| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|
+37Allison Argent Κρίστεν Albert Archibald Rebecca. Eva98 N.ever give U.p skailer KingOfDarkness Dark Knight Lillith black widow Favole lily modgomery Selene Maraki Death paramu8enia Broken Angel fosopsi Amaranth Princess of darkness Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Μικρό νταμπίρ Alastar Catnipe Dark Princess. Roza di Somnium Pearl Sensitive Vampire Ireena Emma Rosefall Katerina Petrova Raven Cathy Ames wowmicky012 Ophelia 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Σεπ 26, 2010 9:12 pm | |
| Ναι ειναι πολυ ομορφα.......ζωγραφιζω και εγω!!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Σεπ 26, 2010 9:16 pm | |
| ανέβασε μας κάτι ωραίο (ξέρεις εσύ τι είδους ωραιο) να το δουμε! αν βρω κι εγώ τρόπο θα ανεβάσω κι εγώ κάτι δικό μου... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Σεπ 26, 2010 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Σεπ 26, 2010 9:57 pm | |
| Θα το βγαλω φωτο στο κινητο...θα το περασω στον υπολογιστη και απο εκει θα το περασω σε ενα σαιτ δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα καπου εδω αναφερετε .......... | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Hiou Shizuka Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Σεπ 26, 2010 10:17 pm | |
| Αν δεν έχετε σκάνερ, βγάλ'τε τα φωτογραφία από το κινητό, περάστε τα στον υπολογιστή και ανεβάστε τα από imageshack. | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:16 pm | |
| Τα τα τα ταμ τα ταμ... Το ξερω οτι δεν ειναι κατι το πολυ ωραιο αλλα τουλαχιστον ειναι μονο δικα μου και ειμαι πολυ περηφανη που δεν ειναι ξεπατικοτουρες!!!!!!! Αυτο ειναι απο ενα τετραδιο που εχω!!Την ωρα των γαλλικων το ζωγραφισα!Και 5 λεπτα απο το διαλειμα!! - Σπόιλερ:
Αυτο ειναι απο το Illuminate που σας ελεγα!! - Σπόιλερ:
Και αυτο ειναι ενα φορεμα που ζωγραφισα πριν κατι μερες....Ηταν βραδυ και βαριομουνα.Ειναι πολυ πρωχιρο το σχεδιο αλλα παρολα αυτα μ'αρεσει!!!!! - Σπόιλερ:
Παιδα με το μαλακο....Εχω μεγαλα ονειρα!Μην με ριξεται αποτομα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dark Princess. στις Κυρ Οκτ 03, 2010 3:55 pm, 1 φορά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:23 pm | |
| - Dark Princess. έγραψε:
- Παιδα με το μαλακο....Εχω μεγαλα ονειρα!Μην με ριξεται αποτομα!!
γιατί να σε ρίξουμε? είναι πολύ ωραία, ειδικά το πρώτο και το δεύτερο... τώρα για το τρίτο: κι αυτό καλό και θα ήθελα να το έχω απλά τα άλλα ειναι καλύτερα... | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:25 pm | |
| Τα δυο πρώτα μ αρέσουν απίστευτα....το τρίτο θέλει λίγη δουλίτσα στο μπούστο νομίζω... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:27 pm | |
| Σας ευχαριστω......!!!!!!!!!!!!!!!! Βασικα δεν μπορω να ζωγραφιζω 2 πραγματα.......Τα προσωπα(Για αυτο ολες οι κοπελες ειναι ακεφαλες!!! ) Και 2 τα σωματα....Αλλα κανω καμια προσπαθια που κα που....!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:35 pm | |
| τα σώματα δεν είναι τόσο δύσκολα... κι εγώ πριν από 2 χρόνια δεν τα έκανα τόσο καλά, το ίδιο και τα κεφάλια... απλά χρειάζεται παρατήρηση και εξάσκηση και θα βελτιωθείς... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:39 pm | |
| χαχαχαχαχα! για αυτό σου λέω προσπάθησε! | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:43 pm | |
| Οκ......θα προσπαθησω και θα σας το ανεβασω...Αλλα δεν θα φταιω αν μοιαζει με ορκ!!!(Τα ασχημα πλασματα απο των αρχωντα των δαχτυλιδιων!!) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:44 pm | |
| μα δεν πειράζει! ποιος είπε ότι δε συμπαθούμε τα ορκ?! | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:46 pm | |
| Χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ να'σαι καλα!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:46 pm | |
| Αγαπάμε ορκ... Άλλωστε πολλοί σχεδιαστές περιορίζονται στο σχεδιασμό του σώματος μόνο... Το ρούχο μετράει... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 7:49 pm | |
| Σωστο και αυτο!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 8:14 pm | |
| Πάντως εκεί στα τελειώματα θα μ αρεσε να υπήρχαν μαύρες δαντελένιες λεπτομέριες...μαυρο και μωβ ειναι ακαταμαχητος συνδιασμός... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 8:15 pm | |
| Βασικα το φορεμα ηταν κανονικο απλα υποτιθετε οτι αυτη περασε απο ενα δασος η κατι τετοιο και τις σκιστηκε........ | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Σεπ 27, 2010 8:43 pm | |
| Ειδικά το πρώτο μ' αρέσει πάρα πολύ. | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τρι Σεπ 28, 2010 12:31 am | |
| Χερομαι!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τρι Σεπ 28, 2010 4:11 pm | |
| Μου αρεσαν ολα , φοβερα dark princess εχεις ταλεντο τωρα το ανακαλυψα !!!! ενταξει το φορεμα μπορει να ηθελε λιγη δουλιτσα αλλα και αυτο δεν επαυε να εινα τελειο..... μου αρεσε τοσο πολυ που ηταν σκισμενο στο τελειωμα.οσο για τα ακεφαλα μοντελα δεν μας πειραζει καθολου!!! αλλα αν θες να εξελιχθεις κι αλλο κανε μια προσπαθεια να τα φτιαξεις... πολλα ειπα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Σεπ 30, 2010 3:34 am | |
| Και μερικά δικά μου... και σας παρακαλώ, όχι πολλές ντομάτες και προπαντώς, όχι αυγά! Ελπίζω να σας αρέσουν... - Σπόιλερ:
αυτό για κάποιο λόγο βγήκε κάπως κοντόχοντρο μετά το σκανάρισμα... - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
αυτά τα λίγα και όπως είπαμε ΟΧΙ αυγά, ΟΧΙ ντομάτες και παρακαλώ ομαλή προσγείωση αν δε σας πειράζει | |
|
| |
Somnium Dark Elf
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Σεπ 30, 2010 4:27 am | |
| Κυρίως το 3ο μ' αρέσει πάρα πολύ! | |
|
| |
| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|