Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Δευ Φεβ 04, 2013 11:56 pm | |
| Εφτιαξα ενα πριν μερικα χρονια... Δεν ειναι οτι ηθελα απλως επειδη ημουν περιεργος... Το να ασχολεισαι λιγο να μπαινεις να μιλας με φιλους (ειδικα με αυτους που ειστε μακρια) δεν ειναι τιποτα εξαλλου αυτο ειναι ενα απο τα καλα του ιντερνετ. Αλλα το να εισαι πρωι-βραδυ και μερικες φορες ξημερωματα αυτο ειναι κακομοιρια... Το ιδιο ισχυει και για το ιδιο το ιντερνετ... Αλλο να εισαι σε εναν υπολογιστη λιγες ωρες (αναλογως βεβαια γιατι αλλοι δουλευουν μεσο υπολογιστη) κι αλλο απο τοπρωι μεχρι το βραδυ και να εχεις ξεχασει τι ειναι η πραγματικη ζωη κι αν υπαρχει πια για εσενα...
Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το fb. Μπαινω (αν μπω) για 2-3 λεπτα και βγαινω. Το βαριεμαι. | |
|
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Δευ Σεπ 16, 2013 3:23 pm | |
| - N.ever give U.p έγραψε:
- εγώ γιατί βρίσκω ότι θέλω για τα anime εκεί...:P Fanpages, groups, party....:P
Το στενάχωρο είναι πως πλέον οι περισσότεροι στηρίζονται σε τέτοια fanpages και τα anime forums έχουν αδειάσει. Πριν 4 χρόνια έσφυζαν από ζωή και ήταν στα καλύτερά τους. Τώρα για παράδειγμα το anime.gr (το μεγαλύτερο ίσως anime forum στην Ελλάδα) ζήτημα να έχει 20 νέα ποστ την ημέρα. Όλοι προτιμούν να γράφουν στο γκρουπ "5.000 Έλληνες Αnime Fans" που στην πραγματικότητα σήμερα έχουν φτάσει τους 10.231 και έχουν στόχο τους 20.000. Πλέον όλα τα event πρώτα γίνονται εκδηλώσεις στο FB και ύστερα, αν το θυμηθούν, θα αναρτήσουν ανακοίνωση στα anime forums. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα fanpages, είμαι και εγώ άλλωστε μέλος σε κάποια groups, αλλά με στεναχωρεί που αυτό έγινε η αιτία να νεκρώσουν κάποιες κοινότητες που ουσιαστικά υπήρξαν στυλοβάτες της anime κουλτούρας στην Ελλάδα. | |
|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Παρ Σεπ 20, 2013 7:18 pm | |
| - Reika έγραψε:
- N.ever give U.p έγραψε:
- εγώ γιατί βρίσκω ότι θέλω για τα anime εκεί...:P Fanpages, groups, party....:P
Το στενάχωρο είναι πως πλέον οι περισσότεροι στηρίζονται σε τέτοια fanpages και τα anime forums έχουν αδειάσει. Πριν 4 χρόνια έσφυζαν από ζωή και ήταν στα καλύτερά τους. Τώρα για παράδειγμα το anime.gr (το μεγαλύτερο ίσως anime forum στην Ελλάδα) ζήτημα να έχει 20 νέα ποστ την ημέρα. Όλοι προτιμούν να γράφουν στο γκρουπ "5.000 Έλληνες Αnime Fans" που στην πραγματικότητα σήμερα έχουν φτάσει τους 10.231 και έχουν στόχο τους 20.000. Πλέον όλα τα event πρώτα γίνονται εκδηλώσεις στο FB και ύστερα, αν το θυμηθούν, θα αναρτήσουν ανακοίνωση στα anime forums.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα fanpages, είμαι και εγώ άλλωστε μέλος σε κάποια groups, αλλά με στεναχωρεί που αυτό έγινε η αιτία να νεκρώσουν κάποιες κοινότητες που ουσιαστικά υπήρξαν στυλοβάτες της anime κουλτούρας στην Ελλάδα. Ήταν επόμενο κάτι τέτοιο. Πλέον τα περισσότερα θέματα είναι συγκεντρωμένα, άμεσα κι εύκολα προσβάσιμα στο facebook, μαζί με τη δυνατότητα εύκολης γνωριμίας και συνομιλίας μ άλλους. Η δομή των φόρουμ δεν έχει την ίδια ευκολία επικοινωνίας, είναι πιο απρόσωπη. Δεν λέω βέβαια πώς κάτι τέτοιο είναι απόλυτα θετικό, έχει κ τ αρνητικά του το facebook | |
|
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Κυρ Σεπ 22, 2013 5:59 am | |
| Όπως το βλέπω εγώ πρακτικά τα FB groups μοιάζουν με την Black Hole στα off topic των anime forums. Ουσιαστικά είναι ένα μέρος που χύμα ο καθένας λέει οτιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να είναι anime related.
Δεν υπάρχει δομή, αν ψάχνεις μια παλιά δημοσίευση, δεν είναι καθόλου εύκολο να την βρεις, δεν υπάρχει καμία κατηγοριοποίηση.
Ο λόγος που οι περισσότεροι όμως spamάρουν εκεί, είναι η αμεσότητα, η ευκολία του να γράφεις κάτι χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι on topic και η έλλειψη σοβαρού moderation. Ένα FB group σίγουρα έχει πολύ πιο χαλαρούς κανόνες από ένα forum στο οποίο απαγορεύονται τα greeklish. | |
|
scanner20 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2014 Ηλικία : 24
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ακέφαλος Καβαλάρης Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Πεμ Ιουλ 17, 2014 5:07 am | |
| Το Facebook ειναι καλο για επικοινωνια αλλα βεβαια πρεπει να κανεις καλη χρηση και να μην εξαρτασαι απο αυτο.Τα likes και τα σχολια δεν ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη αυτη... | |
|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Facebook: Η νέα μανια Τετ Οκτ 29, 2014 9:35 am | |
| - scanner20 έγραψε:
- Το Facebook ειναι καλο για επικοινωνια αλλα βεβαια πρεπει να κανεις καλη χρηση και να μην εξαρτασαι απο αυτο.Τα likes και τα σχολια δεν ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη αυτη...
Ακριβώς! Πρέπει να το βλεπουμε αποκλειστικα ως δευτερεύον τρόπο επικοινωνίας | |
|