| Τί ύψος έχεις; | |
|
+46skailer KingOfDarkness paramu8enia lily modgomery sokolataki Favole Allison Argent darkfairy Maraki Death Selene aphroditenight19 black widow Nephelim Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth marina forever Broken Angel γλυφιντζουρακι blood darkness Vasilis1818 Μικρό νταμπίρ Princess of darkness Sensitive Vampire Night Princess♥ ClaireReno Rozario Catnipe Dark Princess. Ireena storm Vincent Pandora Raven Alastar Nathaniel Katerina Petrova Roza di Somnium Cathy Ames wowmicky012 Dracula's Daughter RosaV eilin Ophelia Christian Ozera 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Πεμ Σεπ 08, 2011 2:00 am | |
| μην ντρέπεστε για το ύψος σας...! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Πεμ Σεπ 08, 2011 5:06 am | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Σαβ Σεπ 10, 2011 3:24 am | |
| ολες περιπου στα ιδια ειμαστε! και εγω την τελευταια φορα που μετρησα στο υψος ημουν 1,62 αποκλειεται να βαλω αλλο υψος εχω χρονια γιατι να μην ειμαστε σαν τα αγορια που βαζουν υψος μεχρι 23??καλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γι αυτο αλλα εχουν περισσοτερα χρονια απο μας για το υψος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Τρι Σεπ 13, 2011 6:59 am, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Σαβ Σεπ 10, 2011 7:17 pm | |
| πλακα μου κανεις? ενας γνωστος μου ειναι 1,67 και ειναι 16. και ειπε οτι του ειπαν οτι θα παει 1,75. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Δευ Σεπ 12, 2011 9:24 am | |
| τι να σου πω ευα μου ετσι εχω ακουσει!καλα αμα αρχισεις και κανεις μονοζυγο θα σταματησει το υψος τουλαχιστον αυτο ειχε παθει ο μπαμπας μου νεος αλλοι λενε οτι ριχνεις μποι με το μονοζυγο anyway αυτο ειναι αλλο θεμα ξεφυγα :P:P πιστευω οτι τα αγορια εχουν περισσοτερα χρονια περιθωριο απο τα κοριτσια για να ψηλωσουν τρωνε και περισσοτερο παιζουν πολλα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Δευ Σεπ 12, 2011 8:57 pm | |
| Εγώ ξέρω ότι συνεχίζεις και ψηλώνεις μέχρι τα 21 ασχέτως φύλου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Σεπ 13, 2011 3:35 am | |
| εχω μονοζυγο σπιτι. αλλα δεν πολυκανω... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τετ Σεπ 14, 2011 7:01 pm | |
| εγω εχω μονοζυγο σπιτι..και κανω!!αλλα νομιζω με εχει βοηθησει λιγο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Πεμ Σεπ 15, 2011 2:13 am | |
| τοτε θα αρχισω κι εγω να κανω | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Κυρ Φεβ 19, 2012 8:55 am | |
| Eγώ χώθηκα στο 1,72! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Δευ Φεβ 20, 2012 2:04 am | |
| Αυτα ειναι!!!!!!Αχ και να εφτανα σε τετοιο υψος αλλα που!!!Ταπα!:P | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Δευ Φεβ 20, 2012 5:39 am | |
| βρε κοριτσια η γυναικα δεν χρειαζεται να ειναι ψηλη με ενα τακουνι ειναι μια χαρα!!! | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Δευ Φεβ 20, 2012 10:05 pm | |
| 1.67 και είμαι πολύ ευχαριστημένη! δεν είμαι ούτε πολύ ψηλή ούτε πολύ κοντή! γιατί εντάξει κορίτσια, το τακούνι είναι πολύ ωραίο, αλλά άμα σε συνοδεύει αγόρι και φαίνεται πιο κοντό από σένα, όσο να ΄ναι χτυπάει άσχημα στο μάτι! και όταν είσαι 1.50 και φορέσεις 12ποντο και πάλι δεν φαίνεται ωραίο. πρέπει να υπάρχει μια αναλογία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 2:58 am | |
| Σωστο!!!Κατι ξερω εγω και φοραω ολη μου την ζωη σταρακια και αρβυλες:P:P:P:P | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 3:04 am | |
| κοριτσια!!!!! εγω ειμαι στο 1,74 και η αληθεια ειναι οτι στο σχολειο ειδικα δεν εβρισκα αγορι ουτε για να χορεψω!!!! βεβαια στην εποχη μου(πριν 20 χρονια!!!!μη γελατε!!!) ημουν η πιο ψηλη του σχολειου αλλα τωρα οι σημερινες γενιες ειναι πιο ψηλα παιδια!!! τακουνι εβαλα στα εικοσι μου!!!! | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 3:26 am | |
| η κολλητή μου είναι 1.78 και δεν μπορεί να βάλει τακούνι! :/ πρέπει να κυκλοφορεί με 2μετρο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 3:28 am | |
| Εγω παλι Σοφια μου δεν παω καθολου τα τακουνια με δυσκολευουν μπορω ακομα και να τα σπασω η χειροτερα να στραμπουλιξω κανεναν αστραγαλο!:P:P Ευτυχως δεν εχω προβλημα με τα αγορια στο υψος ειμαι κοντοστουπα και με βολευει.:P:P Οποτε με τον καλο μου δεν εχω τετοιο προβλημα | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 3:31 am | |
| με το 12ποντο κι εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ! αλλά μέχρι 10 είμαι οκ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 21, 2012 3:42 am | |
| Μπαααα εγω καθολου!!!Δεν τα αντεχω μια ζωη σταρακια μ αυτα 8α πεθανω!:P:P:P Στραβομουτσουνιαζω αν μου πουν για γοβες και τακουνια!Μπραβο σας που μπορειτε! | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Πεμ Φεβ 23, 2012 11:06 pm | |
| Εγώ κοριτσάρες μου είμαι 1.74 και όπως λέει και το Σοφάκι μια ζωή πρόβλημα γιατί εμένα μου αρέσουν τα τακούνια και δεν μπορούσα να βάλω γιατί τα αγόρια μου ήταν τάπερμανς. | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Παρ Φεβ 24, 2012 11:59 pm | |
| εγω 1'58 εχω χρονια να ψηλωσω ακομα! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Σαβ Φεβ 25, 2012 1:32 am | |
| - black widow έγραψε:
- Εγώ κοριτσάρες μου είμαι 1.74 και όπως λέει και το Σοφάκι μια ζωή πρόβλημα γιατί εμένα μου αρέσουν τα τακούνια και δεν μπορούσα να βάλω γιατί τα αγόρια μου ήταν τάπερμανς.
Ταπερμανς!!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααααααααα καλοοο!!!!!!!!!!! αυτη ειναι η αληθεια ομως!!!! να σας πω κατι να γελασετε.. το πρωτο μου αγορι μου εφτανε λιγο πιο πανω απο τον ωμο!!!!!!!!! ημουν στα 16 τοτε και πληρως αναπτυγμενη και αυτος ο καημενος σηκωνε το κεφαλι για να με κοιταξει!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααααααααααααααααα οσο το θυμαμαι!!!!!!!!! οι κολλητες μου ακομα με κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Σαβ Φεβ 25, 2012 8:21 am | |
| aphroditenight19 εισαι ακομα μικρουλα θα βαλεις κ αλλο υψος! χαχαχαχαχααχαχ αληθεια Σοφια??Φανταζομαι!Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα ευτυχως!Ειναι αστειο οταν ο αντρας ειναι πιο κοντος!Ειδικα σε γαμους φαινεται γελοιο που εχω δει!Δεν κανει το τελειο ζευγαρι ρε παιδι μου!XD | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 28, 2012 11:38 pm | |
| - Somnium έγραψε:
- Katherine Pierce έγραψε:
- 1,69-1,70 χεχε :P
σνιφ σνιφ σνιφ σνιφ σνιφ σνιφ σνιφ ΑΔΙΚΟ!
1.60 -.- Μην ανησηχεις και εγω εκει ειμαι | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Τί ύψος έχεις; Τρι Φεβ 28, 2012 11:43 pm | |
| - Lillith έγραψε:
- black widow έγραψε:
- Εγώ κοριτσάρες μου είμαι 1.74 και όπως λέει και το Σοφάκι μια ζωή πρόβλημα γιατί εμένα μου αρέσουν τα τακούνια και δεν μπορούσα να βάλω γιατί τα αγόρια μου ήταν τάπερμανς.
Ταπερμανς!!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααααααααα καλοοο!!!!!!!!!!! αυτη ειναι η αληθεια ομως!!!! να σας πω κατι να γελασετε.. το πρωτο μου αγορι μου εφτανε λιγο πιο πανω απο τον ωμο!!!!!!!!! ημουν στα 16 τοτε και πληρως αναπτυγμενη και αυτος ο καημενος σηκωνε το κεφαλι για να με κοιταξει!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααααααααααααααααα οσο το θυμαμαι!!!!!!!!! οι κολλητες μου ακομα με κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ το εντελώς αντίθετο! Το πρώτο μου αγόρι όταν τα φτιάξαμε, εγώ 12 αυτός 15 ήταν 1.86 και στα επόμενα 4 χρόνια σχεδόν που τα είχαμε είχε πάει 2.05 και εγώ ήθελα σκάλα για να τον φτάσω! | |
|
| |
| Τί ύψος έχεις; | |
|