| Manga | |
|
+5Night Princess♥ Sensitive Vampire Katerina Petrova ClaireReno Cathy Ames 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Φεβ 20, 2011 6:28 pm | |
| Μόλις τελείωσα τους δύο πρώτους τόμους του naruto. Είναι απλά θεικό!!!!!!!!!!!!! Το μόνο κακό που έχει είναι πως είναι γύρω στους 400 τόμους και δεν θα τους διαβάσω όλους. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Φεβ 20, 2011 7:17 pm | |
| τους αγοραζεις? εχω ακουσει παρα πολλα για αυτο το naruto, αλλα ακομα δεν ξερω υποθεση. εχεις δει και το anime? | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Φεβ 20, 2011 10:49 pm | |
| - Raven έγραψε:
- Μόλις τελείωσα τους δύο πρώτους τόμους του naruto. Είναι απλά θεικό!!!!!!!!!!!!! Το μόνο κακό που έχει είναι πως είναι γύρω στους 400 τόμους και δεν θα τους διαβάσω όλους.
Ναι κι εγώ θέλω να το διαβάσω αλλά είναι υπερβολικά πολλα τα κεφάλαια! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Φεβ 21, 2011 1:31 am | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- τους αγοραζεις? εχω ακουσει παρα πολλα για αυτο το naruto, αλλα ακομα δεν ξερω υποθεση. εχεις δει και το anime?
Όχι δεν τους αγοράζω. Μια φίλη μου έχει τους 14 πρωτους και μου τους δανείζει (η ίδια μου έχει δανείσει και το vampire knight kαι το fruits basket). Δεν έχω δει το anime. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Φεβ 21, 2011 3:03 am | |
| και ως τωρα τι υποθεση εχει?? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Φεβ 21, 2011 3:56 am | |
| Ως τώρα... Λοιπόν, ήταν ένας δαίμονας (η αλεπού με τις 9 ουρές) και οι νίτντζα τον παγίδευσαν μεσα στο σώμα του ναρούτο, τον οποίο για αυτό το λόγο τον αντιπαθούν όλοι. Ο Ναρούτο επίσης είναι στη σχολή νίντζα και θέλει να αποφοιτήσει άλλα είνι κάπως άσχετος και κάνει όλο βλακείες. Μάλιστα δε θέλει μόνο να αποφοιτήσει, άλλα να γίνει και ο ανώτατος άρχοντας των νίντζα. Τώρα είμαι μετά που έχει αποφοιτήσει και τον έχουν στείλει σε μια αποστολή να προστατέψει έναν τύπο τον οποίο θελει να σκοτώσει κάποιος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Φεβ 21, 2011 4:56 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Φεβ 21, 2011 8:32 pm | |
| Είναι καλό! Ζήτησα σήμερα από τη φίλη μου να μου φέρει το τρίτο αύριο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Φεβ 22, 2011 1:39 am | |
| τελειωσες κιολας τα 2 πρωτα? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Φεβ 22, 2011 3:04 am | |
| Ναι! Το πρώτο όταν το διάβαζα δεν το είχα ποστάρει και το δεύτερο το πόσταρα αφού το τελείωσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Φεβ 22, 2011 3:48 am | |
| μου εξαπτεις το ενδιαφερον. για αυτο θα δω αν υπερχει on-line. αν ναι, επειδη ειναι πολλα, θα το διαβασω οταν βρω χρονο (μετα το λυκειο δηλαδη ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Φεβ 22, 2011 3:58 pm | |
| Α, τόσο σύντομα... Πιστεύω ότι θα υπάρχει online. Είναι πόλυ γνωστό... | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Φεβ 22, 2011 8:57 pm | |
| Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει! Ορίστε το σαιτ που χρησιμοποιώ για να διαβάζω manga online! http://www.mangareader.net/ Δυστυχώς το site που χρησιμοποιούσα παλιά (το onemanga) δεν γίνεται πια να τα διαβάσεις εκεί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Τετ Φεβ 23, 2011 3:19 am | |
| το ξερω. και εγω το onemanga χρησιμοποιουσα και εκλεισε το καλοκαιρι. τωρα τα διαβαζω στο manga fox | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Μαρ 27, 2011 6:40 am | |
| Manga δεν πολυδιαβάζω, είναι η αλήθεια...Το μόνο που διάβασα και εξακολουθώ φανατικά να διαβάζω είναι το Vampire Knight (καίγομαι, βλέπετε, να μάθω την συνέχεια :P) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Μαρ 29, 2011 12:36 am | |
| ολοι το εχετε διαβασει πια? μονο εγω εμεινα? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Manga Τρι Μαρ 29, 2011 2:09 am | |
| Ναι, μόνο εσύ έχεις μείνει που δεν τα έχεις διαβάσει! Εγώ τώρα διαβάζω το 5ο naruto. Δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο κι έτσι έχω κολλήσει εδώ και μια βδομάδα στην δεύτερη σελίδα... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Manga Τετ Μαρ 30, 2011 12:19 am | |
| Μπα, με το πάσο σου, μην σκας. Ένας φίλος μου που και βλέπει την σειρά και διαβάζει τα manga μου έχει πει ότι μια βγάζουν καινούρια επεισόδια και δέκα δεν βγάζουν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Πεμ Μαρ 31, 2011 3:59 am | |
| και εγω θελω να τα διαβασω και τα δυο. και το naruto και το vampire knight. αλλα το θεμα χρονος ειναι καπως | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Μάης 01, 2011 5:33 am | |
| Εγω αν διαβασω συνηθως θα ειναι yaoi Αν και εχω διαβασει και το Vampire Knight και μερικα αλλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Μάης 01, 2011 5:17 pm | |
| το γιατι το εβαλες καλε? δεν εκανες και τιποτα. και εγω θελω να δω anime yaoi. ετσι για να δω πως ειναι, απο απορια | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Δευ Αυγ 06, 2012 2:30 pm | |
| Τα λατρεύω τα manga! Έχω εδώ και 5 μήνες που έχω αρχίσει να διαβάζω και μέχρι στιγμής έχω διαβάσει περίπου 10 διαφορετικά manga... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Σαβ Αυγ 11, 2012 9:15 pm | |
| | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Manga Σαβ Αυγ 11, 2012 10:46 pm | |
| Τρελά!!! Όταν είμαι στο σπίτι και βαριέμαι( πράγμα που γίνεται πολύ συχνά :P) πάντα μπαίνω σε κανα site και αρχίζω και δεν τελειώνω...:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Manga Κυρ Αυγ 12, 2012 10:29 pm | |
| Και εγω το ιδιο εκανα πριν δυο καλοκαιρια...χαχα | |
|
| |
| Manga | |
|