| Princess of darkness says hi!!:-) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Princess of darkness says hi!!:-) Κυρ Φεβ 27, 2011 5:16 am | |
| Γεια σας παιδια με λενε Στελλα και ειμαι 18 χρονων,μενω θεσσαλονικη και ειμαι φοιτητρια.ειμαι και εγω μεγαλη φαν του υπερφυσικου..το κακο αρχισε οταν ξεκινησα το Twilight Saga μετα διαβασα και αλλα βιβλια οπως vampire academy κ αλλου ειδους υπερφυσικα οπως Fallen k The Immortals.Το φορουμ σας ειναι πραγματικα φανταστικο και δεν μπορουσα να μην γινω μελος με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη!!ελπιζω να βρω και αλλους εξισου τρελαμενους εδω χαιρομαι που βρηκα αυτο το φορουμ!:-)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Πεμ Ιουλ 26, 2012 8:06 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Κυρ Φεβ 27, 2011 6:12 pm | |
| Καλωσήρθες Στέλλα! Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια στην παρέα μας (με τις τρελές που ευχόσουν να βρεις)! Εμένα με λένε Χριστίνα και ακριβώς σαν κι εσένα ξεκίνησα με το twilight, κόλλησα και από τότε διαβάζω συνέχεια τέτοια βιβλία. Σου εύχομαι λοιπόν καλή συνέχεια και καλά ποστ!!!! | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Κυρ Φεβ 27, 2011 6:53 pm | |
| καλως ηρθες Στελλα! εμενα με λενε Χρυσα! σου ευχομαι να περασεις τελεια εδω! καλη διασκεδαση και καλη συνεχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Κυρ Φεβ 27, 2011 11:06 pm | |
| σας ευχαριστω πολυ χρυσα κ χριστινα καλως σας βρηκα:-) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Τετ Μαρ 02, 2011 3:19 am | |
| καλως ηρθες και απο εμενα στελλα. εμενα με λενε ευα. ευχομαι να περασεις καλα μαζι μας και να κολλησεις λιγη απο την τρελα που κουβαλαμε και εμεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Τετ Μαρ 02, 2011 3:54 am | |
| χαρηκα πολυ ευα καλως σας βρηκα!!εχω κολλησει και εγω αυτη την τρελα και την μοιραζομαι μαζι σας ηδη:-)))))) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Princess of darkness says hi!!:-) Τετ Μαρ 02, 2011 3:56 am | |
| | |
|
| |
| Princess of darkness says hi!!:-) | |
|