| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|
+37Allison Argent Κρίστεν Albert Archibald Rebecca. Eva98 N.ever give U.p skailer KingOfDarkness Dark Knight Lillith black widow Favole lily modgomery Selene Maraki Death paramu8enia Broken Angel fosopsi Amaranth Princess of darkness Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Μικρό νταμπίρ Alastar Catnipe Dark Princess. Roza di Somnium Pearl Sensitive Vampire Ireena Emma Rosefall Katerina Petrova Raven Cathy Ames wowmicky012 Ophelia 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Ιουλ 26, 2012 12:22 am | |
| σε ευχαριστω Χριστινα μου....θα βαλω αλλα μολις τα τελιωσωω.... | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Ιουλ 26, 2012 1:58 am | |
| υπεροχοοοοο!!!!!!!!!!!!!! μπραβοοο!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:16 am | |
| αχ σε ευχαριστωωωω πολυυυυ | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Παρ Ιουλ 27, 2012 6:03 pm | |
| καταπληκτικα τα καινουργια... λατρεψα τον ''φυλακα-αγγελο σου''! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Παρ Ιουλ 27, 2012 6:06 pm | |
| ναι.....μα δεν ειναι κουκλος? αχχχαχα.......(τι ιστορια εχω δημιουργησει με αυτον πριν καλα καλα τον φτιαξω δεν φανταζεσαι.....;P)
σε ευχαριστω πολυ.....^_^ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Ιουλ 28, 2012 5:43 am | |
| θα ηθελα να την ακουσω παντως... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Σαβ Ιουλ 28, 2012 7:49 pm | |
| Ουάου! Καταπληκτικοί οι άγγελοι σου ^^ Πότε θα ανεβάσεις καινούρια σκίτσα; Το κοινό διψάει ^^ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 4:31 am | |
| ))))))))))))))))))))))))))))) σε ευχαριστωωω............χαχα θα βαλω αργοτερα...... να η ιστορια - Σπόιλερ:
"Ηταν ενα ζεστο απογευμα, κι εγω πηγαινα προς τις παλιες αποθηκες οπου ειχαμε πει με τα παιδια να συναντηθουμε κι να καταστρουσουμε τα επομενα σχεδια μας στο να παρακαλουθουμε παραξενα πραγματα κι να προσπαθουμε να τα ερμηνευουσουμε.....Αφου εφτασα...περιμενα τα παιδια μιας κι παλι ημουν η πρωτη που ειχα φτασει.....μετα απο κανα 5 λεπτο εφτασαν κι οι αλλοι....περασαν 5 ωρες χωρις καλα καλα να το καταλαβουμε....Αποχερετησα τα παιδια και εφυγα.....ομολογω πως εκανε αρκετο κρυο......εκεινο το απογευμα.....αλλα ημουν οκ καθως εστριβα απο την γωνια του ζαχαροπλαστιου της κ.Ευανθιας ειδα καπιους τυπους να με ακολουθουν.....στην αρχη δεν πολυεδωσα σημασια αλλα αργοτερα αρχισαν να με πλησιαζουν ολο κι πιο πολυ.....μεχρι που καταλαθος για να τους ξεφυγω μπηκα σε ενα στενο αδιεξοδο.....μου επιασαν τα χερια τα κολλισαν στον τοιχο κι με κοιτουσαν με ματια που λαμπιριζαν.....Πιστευα πως ηταν η τελευτεα μου μερα πανω σε αυτην την γη....πριν κλεισω για την αιωνηοτητα τα ματια μου....πριν με βρουν οι ανθρωποι αψυχη κι παγωμενη στραγγιμενη διχως αιμα στο αβολο δρομο.....πριν....Και τοτε.....εμφανιστηκε ενας αγγελος δεν κανω πλακα.....αγγελος ηταν με φτερα μεγαλα κι ομορφα που λαμπιριζαν μεσα στην νυκτα και μεσα στα δικα μου ματια...ηρεθε σταθηκε μπροστα μου....με αγγαλιασε με μια ματια εδιωξε τους ανθρωπους που πριν λιγο με κυνηγουσαν....και με μια γλυκια ματια με κοιταξε....με κρατησε πιο σφικτα κι πεταξε κι εγω μαζι του.....με πηγε σε ενα ομορφο παρκο....συνεχιζε να με κοιταει γλυκα...."Εισαι καλυτερα Μανια μου;" με ρωτησε σε καπια στιγμη....."εε ναι σε ευχαριστω..." χαμογελασε κι παλι γλυκα .....με το χαμογελο του να φωτιζει το προσωπο του τα ματια του αλλα κι ολοκληρη την νυκτα....."Τα εχω λιγο χαμενα συγνωμη απλα δεν...." "Ναι ξερω, δεν πιστευες οτι ποτε θα συναντουσες πραγματικο αγγελο με φτερα...." "εε λιγακι...." ειπα με αμηχανια κι ντροπη μαζι......με κοιταξε κι με αγγαλιασε "ειναι η πρωτη φορα που.....να σε βλεπω απο κοντα κι σε αγγιζω" ειπε "Τι θελεις να πεις "τον ρωτησα χωρις να εχω ιδεα στο τι μου λεει.... "Ξερεις ...οι ανθρωποι πεθενουν κι ξαναγενιουνται.....εγω χιλιαδες ζωες σε κυνηγουσα χωρις να σε προλαβαινω....αλλα ως εδω αυτην την φορα δεν θα σε αφησω....θα ειμαι μαζι σου μεχρι το τελος....".Ακολουθησε απολυτη σιωπη......."Ειλικρινα αυτη την φορα δεν θελω κι ουτε σκοπευω να σε χασω η να σε αφησω να φυγεις....." αυτο ειπε...κι με κοιτουσε με κατι ματια....τοσο ομορφα τοσο γαληνια.....που δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη....."Ξερεις κατι δεν με νοιαζει αν με παρεις για τρελο.....αλλα σε αγαπαω κι δεν θα σε αφησω.....τωρα και ποτε" αυτο ειπε κι μετα με φιλησε.... Λιγο αργοτερα....με πηγε σπιτι μου..ολοι ηταν στα κραβατια τους και τους ειχε παρει γλυκα ο υπνος.....μπηκαμε στο δωματιο μου....με καληνκτησε με ενα γλυκο κι μεθσυτικο φιλι....και με αποχερετησε....."Θα κατσω μαζι σου μεχρι να σε παρει ο υπνος...." Λιγη ωρα αργοτερα αφου με πηρε ο υπνος....ενιωσα τα χειλια του στο μετοπο μου και τα χερια του να ακουμπουν τα μαλλια μου "Θα σε δω αυριο....ακολουθα την διεσθηση σου...κι αυτη θα σε παει εκει που ειμαι.....καληνυκτα...." "ααα και ηταν η καλυτερη μερα της αιωνιοτητας μου αυτη..."ειπε κι εφυγε απο το παραθυρο
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:01 pm | |
| Πολύ ωραία τα σκιτσάκια σου!! Μου άρεσαν πολύ τα φτερά του "φύλακα άγγελου σου"! - Σπόιλερ:
Η ιστορία σου μου άρεσε πάρα πολύ! Αν και μου θύμιζε κάπως το βιβλίο οι Άγγελοι... αλλά δεν πειράζει και πάλι ήτανε υπέροχη ιστορία!
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:02 pm | |
| Σε ευχαριστωωωω πολυ.......!!!! θα βαλω κι αλλα....^^ αργοτερα ομως....... - Σπόιλερ:
Λοιπον εμ βασικα τωρα που το λες κι εμενα αυτο μ θυμιζει......αλλα κι εμενα μ αρεσε η ιστορια μου......!!!! ισως να την συνεχισω....^^ κι παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:10 pm | |
| Να βάλεις! Περιμένουμε πως και πως! - Σπόιλερ:
Χαχαχ δεν πειράζει! Να την συνεχίσεις θα είναι πολύ ωραία η ιστορία! Όμορφηηη!!
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:12 pm | |
| ^^ χερομαιιι......^_^ - Σπόιλερ:
Εμμ ναι θα ειναι και σε ευχαριστω και παλι αρκει να αλλαξει η πρωταγωνιστρια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:13 pm | |
| - Σπόιλερ:
Και να μην αλλάξει δεν πειράζει! :Ρ
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:18 pm | |
| - Σπόιλερ:
Πειραζειιιι θα βρω ενα πιο καλλιτεχνικο ονομα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:27 pm | |
| - Σπόιλερ:
Γιατί και αυτό καλλιτεχνικό είναι! :Ρ
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:28 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:31 pm | |
| - Σπόιλερ:
Άντε να μην ακούω βλακείες!:Ρ
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:32 pm | |
| - Σπόιλερ:
τεσπα ξεφυγαμε απο το θεμα κι θα τα ακουσουμε
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:33 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ναι σωστό!
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:35 pm | |
| και λοιπον θα σας βαλω κι αλλους αγγελους....γιατι εχω παθει ψυχωση οπως ειπα - Σπόιλερ:
και να που μπηκα στο θεμα ουτε γατα ουτε ζημια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:36 pm | |
| Να μας βάλεις! :Ρ Περιμένουμε!:Ρ - Σπόιλερ:
Χαχα σωστό! :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Ιουλ 30, 2012 8:44 pm | |
| καλα βρε. δεν θα σας φαμε κιολας... - Σπόιλερ:
πολυ ωραια η ιστορια σου. θα ηταν φανταστικο να την εκανες βιβλιο... για προσπαθησε. ποτε δεν ξερεις. και μην αλλαξεις το ονομα. εχεις πολυ ωραιο και ξεχωριστω ονομα!
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Ιουλ 30, 2012 9:11 pm | |
| χαχα ενταξει απλα πρεπει να τελιωσω τις ζωγραφιες αλλα η ζεστη μου ελιωσε τα μολυβια απο καρβουνο και πρεπει να παρω καινουριαα.... - Σπόιλερ:
σε ευχαριστω....θα προσπαθησω να το φτιαξω απο την αρχη και να δωσω ενα αξιοτιμο τελος.....<3
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Δευ Ιουλ 30, 2012 10:03 pm | |
| Κρίμα! Εντάξει περιμένουμε! - Σπόιλερ:
Αυτό να μας κάνεις!
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Σκίτσο-Ζωγραφική Τρι Ιουλ 31, 2012 2:20 am | |
| Πιαδια σορυ που αργισα να βαλω αλλα επρεπε να σχεδιασω κι να ζωγραφισω αυτο .....ειναι χωρις καμια βοηθεια απο καπιον αλλον η απο υπολογιστη πως σας φενετε.....??????????? ειναι καλο.....????? | |
|
| |
| Σκίτσο-Ζωγραφική | |
|