| Raven | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Raven Τρι Ιουν 29, 2010 9:36 pm | |
| Hello everyone! Με λένε Χριστίνα. ΛΑΤΡΕΥΩ το True Blood, τη σειρά και τα βιβλία! Επίσης και τα Vampire Kisses και Vampire Academy! Είμαι πολύ χαρούμενη που γράφτηκα! Είναι τέλειο!!!!!!!!!! | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Raven Τρι Ιουν 29, 2010 9:45 pm | |
| Καλώς όρισες Raven είμαι σίγουρη οτι θα το λατρέψεις το φορουμάκι μας! | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Raven Τρι Ιουν 29, 2010 9:49 pm | |
| Γεια σου!!! Καλως μας ήρθες!!! ^.^ | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 2:13 am | |
| καλως ηρθες και απο μενα...!!! | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 3:42 am | |
| βρε βρε να και η χριστινα!!! (ναι η ελενη ειμαι )
καλως ηρθες και απο δω και αν χρεαιστεις καμια βοηθεια πες μου!!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 6:06 am | |
| Καλώς τη Raven Καλώς μας ήρθες! Εύχομαι να περάσεις τέλεια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 7:40 pm | |
| Ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρη ότι θα περάσω φανταστικά! Το φόρουμ είναι πραγματικά τέλειο!!! | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 8:17 pm | |
| Ωραία... χαίρομαι που σ' αρέσει.. να σε ρωτήσω... τι είναι το Vampire Kisses? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Raven Τετ Ιουν 30, 2010 10:36 pm | |
| - Pearl έγραψε:
- Ωραία... χαίρομαι που σ' αρέσει.. να σε ρωτήσω... τι είναι το Vampire Kisses?
Το Vampire Kisses (απ' όπου πήρα και το ψευδώνυμο) είναι σειρά βιβλίων της Ellen Schreiber. Δεν έχει βγει Ελληνικά και δεν ξέρω αν θα βγει. Υπάρχει όμως manga που αποτελείται από τρεις τόμους και υπάρχει στα Ελληνικά, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μπορεί να διαβαστεί χώρις να έχουν διαβαστεί πρώτα τα μυθιστορήματα. Για την ώρα έχουν βγει 7 στα Αγγλικά. Εγώ έχω διαβάσει μόνο τα πρώτα τρία γιατί τα άλλα δεν τα βρίσκω πουθενά ... Η ιστορία είναι περιληπτικά η εξής: Η Raven (από αυτήν πήρα τα ψευδώνυμο, άλλα πραγματικά καμία σχέση, απλώς μου άρεσε σαν όνομα) ζει μία βαρετή ζωή στο Dullsville μέχρι τη μέρα που η έπαυλη στο Benson Hill, εγκαταλελειμένη για χρόνια, αποκτά καινούργιους ένοικους. Φήμες λένε ότι είναι βρικόλακες και πράγματι είναι. Η Raven ερωτεύεται τον Alexander και το μπλέξιμο και η περιπετειες αρχίζουν... Ουφ, την είπα την περίληψη! Ελπίζω να μην είναι χάλια γιατί δεν τα πάω και πολύ καλά στο να λέω υποθέσεις... Οι τίτλοι των βιβλίων είναι: Vampire Kisses, Kissing Coffins, Vampireville, Dance With A Vampire, The Coffin Club, Royal Blood και Love Bites. Τα πρώτα τρία κυκλοφορούν και μαζί με τον τίτλο Vampire Kisses: The Beginning. Επίσης όσο για τη βοήθεια, τώρα που το σκέφτομαι, θέλω κάποιος να μου εξηγήσε: στο προφίλ, εκεί που ζητάει κάτι κωδικούς δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βάλω γιατί αυτά που έχει από κάτω με μπερδεύουν... Βάζουμε και στα τρία τον κωδικό πρόσβασης που έχουμε για το φόρουμ; | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Raven Πεμ Ιουλ 01, 2010 1:01 am | |
| ενδιαφερον ακουγεται....!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Raven Πεμ Ιουλ 01, 2010 4:43 am | |
| Τους κωδικούς σου Raven μου τους χρησιμοποιείς μόνο για να κάνεις Log in...Στο προφιλ τους βαζεις μονο αν θελεις ν αλλαξεις κωδικους... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Raven Πεμ Ιουλ 01, 2010 4:49 pm | |
| Α ok... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Είμαι εντελώς άσχετη σε τέτοια θέματα γιατί δεν έχω ασχοληθεί ξανά με φόρουμ και με υπολογιστές γενικά... | |
|
| |
| Raven | |
|