| Όνειρα | |
|
+33Amaranth gerstavros Κρίστεν Thana skailer Allison Argent paramu8enia Favole KingOfDarkness Dark Knight lily modgomery Lillith toni97 Night Princess♥ Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire ClaireReno Catnipe Dark Princess. queen of damned Raven VampireBella Pandora Somnium Katerina Petrova Roza di Cathy Ames Pearl Dark Lady Christian Ozera Ophelia 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουλ 07, 2010 3:06 am | |
| εγω παλι ειδα μια φορα οτι ετρεχα καπου και οτι καποιος με κυνηγουσε.. | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουλ 07, 2010 5:45 am | |
| ^^Αυτό το ότι με κηνυγάνε το βλέπω συνέχεια!! Άλλες φορές απλά για να μου κάνουν κακό,άλλες φορές επειδή με κατηγορούν για κάτι που δεν έκανα...κτλ..! Γενικά το κυνηγητό είναι βασικό μοτίβο... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Τετ Ιουλ 07, 2010 4:45 pm | |
| - Katherine Pierce έγραψε:
- Βλέπεις οτι είσαι μόνη σου εκεί;...
Ισως απο ψυχολογική άποψη να ναι κάποια ανάγκη να αισθανθείς ένταση... Μόνη μου... Και μάλλον αυτό που θέλω είναι κυρίως να πάω εκεί, και ένταση βέβαια γιατί τώρα τελευταία βαριέμαι σχεδόν συνέχεια... | |
|
| |
queen of damned Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Αυγ 15, 2010 12:56 am | |
| αυτο που ειπατε οτι δεν μπορεις να κουνηθεις και δεν μπορεις να ανοιξεις τα ματια σου συμβαινει γιατι οταν ειμαστε στον βαθυ υπνο που εκει κυριως βλεπουμε ονειρα το σωμα μας ειναι σε παραληση δηλαδη δεν μπορουμε να κουνηθουμε και αν κουνηθουμε δεν θα ειναι ευκολο.Ο πατερας μου το παθαινει συνεχεια αλλα ανοιγει τα ματια βλεπει το δωματιο κανονικα οπως ειναι ενω ειναι σκοταδι και βλεπει κατι σαν μαυρη σκια διπλα του .. δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου εχει συμβει αυτο ποτε ειναι πολυ περιεργο φαινομενο παντως | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Σεπ 25, 2010 8:43 pm | |
| Παιδια πιστευω πολυ στα ονειρα......η μητερα μου αν δει χρυσαφικα στο ονειρο της καποιος παιθενει...αν τα φορεσει κι ολας πεθαινει καποιος κοντινος μας.....και εγω ποτε ποτε βλεπω πολυ περιεργα ονειρα που αν τα ερμηνευσω ειναι πολυ τρομακτικα και ετσι εχω σταματησει να το κανω...
Εχω δει πολλα ονειρα οτι το σκαω απο το σπιτι και με κυνηγανε και ολοι την ωρα τρεχω και στο τελος με ακουμπαει ενα χερι στην πλατη και ξυπναω...δεν το εχω ερμηνευση ποτε.....ααααααααααααα και μια φορα ειχα δει οτι με ειχαν κλεισει στισ καλογριεσ εμενα και ην κολλητη μου και βρικαμε μια περιεργη τραπουλα και κατι τετοια....... | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Σαβ Σεπ 25, 2010 9:25 pm | |
| Καλόγριες; Οντως τρομακτικό... | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 1:20 am | |
| έχω δει ότι κάποιος σκοτώνει μια κοπελα μετα το χορο του σχολειου καρφωνοντας της μια ομπρελα στο λαιμο... ειχα τρομαξει τοοοσο πολυ!! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 2:15 am | |
| εχω δει αρκετα μπερδεμενα ονειρα.....ενα τωρα το θυμαμαι πολυ αμιδρα..... | |
|
| |
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 3:46 am | |
| Eνα ονειρο που ειδα προσφατα ηταν πως ειχα γενεθλια και ειχα παρτι. Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο και οταν το σηκωνω ποιος νομιζεται οτι μου απανταει απο την αλλη γραμμη? Ο Μιτσωτακης! (φτου φτου φτου!) Και μου ευχηθηκε και να τα εκκατοστησω! Τωρα να παω να παρω κερασματα η κολυβα...??? (ιδου η απορια!) | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 2:13 pm | |
| - ClaireReno έγραψε:
- Eνα ονειρο που ειδα προσφατα ηταν πως ειχα γενεθλια και ειχα παρτι. Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο και οταν το σηκωνω ποιος νομιζεται οτι μου απανταει απο την αλλη γραμμη? Ο Μιτσωτακης! (φτου φτου φτου!) Και μου ευχηθηκε και να τα εκκατοστησω!
Τωρα να παω να παρω κερασματα η κολυβα...??? (ιδου η απορια!) Αχ αγαπη μου το θυμαμε οταν μου το ελεγες!!!!!!!!!!!!Κι ομως εισαι ακομα ζωντανει!!!!!!!!!!Φτου!Μια δουλεια του ζητησα να κανει σωστα!!!!!!!!ΛΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε'σεις!Μολις πριν απο λιγο ειδα ενα ονειρο που ημουν υποτιθεται στη ρωσια και ημουν στον πατο της θαλασσας και περπατουσα και ανοιγα κοχυλια και εβρισκα μαργαριταρια!Πολλα πολλα μαργαριταρια!!!!!Τρεχω να το ερμηνευσω!!!! Ελπιζω να μην μου βγει παλι καμια κηδεια! | |
|
| |
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
| |
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 5:06 pm | |
| | |
|
| |
ClaireReno Fallen
| Θέμα: Απ: Όνειρα Κυρ Οκτ 10, 2010 5:07 pm | |
| Τεσπα... αμα βρεις τιποτα εδω θα'μαστε! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Δευ Ιαν 03, 2011 1:14 am | |
| εγω πιστευω πως στα ονειρα βλεπουμε ή αυτο που θελουμε να δουμε ή κατι επηρεασμενο απο αυτα που εγιναν την μερα. εγω συχνα βλεπω ονειρα και μετα τα ξαναβλεπω υστερα απο πολυ καιρο. ακριβως τα ιδια. και το βραδυ ειχα δει κατι με κυνηγι και καταδιωξη κτλ... και καποιες φορες εκει που κοιμαμαι νιωθω να πεφτω και πεταγομαι κατευθειαν πανω και ξυπναω. και μια αλλη φορα, ενα καλοκαιρι κοιμομουν στην θεια μου και οταν ξυπνησα εκλεγα και εκλεγε και αυτη. δεν ηξερα τι να πω. και καποιες φορες εκει που κοιμαμαι ξυπναω και η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη, ή ξυπναω πανω στο καλυτερο σημειο εντελως ξαφνικα. γαμωτο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 2:25 am | |
| Αν αυτά που βλέπεις είναι ακριβώς τα ίδια υποτίθεται ότι σημαίνει πως είναι κάποιο μήνυμα. Εγώ παλιότερα έβλεπα συνεχώς ένα διάδρομο που δε σταματούσε ποτέ με πολλές πότρες δεξιά και αριστερά και όταν έφτανα σε μια συγκεκριμένη όλα μάυριζαν. Και τώρα τελευταία βλέπω κάθε μέρα κάτι εντελώς περίεργο. Είχα δει κι ένα πολύ ωραίο-περίεργο προχτές... Το ξαναθέεελωωωωω!!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 4:31 am | |
| δεν τα βλεπω για πολυ καιρο και συνεχεια. απλα μπορει κατι που εχω δει να το ξαναδω μετα απο μηνες. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 4:55 am | |
| Να είσαι δηαλαδή σίγουρη ότι το έχεις ξαναδεί ή απλά μέσα στο όνειρο να νιώθεις ότι έχεις ξαναβρεθεί εκεί? Γιατί έχει διαφορά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:02 am | |
| ειμαι απολυτως σιγουρη οτι το ειχα ξαναδει σε ονειρο πιο παλια. ακριβως το ιδιο. αλλα ηταν μια βλακεια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:23 am | |
| Τότε είναι και καλά μήνυμα. Όσο καιρό πριν και να το έχεις δει, δεν έχει σημασία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:24 am | |
| κριμα που δεν θυμαμαι να εγινε κατι μετα. αλλα γενικα δεν εχω ''προφητικα'' ονειρα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:26 am | |
| Ε, μη νομίζεις ότι είναι και το πιο συνηθισμένο να έχεις προφητικά. Το να συμβεί είναι συνήθως το σπάνιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:27 am | |
| δεν ξερω αν υπαρχουν προφητικα ονειρα. ισως καποιο προαισθημα που σε κανει να βλεπεις κατι που ισως συμβει ή που εσυ θα κανεις να συμβει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 4:45 pm | |
| Ναι, ίσως άλλα κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ξέρεις. Πρόπερσι το καλοκαίρι για παράδειγμα η νονά μου είχε ονειρευτεί πως η γιαγιά μου έσπασε το πόδι της και όντως το είχε σπάσει λίγες μέρες πριν. Και αυτή πραγματικά δεν ήξερε τίποτα γιατί είχε να μιλήσει με τη μαμα μου τουλάχιστον 1 μήνα. Αυτό ήταν περίεργο και δε θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση το ότι περίμενε πως κάτι θα συμβεί γιατί δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι η γιαγιά μου θα πάθει κάτι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 4:54 pm | |
| πολλες φορες η φαντασια μας μας παιζει περιεργα παιχνιδια, ε? αυτο δεν μπορει να ηταν απλη συμπτωση. εκτος και αν οντως ειχε καποιο προαισθημα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρα Πεμ Ιαν 06, 2011 5:10 pm | |
| Σύμπτωση μάλλον άλλα δεν παύει να είναι περίεργο. | |
|
| |
| Όνειρα | |
|