| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 30, 2012 8:46 pm | |
| και εγω αυτο πιστευω. επηρεαζονται απο την καθημερινοτητα μας, τα αγχη και τις σκεψεις μας | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιουλ 30, 2012 10:01 pm | |
| Ναι συμφωνώ! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Αυγ 06, 2012 9:29 am | |
| Ναι ισως να εχετε δικιο...εγω παντως απο ενα ονειρο που ειχα δει κατελληξα να κοιμαμαι με ενα σταυρο κατω απο το μαξιλαρι μου και την επομενη μερα να με λουζει η μαμα μου με αγιασμο στο κεφαλι και να ακουω κραξιμο για το ντυσιμο μου.. και πως εχω βγει απο το δρομο του θεου.!Anyway απλα γελαω και ελπιζω να βγηκε το ονειρο απο το αγχος της καθημερινοτητας:P:P:P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Αυγ 06, 2012 3:15 pm | |
| Νομίζω από εκεί θα είχε βγει!:Ρ | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Αυγ 06, 2012 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Thana Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Απο τον Αρη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: louis Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Αυγ 06, 2012 10:50 pm | |
| καλησπερα! και εγω βλεπω περιεργα ονειρα πχ οταν ημουν μικρη ειδα οτι ειχα παει με το σχολειο μου σε ενα παρτυ που εκανε και κατι παιδια επεζαν σε ενα μπαλκονι με κατι 3υλα και το ενα παιδι επεσε κατω και και εκο4ε το κεφαλι του σε ενα που ηταν νασκουπιζουν τα ποδια σιδερενιο... και οτι μετα απο αυτο πηγα με τον πατερα μου στο σπιτι τησ γιαγιασ μ και του ειχαν δωσει μια σακουλα μαζι του και ανοιγουμε αυτη την σακουλα με το κομμενο κεφαλι του παιδιου γδαρμενο.... ! και μετα το πετα3αμε απο κατω απο την πολυκατοικια .... ποιοσ 3ερει ....
αλλο ονειρο.... μια μερα ειχαν πιασει τα παιδια ενα μικρο καρακα3ακι μεσα στο δασακι που μενουμε και μετα το αφησαν σε ενα δεντρο να βρει την μανα του ..... την νυχτα ειδα ενα ονειρο οτι λεει πηγενα στο δασοσ και ειδα το καρακα3ακι σε ενα δεντο κρεμασμενο και μετα 3υπνισα ... και πραγματι την επομενη μερα πηγα τρεχοντασ στο δασακι και ειδα το καρακα3ακι να κρεμετε απο το δεντρο με το ενα του ποδι και ετρε3α και το επιασα .... !!!! ( και μετα το μεγαλωσα και το απεελευ8ερωσα ! )
αλλο παλι ειναι οτι ειδα οτι πεταγα η φαση ηταν οτι μπορουσα να το ελεχ3ω κιολλασ !!!
αλλο.... οτι κατι κ***λοπαιδα στο σχολειο με κορειδευαν οτι ειμαι αλλοκοτη και εγω απο μακρια εσφη3α το χερι μ σαν να τον πνιγω απο το τον λεμο αλλα δεν τον σκωτοσα απλοσ τον επνι3α λιγο :P και μετα φοβι8ικαν και φυγανε....
αλλο... οτι ημουν εγω και ενασ αλλοσ αγνωστοσ ενα απογευμα σκοτινο και βροχερο και λεει οτι μπηκαμε σε ενα σπιτι και κατι 4αχναμε και αυτοσ επιασε ενα παιδι που ηταν εκει και το ρωταγε για κατι που δεν καταλαβα ... και μετα το σκωτοσαμε επειδι δεν μασ ελεγε και επειδι ερχονταν κατι αλλοι και κρυφτοικαμε κατω απο κατι σαν τραπεζι .... και οταν εφυγαν ανοι3αμε ενα μπαουλο και μεσα ειχε κατι κοκαλα και ενα κρανιο και οταν το επιασα εσπασε στα δυο και απο μεσα ετρεχε αιμα ... πολυ αιμα ...
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Αυγ 06, 2012 11:42 pm | |
| χμ πολυ περιεργα πραγματα......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Αυγ 07, 2012 12:46 am | |
| | |
|
| |
Thana Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Απο τον Αρη
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Αυγ 07, 2012 10:56 pm | |
| ενα αλλο ονειρο ( προσφατο ηταν )λεει οτι μια φιλη μ μου ειχε πει οτι κατω απο 1 απο τα γεφυρακια στην γειτονια μασ που περναει το τρενο απο πανω το βραδακι εμφανιζεται ενα κοριτακι το οποιο τραγουδαει και υπνοτιζει οποιον την ακουσει ... λοιπον το λεω εγω στην μανα μου (στο ονειρο ολα αυτα) και πηραμε τον σκυλο και πηγαμε να δουμε....μολισ φτανουμε εκει αργα το απογευμα....κοιταω μεσ το γεφυρακι που ηταν σκοτινα.... -οχι γαμωτο !! λεω.. ειναι εκει .. ηταν εκει...και ερχοταν προσ το μεροσ μασ με παγομενο βλεμα και 4ι8ιριζοντασ κατι που δεν κατανοουσα ... η μανα μου πιγενε προσ τα εκει... μεχρι που βγαγω μια κραυγη ...οχι τρομου..οχι απογνοσεισ κατι σαν μπλοκαρισμα ηταν πολυ δυνατη και την αποτρε4ε για λιγο(το κοριτσι )να μασ πλησιασει αφου εμεισ το ειχαμε βαλει στα ποδια....και κατευ8ηνομουν προσ το σπιτι μιασ φιλησ μου ( ημανα μ ειχε παει σπιτι) αλλα το κοριτσι ηταν ειδη εκει ! δεν την κυριε4ε την φιλη μ ο 4ι8ιροσ αν κ ηταν φοβισμενη.... τρε3αμε γρυγορα προσ το σπιτι μ και μασ κυνιγουσαν κατι αλλα παιδια τα οποια τα ειχε υπνοτισει... εφτασαν μεχρι το σπιτι μ οπου εκει με επιασε ενα παιδι απο την κοτσιδα μ αλλα προλαβα και επισα ενα πριονακι με το οποιοσ του εκο4α το λαριγγυ!(απο την καροτιδα μεχρι και την αλλη πλευρα !) αλλα αυτο σινεχιζε να κουνιεται...να μιλαει(σε ακαταλαβιστικη γλωσσα..) και σινεχισα κοβοντασ του και τον αφιενα και τελικα πε8ενοντασ αφου ειχα γεμισει πατοκορφα με αιμα....μπενουμε μεσ το σπιτι οπου ολα ηταν ησιχα λεσ και δεν ειχε σιμβει τπτ ! μπορει καποιοσ να μου πει τι σιμενουν ? δεν βλεπο ταινιεσ με τετιο περιεχομενο κ γενικα δεν βλεπο τηλεοραση..... ειναι ολα πολυ περιεργα ... και καποια απο αυτα μου λενε τι 8α σιμβει στο κοντινο μελλον ( οποσ κ με τον 8ανατο του φιδιου μ{ονειρο κ αυτο } αλλα ειναι μια αλλη ιστορια.... σε σχεση με το μελλον ... μπορει κανεισ αλλοσ απο εδω να δει το μελλον οπο εγω ??? μεσα απο ονειρα και αναλαμπεσ ???? πραγματικα ειναι περιεργο αλλα κ αλη8ινο..... | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Αυγ 07, 2012 11:29 pm | |
| Μήπως βλέπεις πολύ DEXTER? BTW αν μπορείς πρόσεξε λίγο τον τρόπο που γράφεις. Το βρήκα πολύ δύσκολο να διαβασω αυτά που γράφεις με νούμερα αντί για γράμματα , με σ αντί για ς κτλ..Φαντάζομαι κ άλλοιθα δυσκολευτούν. | |
|
| |
Thana Witch
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Αυγ 07, 2012 11:33 pm | |
| οχι μωρε dexter εχω σταματισει να βλεπω :P .... οσο για τα γραματτα ... Αχ αυτα τα greeklish !!!! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τρι Αυγ 07, 2012 11:36 pm | |
| σε καταλαβαίνω!!! αλλά δεν είναι και τόοοοσο δύσκολο πια , αντί για 3 να πατίσεις ξ ή αντι για 4 το ψ και θ αντί 8.. Δε γλιτώνεις τίποτα Αλλά ας μή ξεφεύγουμε. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 1:15 am | |
| - Thana έγραψε:
- ενα αλλο ονειρο ( προσφατο ηταν )λεει οτι μια φιλη μ μου ειχε πει οτι κατω απο 1 απο τα γεφυρακια στην γειτονια μασ που περναει το τρενο απο πανω το βραδακι εμφανιζεται ενα κοριτακι το οποιο τραγουδαει και υπνοτιζει οποιον την ακουσει ... λοιπον το λεω εγω στην μανα μου (στο ονειρο ολα αυτα) και πηραμε τον σκυλο και πηγαμε να δουμε....μολισ φτανουμε εκει αργα το απογευμα....κοιταω μεσ το γεφυρακι που ηταν σκοτινα.....
και εγω εχω δει κατι παρομοιο......μππππρ....... | |
|
| |
Thana Witch
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 4:26 am | |
| ναι ειναι λιγο σοκ , οταν το βλεπεις γιατι ειναι τοσο ζωντανο :P | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 4:35 am | |
| οντως αλλα τα ονειρα ειναι οι βαθιοι φοβοι μας οι κρυφες επιθυμιες....η εχουν πολυ βαθια νοηματα.....!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 6:46 pm | |
| Ή μπορεί κάποιος να σου είχε πει γι’αυτό το κορίτσι και να σου κόλλησε στο μυαλό, δηλαδή στο υποσυνείδητο... Εγώ προχθές είδα τον Σατανά με διαφορετική μορφή όμως.... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 6:47 pm | |
| συμφωνωω....!! οταν λες με διαφορετικη μορφη τι εννοεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Αυγ 08, 2012 6:53 pm | |
| Ήτανε σε μια ανθρωπινη μορφή αλλά ήτανε αυτός... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Αυγ 10, 2012 1:22 am | |
| χμ περιεργο.... | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Αυγ 10, 2012 2:59 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Παρ Αυγ 10, 2012 10:31 pm | |
| Να το!!!!!!!!!!Με διαφορετικη μορφη!Εχω δει κατι παρομοιο κ εγω Μαρια.Τον εχω δει σε γυναικεια μορφη.Ηταν γελοιο το ονειρο μου αλλα και μακαβριο μαζι. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Αυγ 11, 2012 10:11 pm | |
| Εγω τι να σας πω... τελευτσια δεν βλεπω τοσο περιεργα ονειρα. με γυναικεια μορφη? πλακα θα ειχε.... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Αυγ 11, 2012 10:12 pm | |
| πλακα θα ειχε αλλα θα ηταν τρομακτικηηηηηηηη......μπρρρρρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Αυγ 11, 2012 11:16 pm | |
| Ναι τι να σας πω πολυ πλακα -.-' Το μονο αστειο ηταν οτι με κυνηγουσε λες και ημασταν σε καμια πιστα ηλεκτρονικου παιχνιδου με αυτες τις κινησεις που γινονταν.Ευτυχως δεν ξαναειδα κατι τετοιο.. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Αυγ 12, 2012 1:40 am | |
| χαχα αν παιχνιδι για δεςςς scary..... | |
|
| |
| Όνειρα | |
|