| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|
+37Allison Argent Κρίστεν Albert Archibald Rebecca. Eva98 N.ever give U.p skailer KingOfDarkness Dark Knight Lillith black widow Favole lily modgomery Selene Maraki Death paramu8enia Broken Angel fosopsi Amaranth Princess of darkness Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Μικρό νταμπίρ Alastar Catnipe Dark Princess. Roza di Somnium Pearl Sensitive Vampire Ireena Emma Rosefall Katerina Petrova Raven Cathy Ames wowmicky012 Ophelia 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 9:32 pm | |
| χαχαχα αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω είναι κάπως περίπλοκη υπογραφή! :Ρ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 9:42 pm | |
| πανευκολο ειναι απλα πιασε απο μια ακρη | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 11:02 pm | |
| Χαχα εγώ πέρσι είχα κάνει υπογραφή καθηγήτριας (και γονέων μπορώ να κάνω) Μάνια, πραγματικά δεν μπορώ να ζωγραφίσω όπως εσύ. Δεν έχω τόσο ταλέντο και τα τελευταία δύο χρόνια τα έχω παρατήσει τελείως. Έχω κάνει κάτι λίγα πράγματα που μπορείς να πεις ότι βλέπονται, αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Και πάντα όταν προσπαθώ να κάνω κάτι μου βγαίνει εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι το φαντάστηκα, οπότε από ένα σημείο και μετά τα παρατάω. Btw, μου αρέσει πιο πολύ το gothic girl, αλλά και το άλλο είναι υπέροχο. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 11:18 pm | |
| χαχα ενταξει βαλεε καπια απο τα εργα που εχεις κανει τελευτεα να τα παρω να τα επεξεργαστω λιγο (αν θελεις) να δεις το τελικο κι τα κολπααα...... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 11:28 pm | |
| Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα τελευταία. :Ρ Θα ψάξω να βρω αν είναι σήμερα και βλέπουμε... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 11:34 pm | |
| Χαχα συμφωνώ με την Χριστίνααα!! Στα πιο πάνω σχόλια! Βάλε μας και εσύ κάτι Χριστίνααα!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τετ Μάης 16, 2012 11:46 pm | |
| Αντε βρες....^^ περιμενω.... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:28 am | |
| Να βαριόμουν κι εγώ έτσι... Τέσπα... Όριστε, σας βάζω επειδή είμαι καλός άνθρωπος. Αλλά ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε! Δεν φαίνονται πολύ καλά γιατί δεν μπορούσα να βγάλω καλές φωτογραφίες με το φως στο δωμάτιό μου, αλλά... - Σπόιλερ:
Εδώ υποτίθεται πως η νεραϊδούλα βλέπει την πολή και σκέφτεται ότι είναι το μέρος όπου έμενε πριν το καταστρέψουν.
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Αυτό το εμπνευστήκα από την πρώτη στροφή του τραγουδιού Ηijo de la Luna.
- Σπόιλερ:
Tην ώρα που έκανα Φυσική κατεύθυνσης (ο φυσικός μου είναι ένα από τα άτομα με τη λιγότερη μεταδοτικότητα και τα περιθώρια του τετραδίου (καμιά φορά και ολόκληρη η σελίδα) γεμίζουν με στίχους και σκίτσα)
- Σπόιλερ:
Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ιστορία που έγραψα
Παρακαλώ όχι ντομάτες, αυγά, γιαούρτια, παπούτσια ή μπουκάλια... :Ρ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:29 am | |
| Raven σου εφτιαξα αλλη μια αλεπου....^^ αν κι ξενυκτησα 2 βραδια....ειναι ωραιο αποτελεσμα.....επλιζω να σου αρεσει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:30 am | |
| Αν μου αρέσει λέει;! Τη ΛΑΤΡΕΥΩ!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:30 am | |
| πλακα κανεις???? ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑ ειδικα το 1ο το 2ο το 3ο κι το 5ο ειναι ΑΠΙΘΑΝΑΑΑΑ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:33 am | |
| Αλήθεια το λες αυτό τώρα; Αν και αυτά είναι από τα καλύτερά μου, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν κιόλας. Εκτός από το 5 δηλαδή που είναι κάπως πιο εντάξει... Αλλά ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 12:39 am | |
| ναι ειλικρινα λεω αληθειααα.....εγω ηδη τα ερωτευτηκα...ειδη μου δινεις ιδεες ποτε δν εχω ζωγραφισει λουλουδια η τριανταφυλλαα....... Και αυτος ειναι ο κολλητος μου ο μοναδικος ανθρωπος που εχω ζωγραφισει κι τον εχω κανει ιδιοοοο...^^ κι αυτο ειναι ακομα ενα gothic girl | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 1:56 am | |
| Ναιιιι ο Φουλης μου αλλα ειναι μεγαλυτερος ειναι 18,5 αλλα πιος αφοδευετε τωρααα......:P | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:02 am | |
| πω πωωωωω πολυ ομορφα ειναι!!!!!!!!!!!!! μπραβοοοοο!!!!!!!!!!!!!! εγω ουτε ισια γραμμη δεν μπορω να τραβηξω!!!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:05 am | |
| εε βασικα ουτε εγω τραβαω ισιες γραμμες.....αλλα νταξει προσπαθησε...!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:30 am | |
| Φούλη τον λένε; Από πού βγαίνει αυτό; (Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μου φαίνεται λίγο γελοίο το όνομά του). Ούτε κι εγώ μπορώ να τραβήξω ίσιες γραμμές | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:31 am | |
| Φουλη τον εχω ονομασει εγς απο τον αδερφουλη....εμ Αγγελο τον λενε...!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:32 am | |
| Αααα, είπα κι εγώ... Τρόμαξα προς στιγμήν ότι τον έλεγαν κανονικά Φούλη! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:33 am | |
| Εγώ νομίζω τον είπε φούλη όπως λέμε αδερφούλη! Υπέροχα τα σχέδια σου Μάνιααααα!!! Και Χριστίνα ειδικά το πρώτο και το τελευταίο τα λάτρεψααααα!!! είναι τέλεια λέμε! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| οχι οχι καλεεε......απλα εγω για να τον πειραξω το λεω αγγελουκο τον φωναζω αλλιως....^^ | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| ναι το ονομα Φουλης δεν ειναι πολυ ωραιο!!! παντως πολυ ομορφος ειναι!!!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Μάης 17, 2012 2:35 am | |
| ναι δεν ειναι γι αυτο το λεω για να του σπαω τα νευρα....ναι ειναι ωραιος ξερεις εδω μαζι μου ειναι τωρα (το περνει πανω του κι καταλβαινεις...) | |
|
| |
| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|