| Vampire Diaries: 2nd season | |
|
+10AЯianЯhod.ЬЩ.22 ClaireReno Westrice Sensitive Vampire Roza di Pearl Katerina Petrova Christian Ozera Ophelia Pandora 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 3:45 am | |
| Βρε ούτε και εγώ, εννοείται Αλλά αν πεθάνει ο Ντέιμον, δεν ξέρω... Θα μου κακοφανεί πάρα πολύ... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 3:46 am | |
| στο βιβιλιο γινεται ανθρωπος..ισως να συνεχισουν το σιριαλ και να γινει και εκει ανθρωπος...θα ειναι απλα τελεια!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 3:49 am | |
| Τιιιι;;; Ο Ντέιμον σώζεται;;; Και όχι μόνο αυτό, αλλά γίνεται και άνθρωπος;;; Αυτό θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη! Ίσως, θα του είναι πιο εύκολο να κατακτήσει την καρδιά της Ελένα (αν και νομίζω ότι κάτι έχει κάνει, απλά εκείνη δεν το ξέρει ακόμα ) | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 3:51 am | |
| ναι..συμφωνω!αν το περιλλαβουν αυτο στη σειρα τοτε ειναι απαιχτοι!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 3:58 am | |
| Μα ήδη η σειρά είναι άπαιχτη...Άμα κάνουν και αυτό που λες, τότε δεν πρόκειται να ξεκολλήσουμε από τις οθόνες μας (όχι ότι τώρα ξεκολλάμε, αλλά λέμε τώρα) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 4:41 am | |
| αυτο για τον damon το ηξερα και εγω. το θεωρει σαν καταρα που γινεται ανθρωπος. αλλα στο τελος καταληγει μρ την elena.
τσπα. μπορει να ειναι το προτελευταιο επεισοδιο την σεζον, αλλα πιστευω οτι θα βγει και τριτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 4:46 am | |
| Το θεωρεί ως ''κατάρα;'' Δεν χαίρεται που, ας πούμε, σώθηκε; (λέω εγώ τώρα!) Να βγει, να βγειειει!!! Αχ, μετά από αυτά που μου είπατε, καίγομαι να μάθω για το τι θα γίνει παρακάτω! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Μάης 09, 2011 4:52 am | |
| ο στεφαν ηθελε να ειναι στη θεση του. αλλα αυτα απλα μου τα ειπε η κολλητη μου που το διαβασε. εγω δεν το εχω διαβασει ακομα, αρα δεν ξερω απο πρωτο χερι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τετ Μάης 18, 2011 2:05 am | |
| Είδα το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου Παναγία μου! Τι γίνεται καλέ; Σόδομα και Γόμορρα! (οι εντυπώσεις σε spoiler) - Σπόιλερ:
-Ελάιζα, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ! Εγώ τα 'λεγα, δεν τα 'λεγα; Κάτσε τώρα να σε θάψει ο Κλάους μαζί με τους υπόλοιπους για να μάθεις. -Η αντίδραση της μαμάς της Κάρολαιν ήταν σαν ωρολογιακή βόμβα :P -Ο Ντέιμον, όταν ήπιε το αίμα της Ελένα, ήταν τόσο σέξι... Θα ήθελα να είμαι στην θέση της Ελένα εκείνη την στιγμή... -Στο σημείο που πήγε να πεθάνει ο αδερφός της Ελένας ήμουν κάπως ''WTF;'' αλλά εντάξει, πάλι καλά που σώθηκε. -Οι μάγισσες τι ζόρι τραβάνε και θύμωσαν τόσο με την Μπόνι; Επειδή πήγε να σώσει τον Ντέιμον από την καλή της την καρδιά; -Ο Κλάους γιατί ήθελε άραγε ο Στέφαν να γίνει frenzy; Τώρα που έγινε υβρίδιο πολύ φοβάμαι ότι, με την συνεργασία πλέον του Στέφαν θα ξεκάνει κόσμο και κοσμάκη! Ενδιαφέρουσα ανατροπή για τον Στέφαν πάντως...Άντε γιατί παραήταν καλός... -Ααααχ, η σκηνή που η Ελένα φίλησε τον Ντέιμον ήταν τόσο süß. Και μπράβο στην Κάθριν, δεν το περίμενα να φερθεί με τόση καλοσύνη και να του δώσει την θεραπεία Σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη σεζόν. Θα αρχίσει το φθινόπωρο (γιατί δεν μας λένε ΠΟΤΕ ακριβώς; Έλεος, μας κρατάνε σε αγωνία...) | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τετ Μάης 18, 2011 3:09 am | |
| η τριτη σεζν θα αρχισει ον σεπτεμβρη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τετ Μάης 18, 2011 3:45 pm | |
| εγω το τελευταια επεισοδιο θα το δω την κυριακη. αλλα για να ειστε ολοι τοσο ενθουσιασμενοι (αν και δεν ανοιξα το spoiler), μπορω να φανταστω οτι θα μας καταπληξει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τετ Μάης 18, 2011 6:28 pm | |
| Ναι, είναι πολύ ανατρεπτικό επεισόδιο Να το δεις το συντομότερο δυνατό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Πεμ Μάης 19, 2011 4:34 am | |
| | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Κυρ Φεβ 19, 2012 7:44 am | |
| Πω, έχω χαθεί πολύ με αυτή τη σειρά. Είχα σταματήσει στα πρώτα της δεύτερης, εκεί που γινόταν ενδιαφέρον. Πρέπει κάποια στιγμή να τη συνεχίσω, γιατί με τρώει η περιέργεια. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Κυρ Φεβ 19, 2012 7:06 pm | |
| Και καλά θα κάνεις έχεις χάσει πολύ πράμα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Κυρ Απρ 15, 2012 9:01 pm | |
| και εγς εχω δει ως το 9 μονο... ανυπομονω για τα υπολοιπα...αχ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τρι Απρ 17, 2012 12:42 am | |
| | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Κυρ Ιουν 17, 2012 6:07 am | |
| Έγινε συγχώνευση των τόπικ : Trailers 2nd season και Vampire Diaries Season 2 , το τόπικ μετονομάστηκε σε : 2rd Season και το πρώτο ποστ επεξεργάστηκε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Σαβ Ιουν 23, 2012 5:35 pm | |
| το ξερω οτι χανω... αλλα τωρα θα κατσω να τα δω ολα απο την αρχη. απλ τον πρωτο κυκλο... | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Πεμ Οκτ 18, 2012 4:18 pm | |
| αχ σε λιγω θα τα κατεβασω επιτελους
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Τετ Οκτ 24, 2012 3:54 am | |
| περιμένουμε σχόλια μόλις το δεις | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 2nd season Δευ Νοε 12, 2012 8:55 pm | |
| Απλά τέλιοο | |
|
| |
| Vampire Diaries: 2nd season | |
|