Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Προσεχε τι ευχεσαι!

Πήγαινε κάτω 
+9
Selene
Sensitive Vampire
Mysterious Dark Vampire
Alastar
Roza di
Katerina Petrova
Raven
Ophelia
Dark Princess.
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 598
Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
Τόπος : Ταρταρα

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat.
Atittude: Scary

Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 9:58 pm

Για το τελευταιο κεφαλαιο....μαλλον θα το ανεβασω την τριτη......αλλα δεν ειμαι σιγουρη....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roza di
Dark Elf
Dark Elf
Roza di

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 1051
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!!
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Σεπ 29, 2010 4:51 am

απιστευτα ενδιαφερον ιστορια!!! τελεια κεφαλαια
η γραφη σου ειναι εκπληκτικη
σε εχουμε μαθει χαχαχα Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 860197 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 935979
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 5409
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
Τόπος : mystic fall

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 1:26 am

αντε γρηγορα...μην μας κρατας σε αγωνια..
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 1:39 am

Μας είχες πει τ4ρίτη και είναι τετάρτη! πού είναι το τέλος???
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 1:46 am

Εχεις απολυτο δικιο...................Σε μισω την βαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 1:48 am

Kεφαλαιο 4.

Christian.

Kaθομουν διπλα της.Ηταν ακινητη και ανεπνεε με σωλινακια..Ημουν υπευθηνος για εκεινη! Πως μπορεσα να αφησω αυτο να συμβει? Οι γιατροι δεν ειναι σιγουροι για τιποτα. Δεν ξερουν καν αν μπορει να αντεξει πανω απο 2 ημερες! Και για ολα ημουν υπευθηνος εγω. Απο την στιγμη που λιποθυμησε, δεν ξανασυνηλθε. Εδω και 2 μερες ημουν αιπνος και καθομουν διπλα της. Οι γιατροι δεν ειχαν μπει καν στον κοπο να την ενχειρισουν. Ειχαν παρετηθει. Ποτε ποτε εβγενα απο το δωματιο για να μπει η μητερα της. Ηξερε οτι δεν υπαρχει ελπιδα. Η Nef kαι ο Alex ερχονταν ποτε ποτε και αυτοι. Ηταν και οι 2 τους χαλια. Τα βραδια που καθομουν διπλα της και της κρατουσα το χερι σκευτομουν διαφορα πραγματα.... Μηπως ο θεος με τιμωρουσε επειδη δεν του ημουν αρκετα πιστος? Τι εφταιγε ρε γ*μοτο ,τι? Θα εκανα τα παντα για να γινει καλα, με οποιοδηποτε κοστος. Ειχα χρυσοπληρωσει τους γιατρους,αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα.

"Εισαι σιγουρος οτι θα εδινες τα παντα για χαρη της?" ακουσα μια φωνη πισω μου. Πεταχτηκα και κοιταξα την κοπελα. Φαινοταν γλυκεια, αλλα κατι στο βλεμμα της σου ελεγε οτι τα πραγματα δεν ηταν οπως φαινονταν.

"Ποια εισαι εσυ?"την ρωτησα ψιθυριστα.

"Μια φιλη της."

"Και εγω γιατι δεν σε ξερω??"

Ανασηκωσε τους ομως της.

"Την αγαπας?"

"Ναι."ειπα χωρις να διστασω να πω την αληθεια.

"Οι παλιοι μου προγονοι λεγανε οτι ολοι μας εχουμε μια ευχη. Μπορεις να ευχηθεις και εσυ οτι θες, αρκει να το θες στα αληθεια! Μονο που παντα υπαρχει και κατι που πρεπει να δοσεις ."ειπε. Γυρισα και κοιταξα την Melanie και ενιωσα την καρδια μου να σπαει σε χιλιαδες κομματακια.
Κοιταξα εκει οπου πριν λιγο βρισκοταν η κοπελα αλλα δεν ηταν πουθενα.
Ηξερα οτι δεν προκειτε να πιασει αλλα δεν εβλαπτε να δοκιμασω.

"Ευχομαι"ειπα"Ευχομαι η Melanie να γινει καλα και να ειναι ευτηχισμενη, οποιο και αν ειναι το ανταλαγμα που πρεπει να προσφερω.!"ειπα. Ημουν τοσο απελπισμενος. Ξαπλωσα στο διπλα κρεβατι και εμεινα ετσι να την κοιταζω.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πεταχτηκα πανω.Με ειχε παρει ο υπνος! Για πρωτη φορα μετα απο 3 ημερες. Κοιταξα το κρεβατι της Mel. Ηταν αδειο. Τελειωσε. Βγηκα σαν τρελος απο το δωματιο ενω τα δακρυα μου κυλουσαν ακαταπαυστα. Επεσα καταλαθως πανω σε μια κυρια.

"Christian?Ηρεμισε." σκουπισα τα δακρυα μου και την κοιταξα καλυτερα. Ηταν η μαμα της Mel. Με αγγαλιασε.

"Αυτο ηταν"σκευτικα"Ολα τελειωσαν"

"H Μελ......"πηγα να πω.

"Ειναι καλα,απλα της αλλαξαν δωματιο. Συνηλθε αγορι μου. Εγινε θαυμα και συνηλθε!!! Ειναι μαζι της τωρα η Nef και ο Alexander. ΕΙναι στο 621 πηγενε αν θες να την δεις.!"

Ειχε συνελθει ???Μα πως????Δεν εκατσα να το σκεφτω αρχισα να τρεχω οσο ποιο γρηγορα μπορουσα.Μπηκα στο δωματιο και ετρεξα να την αγγαλιασω.

"Αγαπη μου!Θεε μου σε ευχαριστω."Πηγα να την φιλησω αλλα το βλεμμα της με παρεξενεψε.

"Εεεεε Chris παμε να παρουμε εναν καφε"ειπε ο Alex και με τραβηξε εξω.

"Τι εγινε?"τον ρωτησα.

"Δεν θυματε τιποτα για την σχεση σας!"

"Τι???????"

"Σε ξερει απλα σαν φιλο,τιποτα παραπανω."ειπε με στεναχωριμενω βλεμμα.

Δεν μπορουσα να μιλησω."Παντα υπαρχει ενα ανταλαγμα"ηρθαν τα λογια στο μυαλο μου.Ωστε αυτο ηταν το ανταλαγμα..?

Ξαναμπηκαμε στο δωματιο.

"Γεια σου Mel!"ειπα"Συγνωμη για πριν,απλα ενθουσιαστηκα πολυ!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 μηνες μετα.

Ακομα την βλεπω,απο μακρυα.Απο την στιγμη που βγηκε απο το νοσοκομειο σταματησε να μας μιλα.Αλλαξε εμφανιση και αρχισε να κανει παρεα με αλλα παιδια."Φυσιολογικα"οπως λεει η μητερα μου.Τωρα ποια και για αυτην ειμαστε τα φρικια.
Αλλα ειναι καλα.Αυτο ειναι το μονο που θελω.Να ειναι καλα.Δεν την ξεχασα ποτε.Και ποτε μα ποτε δεν ξεχασα τι ευχηθηκα.Να ειναι ευτηχισμενη.Και αν ετσι ηταν ευτυχισμενη,τοτε ημουν και εγω.

THE END
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 2:02 am

Το τελος ειναι σχετικα ωραιο.......στης Λιζας θα ειναι 3 φορες χειρωτερο..... Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 2:12 am

Dark Princess. έγραψε:
Εχεις απολυτο δικιο...................Σε μισω την βαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με μισείς ή τη βάζεις σε μισό λεπτό?

λοιπόν είναι καταπληκτική, είναι τέλεια! να φανταστείς σχεδόν κλαίω, εγώ που δε συγκινούμαι με τίποτα! το μόνο που δε μου πολυάρεσε ήταν ότι έγινε 'φυσιολογική' Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 860197 άλλα είναι καλό που έγινε (μην ανυσηχείς - δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα, απλά δε μου άρεσε, αλλά και μπορώ να κατανοήσω την αξία ενός καλού κακού τέλους)! Είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει μέχρι τώρα!'
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 2:17 am

Εννοουσα σε μισο λεπτο την βαζω.....!!!!!

Τωρα το οτι εγινε φυσιολογικη.....Ηθελα να δειξω οτι αλλαξε ριζικα...οτι δεν ειχε καμια σχεση με αυτους....

ΑΑΑΑΑ θα πω και κατι προερετικα γιατι ολοι με ρωτανε.....Τι ρολο επαιζε η Κοπελα με το βιολι......

Λοιπον....η κοπελα ηταν απλως υπερφυσικη και ηθελα να δειξω οτι πραγματι υπαρχουν διπλα μας περιεργα πλασματα και οτι απλως δεν το ξερουμε!!!!

Να'σαι καλα Ραβεν!!!Χερομαι που σου αρεσε..... Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 71070 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 913911
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 2:48 am

Δε μου άρεσε απλά! Το ΛΑΤΡΕΨΑ! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873 Και φυσικά ανυπομονώ γαι το ωραίο τέλος της Λίζας και για καμιά καινούργια ιστορία σου! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 2:55 am

Γραφω αλλη μια ιστορια μαζι με την φιλη μου .Αλλα δεν εχει να κανει καμια σχεση με υπερφυσικα και ειναι πολυ μα πολυ ευχαριστη ιστορια με ωραιο τελος....οποτε δεν ξερω αν θα την δημοσιευσω εδω!!!!!!Και εχω αρχισει να γραφω και μια αλλη σε γκοθικ στιλ μονο που επιδη εχω σχολιο αγγλικα βολλει και τα λοιπα δεν πολυ προλαβενω να γραφω και δεν εχω ιδεα ποτε θα ανεβασω κεφαλαιο!!!Αυτα...... Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 30, 2010 4:48 am

αχ ηταν φανταστικο....!!! μαρεσε παααρρραααα πολυυυυυυυ
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 07, 2010 11:08 pm

Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 71070 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 913911 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873
Alastar
Fallen
Fallen
Alastar

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 600

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 12:07 am

Ωραία ιστορία, γράφεις καλά και στρωτά. Δούλεψε λίγο περισσότερο τις περιγραφές σου.
Πρόσεχε λίγο την ορθογραφία. Συέχισε να γράφεις.
Συνελαβες την ουσία της αγάπης, αυτή ακριβώς είναι η πραγματική αγάπη, το τίμημα δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι καλά το πρόσωπο που αγαπάς.
http://nuhterinipena.blogspot.com/
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 12:12 am

Να'σαι καλα..........Ναι τα ορθογραφικα μου ειναι αισχος!!!!!!!Αχχχχχχχχχ.....ψιλοσυγκινουμε με αυτη την ιστορια!!! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 959103 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 959103 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 959103
Alastar
Fallen
Fallen
Alastar

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 12:25 am

Είναι όμορφη ιστορία.
Με F7 σου κάνει ορθογραφικό έλεγχο το word.
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 3:20 am

Δεν γραφω στο Word αλλα στο σημειωματαριο!!!!!!! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 959103
Alastar
Fallen
Fallen
Alastar

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 08, 2010 3:53 pm

Γιατί όχι στο Word;
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 2:42 am

Γιατι αν και ο υπολογιστης μου ειναι σχετικα καινουργιος δεν εχω word!!!!!!!!!!!! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 959103
Βασικα εχει αλλα ειναι λιγο (πολυ!!!!!!!)περιεργο!!!!!!!!!!!!
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 09, 2010 3:06 am

Dark Princess. έγραψε:
Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 71070 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 913911 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873

Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 986460 too Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 913911 Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873
Mysterious Dark Vampire
Spirit
Spirit
Mysterious Dark Vampire

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2010
Τόπος : dreamland

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Οκτ 11, 2010 3:09 am

καλο κοπελια αλλα αυτη η μανιασ να τα αφηνεται ολα στο ποιο κρισιμο σιμειο ειναι σπαστικη
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Οκτ 11, 2010 5:01 pm

2 φορες την αφησα σε κρισιμο σημειο.......Ρε'σαις σκεφτομαι να αλλαξω το τελος και να την συνεχισω.......τι λετε????? Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Οκτ 11, 2010 11:04 pm

Κοίτα, εμένα όπως σου είπα μου άρεσε πολύ το τέλος, όποτεδεν ξέρω... Εξαρτάται πάντα από το τέλος που θες να δώσεις.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να γράφεις από το σημείο που σκέφτεσαι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα ΧΩΡΙΣ να σβήσεις αυτό το τέλος που έχει τώρα.
Αν το κάνεις αυτό μπορεί ο καθένας να διαλέγει το τέλος που του αρέσει κι έτσι θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873 !

Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Οκτ 11, 2010 11:27 pm

Xmmmmmmmmmm ναι.....θα δω τι θα κανω....προς το παρον γραφω 4 φανφικ.....οταν τελειωσω ισως να κανω αυτο που ειπες!!!!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προσεχε τι ευχεσαι!   Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 4:27 am

ηταν πολυ ωραια. αν και προτιμω τα happy end. συμφωνω με τον alastar οτι εδωσες το πραγματικο νοημα της αγαπης. Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 13873
παντως αν θες να το συνεχισεις... ειναι πολυ καλη ιδεα! Προσεχε τι ευχεσαι! - Σελίδα 2 611715

Προσεχε τι ευχεσαι!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: