p έγραψε:
εγώ γιατί βρίσκω ότι θέλω για τα anime εκεί...:P Fanpages, groups, party....:P
Το στενάχωρο είναι πως πλέον οι περισσότεροι στηρίζονται σε τέτοια fanpages και τα anime forums έχουν αδειάσει. Πριν 4 χρόνια έσφυζαν από ζωή και ήταν στα καλύτερά τους. Τώρα για παράδειγμα το anime.gr (το μεγαλύτερο ίσως anime forum στην Ελλάδα) ζήτημα να έχει 20 νέα ποστ την ημέρα. Όλοι προτιμούν να γράφουν στο γκρουπ "5.000 Έλληνες Αnime Fans" που στην πραγματικότητα σήμερα έχουν φτάσει τους 10.231 και έχουν στόχο τους 20.000. Πλέον όλα τα event πρώτα γίνονται εκδηλώσεις στο FB και ύστερα, αν το θυμηθούν, θα αναρτήσουν ανακοίνωση στα anime forums.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα fanpages, είμαι και εγώ άλλωστε μέλος σε κάποια groups, αλλά με στεναχωρεί που αυτό έγινε η αιτία να νεκρώσουν κάποιες κοινότητες που ουσιαστικά υπήρξαν στυλοβάτες της anime κουλτούρας στην Ελλάδα.    
Ήταν επόμενο κάτι τέτοιο. Πλέον τα περισσότερα θέματα είναι συγκεντρωμένα, άμεσα κι εύκολα προσβάσιμα στο facebook, μαζί με τη δυνατότητα εύκολης γνωριμίας και συνομιλίας μ άλλους. Η δομή των φόρουμ δεν έχει την ίδια ευκολία επικοινωνίας, είναι πιο απρόσωπη.
Δεν λέω βέβαια πώς κάτι τέτοιο είναι απόλυτα θετικό, έχει κ τ αρνητικά του το facebook
Reika
Spirit
Spirit
Reika

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012
Τόπος : Πάτρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 22, 2013 5:59 am

Όπως το βλέπω εγώ πρακτικά τα FB groups μοιάζουν με την Black Hole στα off topic των anime forums. Ουσιαστικά είναι ένα μέρος που χύμα ο καθένας λέει οτιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να είναι anime related.

Δεν υπάρχει δομή, αν ψάχνεις μια παλιά δημοσίευση, δεν είναι καθόλου εύκολο να την βρεις, δεν υπάρχει καμία κατηγοριοποίηση.

Ο λόγος που οι περισσότεροι όμως spamάρουν εκεί, είναι η αμεσότητα, η ευκολία του να γράφεις κάτι χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι on topic και η έλλειψη σοβαρού moderation. Ένα FB group σίγουρα έχει πολύ πιο χαλαρούς κανόνες από ένα forum στο οποίο απαγορεύονται τα greeklish.
scanner20
Spirit
Spirit
scanner20

Αιγόκερως Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2014

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Ακέφαλος Καβαλάρης
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 17, 2014 5:07 am

Το Facebook ειναι καλο για επικοινωνια αλλα βεβαια πρεπει να κανεις καλη χρηση και να μην εξαρτασαι απο αυτο.Τα likes και τα σχολια δεν ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη αυτη...
gerstavros
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
gerstavros

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 621
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012
Τόπος : στο χάος

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια   Facebook: Η νέα μανια - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Οκτ 29, 2014 9:35 am

scanner20 έγραψε:
Το Facebook ειναι καλο για επικοινωνια αλλα βεβαια πρεπει να κανεις  καλη χρηση και να μην εξαρτασαι απο αυτο.Τα likes και τα σχολια δεν ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη αυτη...
Ακριβώς! Πρέπει να το βλεπουμε αποκλειστικα ως δευτερεύον τρόπο επικοινωνίας

Facebook: Η νέα μανια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Παρόμοια θέματα
-
» Το φόρουμ μας στο Facebook!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Γενική Θεματολογία :: Τεχνολογικά θέματα-
Μετάβαση σε: