Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Πεμ Ιαν 10, 2013 12:38 am | |
| - Σπόιλερ:
Τι??Έχει αργή πλοκή?Νομίζω οτι θα μου βγάλει το λάδι και εμένα για να το λες...πφφ
| |
|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Πεμ Ιαν 10, 2013 1:14 am | |
| - Σπόιλερ:
Είμαι στην 30 σελίδα και βαρέθηκα ήδη: πάλι η Λους το παίζει καημένη, πάλι τρέχει πίσω από τον Ντάνιελ...Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου :P
| |
|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Παρ Ιαν 11, 2013 5:16 am | |
| - Σπόιλερ:
Ωχ Θεούλη βοήθα!Σε κάποιες φάσεις περιττό να σου πω οτι μου θυμίζει τέρμα Μπέλλα -.-
| |
|
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Παρ Ιαν 11, 2013 5:17 am | |
| - Σπόιλερ:
Ναι, δυστυχώς της μοιάζει πολύ και σε πολλά πράγματα :/
| |
|
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Σαβ Ιαν 12, 2013 4:27 pm | |
| - Σπόιλερ:
Η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι που διάβασα το 4ο και τελευταίο βιβλίο, το οποίο με ξενέρωσε τόσο πολύ που πραγματικά απόρησα πως γίνεται να χαλάσεις μια σειρά τόσο πολύ στις τελευταίες σελίδες...τι να πω...
| |
|
| Θέμα: Απ: The Fallen - Άγγελοι Σαβ Ιαν 12, 2013 7:56 pm | |
| Για το τέλος έχω ακούσει πολλά και διάφορα (και από γνωστούς και έχω διαβάσει σε reviews) Σε άλλους άρεσε και άλλοι ξενέρωσαν. Μέχρι να το διαβάσω κι εγώ, δεν μπορώ να ξέρω :/ | |
|