απο το twilight οταν ο edward ειπε στην bellα : and so the lion fell inlove with the lamp. και η bella ειπε : what a stupid lamp και ο edward απαντησε : what a sick and mazochistic lion
τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
Επίσης το εξής από Gabriel Garcia Marques (πρέπει να είναι τα πιο όμορφα λόγια που έχουν γραφτεί...!) :
(το έβαλα σε μορφή βίντεο γιατί αλλιώς θα έβγαινε τεράστιο..! όλο είναι υπέροχο,αλλα ειδικά προς το τέλος είναι απίστευτο..!)
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Αγαπημένα αποσπάσματα Τρι Ιουν 29, 2010 2:47 am
Vampire Queen έγραψε:
απο το twilight οταν ο edward ειπε στην bellα : and so the lion fell inlove with the lamp. και η bella ειπε : what a stupid lamp και ο edward απαντησε : what a sick and mazochistic lion
τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
συμφωνω σε αυτο.
επισης απο το Vampire academy 3 λεει η ροουζ ¨Εχω ενα πονοκεφαλο γ@μησε τα και αυτος δεν λεει να το βουλωσει¨ (αναφερεται στον αντριαν)
επισης απο τον αρκτικο κυκλο: λεει η πρωταγωνιστρια του βιβλιου ¨δεν πιστευεις πως τα ψαρια ειναι ερωτικα ετσι? "
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eilin στις Τρι Ιουν 29, 2010 5:35 am, 1 φορά
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Αγαπημένα αποσπάσματα Τρι Ιουν 29, 2010 4:55 am
Ελένη αυτό είναι από το τρίτο όχι από τα παγωμένα χείλη. Το συγκεκριμένο απόσπασμα το έδιξα σ'ένα παιδί από το Μαρόκο στο σχολείο και γέλαγα όλη την ημέρα με τη φάτσα του.
Λοιπόν: η πρώτη πρότυαση από το σώμα
"Τό όνομα του Θεραυτή ήταν Διασχίζει Βαθιά Νερά"
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
Θα είσαι πάντα φίλος μου. Πάντα θα θέλεις να γελάς με μένα. Και θ' ανοίγεις καμιά φορά το παράθυρο, έτσι, για την ευχαρίστηση... Και οι φίλοι σου θα σε κοιτάζουν κατάπληκτοι να γελάς, κοιτάζοντας τον ουρανό. Τότε, εσύ θα τους λες: «Ναι, τ' αστέρια με κάνουν πάντα να γελάω!» και θα σε περνάνε για τρελό. Σου σκάρωσα ένα πολύ πονηρό παιχνίδι ... Και γέλασε ξανά. - Θα είναι σαν να σου έχω δώσει αντί γι' αστέρια, μικρά κουδουνάκια που ξέρουν να γελούν ... Και γέλασε πάλι. Ύστερα σοβαρεύτηκε ξανά: - Απόψε ... ξέρεις ... μην έρθεις. - Δεν θα σ' αφήσω καθόλου. Όμως έδειχνε βυθισμένος σε σκέψεις . - Θα μοιάζω σαν να έχω αρρωστήσει ... Θα μοιάζω σαν να 'μαι ετοιμοθάνατος. Κάπως έτσι θα είναι. Μην έρθεις να με δεις έτσι, δεν θ' αξίζει τον κόπο ... - Δεν θα σ' αφήσω καθόλου. Μα έδειχνε σκεφτικός. - Στο λέω αυτό ... είναι εξαιτίας του φιδιού. Δεν πρέπει να σε δαγκώσει ... τα φίδια είναι κακά. Αυτό μπορεί να σε δαγκώσει έτσι, για ευχαρίστηση. - Δεν θα σ' εγκαταλείψω καθόλου. Όμως κάτι τον καθησύχασε: - Είναι αλήθεια πως δεν τους έχει πια απομείνει δηλητήριο για το δεύτερο δάγκωμα ... Κείνη τη νύχτα δεν τον είδα να μπαίνει στο δρόμο. Είχε φύγει αθόρυβα. Όταν μπόρεσα να τον προλάβω περπατούσε αποφασισμένος, με γρήγορο βήμα. Μου είπε μονάχα: - Α! εδώ είσαι ... Και μ' έπιασε απ' το χέρι. Όμως ανησυχούσε ακόμη: - Έχεις κάνει λάθος. Θα πονέσεις. Θα μοιάζω με νεκρό, μα δεν θα 'μαι πραγματικά ... Εγώ σώπαινα. - Καταλαβαίνεις. Είναι πολύ μακριά. Δεν μπορώ να κουβαλάω τούτο 'δω το σώμα. Είναι πολύ βαρύ! Εγώ σώπαινα. - Όμως, θα 'ναι σαν κάποιος να 'χει παρατήσει ένα κουφάρι, μια παλιά δεντρόφλουδα. Δεν νιώθεις θλίψη βλέποντας παλιά δεντρόφλουδα ... Εγώ σώπαινα. Έχασε για λίγο το κουράγιο του. Όμως έκανε ακόμη μια προσπάθεια: - Θα 'ναι όμορφα, ξέρεις. Κι εγώ το ίδιο θα κοιτάζω τ' αστέρια. Όλα τ' αστέρια θα 'χουν πηγάδια μ' ένα σκουριασμένο μαγκάνι. Όλα τ' αστέρια θα μου ρίχνουν νερό να πιω ... Εγώ σώπαινα. - Θα 'ναι τόσο όμορφα! Θα 'χεις πεντακόσια εκατομμύρια κουδουνάκια, θα 'χω πεντακόσια εκατομμύρια πηγές ... Και σώπασε κι εκείνος, γιατί έκλαιγε ... - Να εκεί είναι. Άφησέ με να κάνω ένα βήμα μόνος μου. Και κάθισε γιατί φοβόταν. Είπε πάλι: - Συ ξέρεις ... το λουλούδι μου. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτό! Κι είναι τόσο αδύναμο. Κι είναι τόσο αθώο. Έχει τέσσερα αγκάθια όλα κι όλα για να προστατεύεται ενάντια σ' όλον τον κόσμο. Κάθισα κι εγώ γιατί δεν μπορούσα πια να στέκομαι όρθιος. Είπε: - Να ... Αυτό είν' όλο ... Δίστασε λίγο ακόμη, ύστερα σηκώθηκε. Έκανε ένα βήμα. Ένιωσα να μου κόβεται η ανάσα. Δεν έγινε τίποτε. Το μόνο που είδα, ήταν μια λάμψη κίτρινη κοντά στον αστράγαλό του. Για μια στιγμή απόμεινα ασάλευτος. Δεν φώναξε. Έπεσε απαλά, όπως πέφτει ένα δέντρο. Κι ούτε έκανε κάποιο θόρυβο, καθώς είχε πέσει πάνω στην άμμο.
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Ένα παιδί μετράει τ'άστρα, από τον Μενέλαο Λουντέμη.
Άμα πεινάς το ξέρεις. Φωνάζουνε τα σπλάχνα σου. Άμα κρυώνεις, το ίδιο. Άμα αγαπάς, πώς να το καταλάβεις; Γιατί: τι είναι η αγάπη; Κάποιος πήγε να πει κάτι και δεν είπε τίποτα. Είπε πως είναι κάτι σαν φωτιά. Μα είναι; Άλλος είπε πάλι, πως είναι δροσούλα, άλλος σαν δοξαριά. Τι είναι τέλος πάντων... Κι αν, πάλι, αγάπη είναι κάτι που το λένε <<αγάπη>>, είναι αυτό η αγάπη; Βάλε μια δύση κι ένα βαρκάκι να λιώνει μέσα. Ομορφιά! Μα αν δεν υπάρχει μάτι να το δει, είναι ομορφιά; Ένα πουλάκι κελαηδά ολομόναχο σ' ένα έρημο δάσος... Αν δεν τ' ακούσει κανείς.. είναι κελάηδηγμα; Κι είναι μπορετό να κελαηδήσει γλυκά ένα ολομόναχο πουλάκι, αν δεν υπάρχει πίσω από κάποιο φύλλο το αυτάκι ενός άλλου πουλιού; Πήγαν κι οι σοφοί να πούνε κάτι πάνω σ' αυτό και τα κάνανε θάλασσα. Αυτοί, γι' αγάπη!... Τα μωρά ξέρουν περσσότερα. Ένα λουλούδι είπε: <<Αγάπη; Είμαι εγώ>>. Τρελαίνεσαι με τέτοια καμώματα. Ένας <<Πέρσης>> θα πει αυτό είναι <<τρίχα>>. Ένας βαρκάρης θ' αφήσει τα κουπιά και θα σκουπίσει το κούτελο του. Δε θα ξέρει να πει τίποτα. Μπορεί αυτό να είναι αγάπη. Μα είναι; Ποιος να του το πει; Όσο έχεις κάτι μέσα σου και δε χρειάζεται να το πεις, το έχεις και ησυχάζεις. Σε καίει... Σε λιώνει... Εσύ το βλέπεις. Κι αντί να βάλεις τα κλάμματα, το ρίχνεις στο τραγούδι. Είσαι μεθυσμένος και δεν έχεις πιει ούτε στάλα! Αυτό το <<πράμα>> πρέπει να σκάβεις μέσα σου μια λακούβα να το θάβεις, κι ό, τι βρέξει. Μην το λες πουθενά. Άστο να σε κάψει. Θα ξέρεις ότι χάνεσαι λίγο λίγο από μια αρρώστια που δεν ξέρεις τ' όνομά της. Θα ξέρεις όμως ότι είναι μια αρρώστια, που σε κάνει όμορφο. Ομορφαίνεις και πεθαίνεις... Κι όταν θα νομίσεις ότι πέθανες... θα 'χει τελειώσει η αρρώστια. Θα είσαι ζωντανός, μα θα είσαι και άσκημος. Θα 'χεις φρικτά ασκημίσει. Αληθεια... αυτό είναι η αγάπη; Όποιος αγαπά δεν μπορεί να το πει. Κι όποιος δεν αγαπά, δεν το ξέρει.
Celestyn Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2010
“Just now I had a dream. I’ll see you again. I know it. Beneath the falls.”
Spring Snow, by Yukio Mishima
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Αγαπημένα αποσπάσματα Κυρ Μαρ 25, 2012 4:11 am
Οι άνθρωποι πλάστηκαν για να βασανίζονται. Κοιτάζουν πως ο ένας θα ξεγελάσει τον άλλον κι όλο περνάει ο καιρός. Μα όταν τα πράγματα σφίξουν κι αντικρύσουν την αλήθεια,τότε είναι που τα χάνουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Τότε οι άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν ότι τους ενοχλεί. Θέλουν να απαλλαγούν από το ενοχλητικό βάρος. Όπως κάθε άνθρωπος σβήνει το φως της λάμπας όταν δεν έχει να δει τίποτα άλλο.
Ανεμοδαρμένα Υψη
Αγαπημένα αποσπάσματα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης