Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Firefox ή Explorer; Κυρ Σεπ 22, 2013 6:13 am | |
| Χρησιμοποιώ firefox λόγω των ποικίλων addons και λόγω συνήθειας. Θεωρώ όμως καλύτερο browser τον Palemoon (ξαδελφάκι του firefox) που είναι πιο ελαφρύς. Τον chrome δε θα τον χρησιμοποιούσα για ιδεολογικούς λόγους, εφόσον είναι ρουφιάνος της google. Safari, opera τους έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο, δεν είναι ιδανικοί για windows, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι κακοί. Ένας φυλλομετρητής που αξίζει να αναφερθεί, είναι ο Τor Browser. Είναι σχετικά καινούριος και φημίζεται για την προστασία της ανωνυμίας του χρήστη. Νομίζω πως παρέχει κρυπτογράφηση, ίσως να χρησιμοποιεί ακόμα και υπηρεσίες proxy. https://www.torproject.org/ | |
|
daidalos Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2013 Ηλικία : 124 Τόπος : στον αστερισμο του κρονου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Firefox ή Explorer; Τρι Οκτ 22, 2013 10:59 pm | |
| Παλια χρησιμοποιουσα firefox, τωρα χρησιμοποιω τον google chrome, ο οποιος με ορισμενες ρυθμισεις γινεται ταχύτατος.... Για να εχεις ομως γρηγορο ιντερνετ χρειαζονται καποιες ρυθμισεις να γινουν στο Registry Editor. Επισης στην Προτεραιότητα DNS και Hosts και στο QoS Reserved Bandwidth...βεβαια θα πρεπει να γνωριζεται πολυ καλα τι κανετε, αλλιως θα επιτυχετε το αντιθετο αποτέλεσμα...ολα αυτα εκ πειρας βεβαια. | |
|
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Firefox ή Explorer; Πεμ Σεπ 18, 2014 4:50 am | |
| firefox Μια ζωη | |
|
AngelMoon Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2014 Ηλικία : 357 Τόπος : Outer space
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Firefox ή Explorer; Παρ Σεπ 19, 2014 12:58 am | |
| Chrome ! | |
|
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Firefox ή Explorer; Παρ Σεπ 19, 2014 1:49 am | |
| Καλος ο Chrome αλλα παρολο που τον εχω δοκιμασει κατι δεν μαρεσει σε αυτον... ετσι συνεχιζω να προτιμω firefox | |
|