| Χάρι Πότερ | |
|
+16N.ever give U.p Nathaniel Delena4ever Raven Lillith Interview_With_A_Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 paramu8enia marina forever Night Princess♥ Katerina Petrova Sensitive Vampire eilin Roza di Dracula's Daughter Christian Ozera 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Νοε 25, 2011 5:36 am | |
| - Σπόιλερ:
Μπορείς και από το torrentz.eu (αλλά δεν το έμαθες από μένα, μην μας χώσουν μέσα κιόλας )
| |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Νοε 25, 2011 5:40 am | |
| - Σπόιλερ:
οκ... απο αλλου το εμαθα!!!
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Νοε 25, 2011 6:21 am | |
| και εγώ το ίδιο παιδιά!...:Ρ | |
|
| |
Interview_With_A_Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Johen Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τετ Φεβ 22, 2012 11:52 pm | |
| Τα βιβλια του τα εχω διαβασει ολα .. οντως καμια σχεσει βιβλιο με την ταινια.. Βασικα προσεξα οτι λογια που επρεπε να πει ο ρον τα ελεγε η ερμιονη ειχαν κανει πολλες αλλαγες .. απο το 97 αρχιζα να να διαβαζω το πρςωτο βιβλιο ειναι απιστευτα γραμμενα σε μαγευουν ακομα ειναι μεσα στα αγαπημενα μου τα βιβλια Με εκνευρισε που την εβδομη την ταινια την εκαναν σε 2 μερη και πολλες σκηνες δρασης της εκοψαν . Αυτο που λατρεψα ειναι οτι σαν βιβλιο μαγειας περιεχει τα παντα μεσα απο λυκανθρπους μεχρι βαμπιρ και ξωτικα ολοι οι μυθοι και ολη η μαγεια μπηκαν σε 7 βιβλια τοσο αναλυτικα και τοσο ομορφα γραμμενα ! Περιεχει Μαγεια μυθους Μυστηρια ερευνες αγαπες διχονοια πονο ευτηχια εκμεταλευση προοδος με λιγα λογια σπανια συναντας τετοια βιβλια... ! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τετ Φεβ 22, 2012 11:55 pm | |
| δεν τα εχω διαβασει τα βιβλια αλλα με ολα αυτα που λετε θα τα διαβασω σιγουρα!!! οι ταινιες μου αρεσαν πολυ. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Πεμ Φεβ 23, 2012 12:13 am | |
| Καμια σχεσει τα βιβλια με την ταινια αμα ειδες της ταινιες και διαβασεις τα βιβλια μπορει να μπερδευτεις γιατι κανουν πραγματα στην ταινια πχ ο ρον που κανονικα το εκανε ο χαρι στο βιβλιο..! ! αλλα ειναι απιστευτα βιβλια ... και ενδιαφεροντα... αμα ξεκινησεις το πρωτα φιλοσοφικη λιθος.. βαζω στοιχημα οτι δεν θα σταματησεις να διαβαζεις και τα επομενα βιβλια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Φεβ 28, 2012 4:21 am | |
| Λάτρευα τα βιβλία όταν ήμουν μικρή. Μπορώ βασικά να πω ότι μεγάλωσα με αυτά. Και μου άρεσαν οι ταινίες. Ειδικά το 7 ήταν ΤΕΛΕΙΟ! Και το 3 μου άρεσε πάρα πολύ αλλά τα 7 ήταν καλύτερα. | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Φεβ 28, 2012 4:16 pm | |
| - Interview_With_A_Vampire έγραψε:
- Τα βιβλια του τα εχω διαβασει ολα .. οντως καμια σχεσει βιβλιο με την ταινια.. Βασικα προσεξα οτι λογια που επρεπε να πει ο ρον τα ελεγε η ερμιονη ειχαν κανει πολλες αλλαγες .. απο το 97 αρχιζα να να διαβαζω το πρςωτο βιβλιο ειναι απιστευτα γραμμενα σε μαγευουν ακομα ειναι μεσα στα αγαπημενα μου τα βιβλια
Με εκνευρισε που την εβδομη την ταινια την εκαναν σε 2 μερη και πολλες σκηνες δρασης της εκοψαν . Αυτο που λατρεψα ειναι οτι σαν βιβλιο μαγειας περιεχει τα παντα μεσα απο λυκανθρπους μεχρι βαμπιρ και ξωτικα ολοι οι μυθοι και ολη η μαγεια μπηκαν σε 7 βιβλια τοσο αναλυτικα και τοσο ομορφα γραμμενα ! Περιεχει Μαγεια μυθους Μυστηρια ερευνες αγαπες διχονοια πονο ευτηχια εκμεταλευση προοδος με λιγα λογια σπανια συναντας τετοια βιβλια... ! Αυτό ακριβώς! Τη χώρισαν σε δυο μέρη για να μη παραλείψουν διάφορα και παρέλειψαν τα πιο βασικά. Δεν είναι να απορείς που δε πήρε ούτε φέτος όσκαρ. | |
|
| |
Delena4ever Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Φεβ 28, 2012 6:24 pm | |
| ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια!!!και οι ταινιες καλες ειναι, αλλα σαν τα βιβλια καμια σχεση!!η αγαπημενη μου ταινια ειναι η 7 το δευτερο μερος, ομως. μπορει ομως να ειναι και η αγαπημενη μου, γιατι εχει μεσα και την ιστορια του σνειπ, για την οποια εχω κλαψει τοσες φορες. και εξακολουθω να καλιω. πραγματικα ηταν ενα μυθιστορημα καλυτερο απο χιλιαδες αλλα που εχω διαβασει. πραγματικα θαυμαζω τη συγγραφεα που μπορεσε και εγραψε μια τετοια ολοκληρωμενη ιστορια!!!πραγματικα μπραβο της!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Πεμ Μαρ 01, 2012 1:20 am | |
| Αυτό ακριβώς! Τη χώρισαν σε δυο μέρη για να μη παραλείψουν διάφορα και παρέλειψαν τα πιο βασικά. Δεν είναι να απορείς που δε πήρε ούτε φέτος όσκαρ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Πεμ Μαρ 01, 2012 1:26 am | |
| Το μεγαλυτερο λαθος μετα απο της ολοκλιρωσεις με τα βιβλια ηταν οτι οι μανατζερ της Rowling την πιεζαν να συνεχισει και 8 Βιβλιο .. Γιατι οπως ξερουμε τελειωνει εκει που παει ο χαρι στο τρενο με την οικογενεια του οπως και ο ρον και αποχαιρετουν τα παιδια τους που πανε στο χογκουαρτς . Αλλα επειδη δεχοταν μεγαλες πιεσεις.. Δεν θελησε να γραψει 8 Βιβλιο γυρισε και ειπε στο ΒΒC οτι το 8 βιβλιο μπορει να μην βγει σωστο με τοσο αγχος και στρες και αμα δεν βγει τοτες χαλανε αυτοματα και τα 7 καταπληκτικα βιβλια που εχω γραψει και δεν θελω να πειραξω η να καταστρεψω τετοια επιτυχια ... Πιστευω οτι με αυτα που ειπε εχει απολυτο δικιο γιατι πολλες ταινιες η βιβλια .. που ξεκιναν καλα στην επομενη.. παιζει να βγει χαλια σαν ταινια....
Ναι οντως οταν μιλαει για την ιστορια του σνειπ σε αποροφα παρα πολλυ . Δεν περιμενα ο σνειπ να αγαπα πραγματικα τον χαρι και να τον προσεχε.. γιατι σε ολα τα βιβλια ολο τον κινηγουσε και ολο βοηθουσε τον βολντεμορντ οστε να σκοτωσει τον χαρι.. Ενω στην πραγματικοτητα.. Βοηθουσε τον νταμπλορ (τον διευθηντη του σχολειου) ωστε να προστατεψοθν τον χαρι.. επαιζε το διπλο ταμπλο χρονια και πολλυ επιτυχημενα ! ! | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Πεμ Μαρ 01, 2012 1:31 am | |
| - Interview_With_A_Vampire έγραψε:
- Το μεγαλυτερο λαθος μετα απο της ολοκλιρωσεις με τα βιβλια ηταν οτι οι μανατζερ της Rowling την πιεζαν να συνεχισει και 8 Βιβλιο .. Γιατι οπως ξερουμε τελειωνει εκει που παει ο χαρι στο τρενο με την οικογενεια του οπως και ο ρον και αποχαιρετουν τα παιδια τους που πανε στο χογκουαρτς .
Αλλα επειδη δεχοταν μεγαλες πιεσεις.. Δεν θελησε να γραψει 8 Βιβλιο γυρισε και ειπε στο ΒΒC οτι το 8 βιβλιο μπορει να μην βγει σωστο με τοσο αγχος και στρες και αμα δεν βγει τοτες χαλανε αυτοματα και τα 7 καταπληκτικα βιβλια που εχω γραψει και δεν θελω να πειραξω η να καταστρεψω τετοια επιτυχια ... Πιστευω οτι με αυτα που ειπε εχει απολυτο δικιο γιατι πολλες ταινιες η βιβλια .. που ξεκιναν καλα στην επομενη.. παιζει να βγει χαλια σαν ταινια....
Ναι οντως οταν μιλαει για την ιστορια του σνειπ σε αποροφα παρα πολλυ . Δεν περιμενα ο σνειπ να αγαπα πραγματικα τον χαρι και να τον προσεχε.. γιατι σε ολα τα βιβλια ολο τον κινηγουσε και ολο βοηθουσε τον βολντεμορντ οστε να σκοτωσει τον χαρι.. Ενω στην πραγματικοτητα.. Βοηθουσε τον νταμπλορ (τον διευθηντη του σχολειου) ωστε να προστατεψοθν τον χαρι.. επαιζε το διπλο ταμπλο χρονια και πολλυ επιτυχημενα ! ! Και μετά από αυτο το πολύ πετυχημένο spoiler ( ) να πω ότι τα βιβλία τα διαβασα, τις ταινίες τις είδα, όμορφη ιστορία τη βρήκα, αλλά την Ρόουλινγκ καλή συγγραφέα δεν την θεωρώ για αυτό της το βιβλίο. Ίσως αν γράψει κάτι άλλο να αξίζει, αλλά η λογοτεχνική αξία του συγκεκριμένου βιβλίου ειναι λίγο ανώτερη του μηδενός. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Κυρ Απρ 15, 2012 9:30 pm | |
| εμενα μου αρεσε.... οντως χωρεσε ολους τους μυθους μεσα σε 7 βιβλια... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Πεμ Αυγ 16, 2012 3:07 pm | |
| Μου αρέσει πολύ ο Χάρη Πότερ και έχω δει όλες τις ταινίες του ίσα με 10 φορές....η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα όταν τελείωσε...:| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 6:12 am | |
| Πάντα στενοχωριόμαστε όταν ένας κύκλος κλείνει... | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 3:47 pm | |
| Ναι σωστό και αυτό! Αλλά πάντα ανοίγει κάποιος άλλος, έτσι δεν λένε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 6:36 pm | |
| ναι... αλλά πάντα θα λυσμωνείς αυτόν που κλείνει... αχ | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 6:37 pm | |
| | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 11:01 pm | |
| Παντως ειμαι τοσο παθιασμενη με τον Χαρι Ποτερ που αμα γραψει και 8 βιβλιο και αποτυχια να ειναι εγω θα το λατρεψω γιατι εχω περιεργια να δω τι θα γινουν τα παιδια των ηρωων,τις φιλιες που θα εχουν κλπ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Αυγ 17, 2012 11:32 pm | |
| μα λογικά θα είναι φίλοι μεταξύ τους.αυτό φάνηκε στο τέλος... | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Σαβ Αυγ 18, 2012 4:26 am | |
| Το ξερω αλλα με καιει η περιεργεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Σαβ Αυγ 18, 2012 6:15 am | |
| γιατί δεν ρωτάς την συγγραφέα???
στο αφήνει στην φαντασία σου... εσύ θα επιλέξεις την συνέχεια | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Σαβ Αυγ 18, 2012 7:25 am | |
| | |
|
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Eric Northman Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Δευ Οκτ 08, 2012 4:52 pm | |
| απ τις καλυτερες ιστοριες ever. βασικα με τ χαρυ ποτερ μεγαλωσα..και τα βιβλια και οι ταινιες, απλα ερωτας<3
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Οκτ 09, 2012 9:48 pm | |
| πολλά άτομα μεγάλωσαν με τις ταινίες και τα βιβλία του... εγώ πάλι έπρεπε να πάω λύκειο για να τις δω-διαβάσω | |
|
| |
| Χάρι Πότερ | |
|