| Dracula's Daughter | |
|
+6Natalia Ophelia Winter Shade eilin van der Saargon Dracula's Daughter 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
| Θέμα: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 1:23 am | |
| Σειρα μου τωρα!!!! Με λενε Dracula's Daughter αλλα καποιοι με ξερουν και ως Half-Blood Princess και Eileen Prince.Αλλα για συντομια μπορειτε να με λετε Μαρια.Ειμαι 14 ετων και μενω στη Μυτιληνη.Ειμαι τρελη fan του Johnny Depp,του Χαρι Ποτερ(βιβλια μονο και ειμαι στο κλαμπ των σεβιστων),του Alan Rickman,των λυκανθρωπων και των βρικολακων και υπογραφω ως αντι-λυκοφιστρια και μην ρωτατε γιατι.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Για τη δικη σας ασφαλεια μην δηλωσετε μπροστα μου οτι ειστε φαν του Τζειμς Ποτερ(λερωσα το στομα μου).
Αυτα τα λιγα!!!Απ'οτι φαινεται θα περασω καλα εδω(αν βεβαια καταφερατε και με ανεχτειτε) | |
|
| |
van der Saargon Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 297 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : The pits of hell
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Viktor Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 1:59 am | |
| Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 2:30 am | |
| καλως ηρθες μαρια! :cheers: | |
|
| |
Winter Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 138 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Hawai
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 2:40 am | |
| Welcome Mary!!Μην τα ξαναλέμε..Τα είπα στο άλλο θέμα:d | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 3:36 am | |
| Καλώς ήλθες Μαράκι | |
|
| |
Natalia Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονικη !!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 4:00 am | |
| Μαρακι μου γλυκο καλως ήρθες !!! 8) | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 4:55 am | |
| | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 4:58 am | |
| - Dracula's Daughter έγραψε:
- Σειρα μου τωρα!!!!
Με λενε Dracula's Daughter αλλα καποιοι με ξερουν και ως Half-Blood Princess και Eileen Prince.Αλλα για συντομια μπορειτε να με λετε Μαρια.Ειμαι 14 ετων και μενω στη Μυτιληνη.Ειμαι τρελη fan του Johnny Depp,του Χαρι Ποτερ(βιβλια μονο και ειμαι στο κλαμπ των σεβιστων),του Alan Rickman,των λυκανθρωπων και των βρικολακων και υπογραφω ως αντι-λυκοφιστρια και μην ρωτατε γιατι. για κάποιο λόγο (δεν ξέρω ποιον :evil: :oops: ) σε λάτρεψα... Καλώς όρισες | |
|
| |
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Τετ Μάης 05, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Queen maeve Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 73 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: EΡΙΚ!!!!! Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Παρ Μάης 07, 2010 12:49 am | |
| Kαλως ηρθες και απο μενα!!!!!! Αν και απο τις 2 επιλογες που εκανες αμεσως περασαμε στην αντιθετη πλευρα!!! Τους λογους νομιζω οτι τους ξερεις ηδη!!!!! | |
|
| |
Dracula's Daughter Witch
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Παρ Μάης 07, 2010 7:31 pm | |
| Τι να σε κανω!!! Εγω νερο και εσυ φωτια!!!
Ευχαριστω για το καλωσορησμα!!! | |
|
| |
~Nightfairy~ Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Τόπος : Wherever my fantacy takes me!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Σαβ Μάης 08, 2010 6:08 am | |
| Merry meet Mary!!!!! Kαλώς σε βρήκαμε!! Περριτό να πω ότι από τον πρόλογό σου και μόνο σε λάτρεψα!!!!!!! Άντε να πλυθαίνουμε οι ''αντι-λυκοφιστές'' ή "anti-twilighters"!!!! Μου φαίνεσαι πανέξυπνη κοπέλα μόνο και μόνο από τα λεγόμενά σου!! | |
|
| |
Dracula's Daughter Witch
| Θέμα: Απ: Dracula's Daughter Σαβ Μάης 08, 2010 3:40 pm | |
| Σ'ευχαριστω πολυ ~Nightfairy~ για το καλωσορησμα!!!!! | |
|
| |
| Dracula's Daughter | |
|