| Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή | |
|
+7Dark Knight aphroditenight19 Selene Ophelia Christian Ozera Raven Interview_With_A_Vampire 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Interview_With_A_Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Johen Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 4:51 am | |
| Ok ευχαριστω.. αλλη μια πληροφορια θα ηθελα πω γινετε να βαλω εικονα στην υπογραφη μου? Δοκιμασα αλλα τπτ με βαζει σε μια αλλη ιστοσελιδα .. Μηπως πρεπει να παρω καποιον μεγαλυτερο τιτλο για να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη μου? Δλδ οι vampire starter δεν μπορουν να βαλουν ακομα ? Και πως ανεβαινει ο τιτλος μου ?? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 4:57 am | |
| Ο τίτλος δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που κάνεις με την εικόνα είναι να την βάλεις σε ένα από αυτά που έχει πάνω από το κουτάκι που κάνεις post και είναι ένα δεντράκι σε ένα τεραγωνάκι που αν περάσεις από πάνω του λέει εικόνα. Προσπάθησε πάλι με την εικόνα να δεις τι θα γίνει. Οι τίτλοι ανεβαίνουν με τα post. Στα 200 γίνεσαι vampire και στα 500 vampire elite. Επίσης, αν θες μπορείς να πεις και σε κάποιον mentor για να γίνεις lycan. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:02 am | |
| Ok ... το προσπαθησα πολλες φορες αυτο με την εικονα αλλα τπτ .. Βασικα προτιμω να μεινω Βαμπιρ..! Οκ ευχαριστω ! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:08 am | |
| Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εικόνα τότε; Ίσως να μην την έχεις ανοίξει κανονικά. Στο google πάντως για να σου βγάλει το κανονικό link για την εικόνα πρέπει να πατήσεις ένα που λέει "εικόνα σε πλήρη οθόνη"... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:14 am | |
| δεν την βαζω απο το google αλλα απο τον υπολογιστει μου . κανονικα την βαζω πατω αρχειο ανοιγμα και host it μετα . και με βγαζει καινοθργια ιστοσελιδα με την φωτο που επελεξα ! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:26 am | |
| A, κατάλαβα. Νομίζω δεν γίνεται να βάλεις εικόνα από τον υπολογιστή. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ. Βάζω πάντα από το ιντερνετ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:27 am | |
| Και στο προφιλ μου απο τον υπολογιστη εβαλα την εικονα ! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:29 am | |
| Ναι, στο προφίλ μπαίνει από τον υπολογιστή. Στην υπογραφή όμως δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:29 am | |
| | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:34 am | |
| Βαγγέλη δοκίμαστε το tinypic.com. - Raven έγραψε:
- A, κατάλαβα. Νομίζω δεν γίνεται να βάλεις εικόνα από τον υπολογιστή. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ. Βάζω πάντα από το ιντερνετ.
Γίνεται. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 5:39 am | |
| τελικα δεν καταφερα να βαλω μεσα απο τον υπολογιστη μου εικονα μονον μεσα απο το ιντερνετ εβαλα!! πφφφφ | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 6:54 am | |
| Παιδιά αυτό που συζητάτε στο συγκεκριμένο τόπικ είναι λίγο άσχετο. Δε θέλω να γίνομαι σπαστική αλλά σπαμάρετε.... Θα μεταφερθεί όλη η συζήτηση στο ανάλογο τόπικ αλλά προσοχή παρακαλώ, μη γράφουμε τα πάντα παντού. Θα υπάρχει χάος στο τέλος. | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Φεβ 23, 2012 9:56 pm | |
| - Interview_With_A_Vampire έγραψε:
- τελικα δεν καταφερα να βαλω μεσα απο τον υπολογιστη μου εικονα μονον μεσα απο το ιντερνετ εβαλα!! πφφφφ
Άμα θέλεις μπορώ να μπω από το λογαριασμός σου, αν με εμπιστεύεσαι πάντα, και να κάνω ό, τι μου πεις. | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Παρ Φεβ 24, 2012 5:05 am | |
| Του την έφτιαξα εγώ. Δε χρειάζονται ανταλλαγές λογαριασμών. Όποιος έχει πρόβλημα το λέει σε κάποιον διαχειριστή και κάνουμε την όποια μεταβολή από τον πίνακα διαχείρισης. | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 3:03 am | |
| Μια ερωτηση?Μεχρι ποσο(πολυ υπογραφη) μπορεις να βαλεις? | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 3:34 am | |
| παντως ειναι πολυ ωραιο αυτο με την υπογραφη! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 3:36 am | |
| Θεωρητικά φαντάζομαι αρκετά μεγάλη , αλλά καλό θα ήταν πιστεύω να αποφύγουμε τις τεράστιες υπογραφές , όχι τίποτα άλλο αλλά αν έχουμε τεράστιες υπογραφές , σε κάθε σελίδα θα χωράνε μόνο 2-3 ποστ και θα είναι πολύ φόρτωμα μετά.. | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 3:49 am | |
| μμμ | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 3:56 am | |
| Ναι!!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| |
| |
Selene Vampire
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Πεμ Μαρ 01, 2012 9:35 pm | |
| Δικιο εχεις!!! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| |
| |
Selene Vampire
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Παρ Μαρ 02, 2012 2:32 am | |
| Εεεε γινετε να εχεις αδικο? | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Παρ Μαρ 02, 2012 4:42 am | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή Παρ Μαρ 02, 2012 4:59 am | |
| Παρακαλώ μην χρησιμοποιούνται συνέχεια agreed και οκ, χωρίς λόγο... Δε θέλω να διαγράφω posts. | |
|
| |
| Απορίες Σχετικές με την Υπογραφή | |
|