| Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! | |
|
+3Pandora Ophelia soulitsa@xd 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
soulitsa@xd Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010 Ηλικία : 27
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward,Jasper,Emmet and Eric Atittude:
| Θέμα: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Δευ Αυγ 16, 2010 7:01 am | |
| Γειά σας! Είμαι η soulitsa@xd και έγινα μέλος στο φορούμ σας μετά από πρόταση της διαχειρίστριας μέσα από το φορούμ μου που βρήκε μέσα στο φορουμ της και μπλαμπλαμπλα ...Τι κάνετε? Δεν θα ανοίξετε σαμπάνιες τώρα που ήρθα? Θα πρεπε.. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξερετε για εμένα πριν με υποδεχτήτε και και αρχίσετε τις φωτογραφήσεiς είναι ότι όσο κι αν ξετρελένομαι γα βαμπιράκια εγώ ανήκω στα λυκανθρωπάκια δίπλα στον γλυκό μου Jacob..Αυτά για μενα..Περιμένω θερμές υποδοχές.. | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Δευ Αυγ 16, 2010 7:00 pm | |
| Καλώς μας ήλθες soulitsa! I like your spirit Και επειδή εμείς στο Night Castle δε χαλάμε χατήρι σε κανέναν.... Καλή συνέχεια στο φόρουμ μας! Χαίρομαι πολύ που έκανες εγγραφή και ακόμα περισσότερο που η παρέα μας μεγαλώνει! | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Δευ Αυγ 16, 2010 10:03 pm | |
| Γεια σου soulitsa..! Ελπίζω να σου αρέσει η διακόσμηση, οι κουρτίνες είναι καινούριες..! Katherine βάλε κ σε μένα ένα ποτηράκι σε παρακαλώ..! Στην υγειά σας κ καλά ποστ..! | |
|
| |
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Τρι Αυγ 17, 2010 3:40 am | |
| καλωσηρθες σουλιτσα! εμεις γνωριζομαστε... αντε βρε βλεπω σε υποδεχτηκαν με ανοιχτες αγκαλες δεν τους πιεσες καθολου ... ! αντε θα πιω και εγω μην επιμενετε στην υγεια σας | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Τρι Αυγ 17, 2010 4:15 am | |
| Πάρτι προς τιμή της soulitsas | |
|
| |
Alastar Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 600 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 48
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Τρι Αυγ 17, 2010 4:56 pm | |
| Καλώς ήρθες και από' μενα. Καλή διαμονή στο καστρο. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Τρι Αυγ 17, 2010 9:53 pm | |
| κι από εμένα!!! Και επίσης μπράβο σου! Δεν πρόλαβες καλά καλά να μπεις και άρχισαν τα πάρτι!!! Καλή συνέχεια με περισσότερα! | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! Πεμ Αυγ 19, 2010 8:10 pm | |
| | |
|
| |
| Καλως σας ήρθα! Στρώστε μου κόκκινο χαλί αμέσως! | |
|