| "Ανάσα"-Ophelia | |
|
+9Christian Ozera Princess of darkness Nathaniel Raven Lillith paramu8enia Dark Knight black widow Ophelia 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:22 am | |
| ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.Αριθμός Λέξεων: 554 Παρακαλώ η παρακάτω ιστορία να μην δημοσιευτεί πουθενά χωρίς να ερωτηθώ... "ΑνάσΑ"
Κάθε σπίτι, λένε, κρύβει το δικό του πνεύμα. Τους δικούς του θορύβους, τις δικές του ιδιοτροπίες. Είτε μαθαίνεις να τους αγνοείς είτε αφήνεσαι και σε στοιχειώνουν μέχρι τρέλας. Κανείς δεν με πιστεύει. Ας μην γελιόμαστε. Ούτε εγώ θα πίστευα κάποια που ύστερα από ιατρική γνωμάτευση πάσχει από παράνοια. Ακόμα και εδώ, στην απομόνωση δεν είμαι ασφαλής. Μπορεί να χαλαρώσω, να νομίσω ότι έφυγε μα όχι... είναι ακόμα εδώ. Τη νιώθω...
Όλα ξεκίνησαν όταν μετακόμισα. Η πολυκατοικία ήταν αποπνικτικά κοινή και το διαμέρισμα αρκετά συμπαθητικό. Πρώτη φορά θα έμενα μόνη και ο ενθουσιασμός μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Ξεκίνησα να βάφω, να διακοσμώ και να περιποιούμαι κάθε γωνιά του νέου μου σπιτιού. Χρειαζόταν δουλειά. Ήταν παλιά κατασκευή και είχε φθαρεί με τα χρόνια. Το μόνο έπιπλο που έφερε πάνω του ήταν ένας μπρούτζινος καθρέφτης στο χώρο που αργότερα θα γινόταν σαλόνι. Προσπάθησα μια, δυο φορές να τον απομακρύνω μα κάθε φορά που έπαιρνα την απόφαση να το κάνω κάτι συνέβαινε. Το τηλέφωνο. Έτρεχα να το σηκώσω για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν ιδέα μου. Η πόρτα. Το ίδιο. Τελικά, ξεχάστηκα με τις υπόλοιπες δουλειές και ο καθρέφτης έμεινε εκεί.
Το σπίτι μου τις πρώτες μέρες ήταν ο ορισμός του καταφύγιου. Δεν είχα καμία διάθεση να βγω, ούτε να προσκαλέσω κόσμο. Απλά απολάμβανα την ησυχία του. Σιγά σιγά όμως, τα βράδια σταμάτησα να κοιμάμαι ήρεμα, όπως παλαιότερα. Ξυπνούσα απότομα. Ήταν μιαν ανάσα που τρύπαγε το αυτί μου σα βελόνα. Όλο μου το κορμί ανατρίχιαζε και πεταγόμουν μούσκεμα στον ιδρώτα για να αντικρίσω τους φρεσκοβαμμένους τοίχους να με κυκλώνουν, σκοτώνοντας κάθε γωνία στο δωμάτιό μου. Ανάσα. Και ξανά για ύπνο.
Ένα κακό όνειρο ήταν σου λέω. Τίποτα παραπάνω. Λίγο μπάζει νομίζω. Ναι, βλέπω τον καθρέφτη να κουνιέται. Μα γιατί οι κουρτίνες μένουν ακίνητες; Ιδέα μου. Όλα είναι στο μυαλό μου. Ε γιατρέ; Η ανάσα συνεχίζει. Κάτι μου ψιθύρισε χθες. Δεν θυμάμαι....'Η μάλλον θυμάμαι τι είπα εγώ...
“Άσε με... Άσε με...”.Ο πόνος αφόρητος. Ένιωθα τα μάτια μου να δακρύζουν ενώ ένα ακατάπαυστο βουητό κυρίευσε τον εγκέφαλό μου. Πετάχτηκα. Το βουητό δε σταματούσε. Τσίριζα μα δε με άκουγα. Αίμα... Έτρεχε σε όλο μου το πρόσωπο αίμα!
Δε θέλω να ξανακοιμηθώ εκεί μέσα. Δε θέλω σου λέω! Άφησα όλα τα φώτα αναμμένα και ξάπλωσα στον καναπέ. Με τόσο φως να με συντροφεύει είχα μια ψευδαίσθηση ασφάλειας.
“Ξύπνα!” Ανάσα. Όχι δική μου. Όρθια! Ούτε πόνος ούτε αίμα. Τα μάτια μου περιηγήθηκαν στο χώρο. Τίποτα ασυνήθιστο. Κανένας δαίμονας δε βγαίνει στο σκοτάδι λένε. Τι να φοβόμουν;
“Πίσω σου!” Εγώ αντιμέτωπη με τον καθρέφτη. Έβλεπα τα ρούχα μου, το περίγραμμα του σώματός μου, μα στη θέση του προσώπου μου μια σκιά.
“Φύγε. Φύγε” τσίριξα. Γονάτισα και κοιτιόμουν στον ολόσωμο καθρέφτη. Έκλεινα με δύναμη τα μάτια μου μα τίποτα δεν άλλαζε. Ανάσα. Δική μου. Μια, δυο, τρεις. Όρθια. Τρεκλίζοντας. Τα γόνατά μου δε με κρατούσαν.
“Όχι.” Απάντησε ήρεμα. Η φωνή ακουγόταν σαν από χαλασμένο τηλέφωνο. Λεπτή, φοβισμένη, γυναικεία. Η δική μου φωνή. Η καρδιά μου μάζεψε όσο αίμα έκλεινε ο θώρακάς μου και το απελευθέρωσε με δύναμη.
“Πίσω σου!” Το ολόγραμμα μου. Εγώ μια σκιά, αυτή με σώμα. Τσιρίζω,τσιρίζει. Δε βγάζω φωνή. Τα μάτια μου έκλεισαν. Ξύπνησα εδώ. Ένα θλιβερό δωμάτιο φρενοκομείου. Δε ξέρω τι ώρα είναι, δε ξέρω τι μέρα είναι, ποιός μήνας,ποια χρονιά. Ξέρω ότι είναι πίσω μου η ανάσα. Τη νιώθω. Όχι για πολύ ακόμα. | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:27 am | |
| φοβερό μόνο αυτό μπορώ να πώ. | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:28 am | |
| Άι λάικ!!! Και...κάτι μου θυμίζει το θέμα..... :P Τα μεγάλα πνεύματα μάλλον.... Θα έπρεπε να συμμετέχεις πάντως , είναι πολύ καλή... | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:30 am | |
| Εδώ κάναμε αμάν να διασφαλίσουμε την αντικειμενικότητα του διαγωνισμού :P Ευχαριστώ αλλά υπερβάλετε λίγο... Είναι παλιά ιστορία. Έχει πάνω από χρόνο που την έχω γράψει. | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:32 am | |
| Ε! και τι με αυτό εμένα μου αρέσει πολύ, εχει κι άλλο? | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:33 am | |
| | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:37 am | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:47 am | |
| Όχι αυτό ήταν... Αφού λέει όχι για πολύ ακόμα... Δεν καταλάβατε τι έγινε; :P | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:50 am | |
| Μόνο καλή;;;; Ήτανε σαν να έβλεπα, ταινία θρίλερ Όντως έπρεπε να συμμετάσχεις! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:53 am | |
| Είπαμεεεεεεεεεεεεεε.... Την επόμενη φορά. :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:54 am | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:57 am | |
| Γιατί μαρή να μην έχει; :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:59 am | |
| Που ξέρω εγώ;; Ποιος θα ζει ή όχι;;;( Τρόπος του λέγειν:Ρ)
Ωραία να έχει!:Ρ | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 5:59 am | |
| Ας μην σπαμάρουμε στην ιστορία μου... Θα σε κανονίσω αργότερα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 6:03 am | |
| | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 6:04 am | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 3:12 pm | |
| υπεροχηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 6:50 pm | |
| Ήταν απίστευτη!!! Πάρα πολύ ζωντανή και με πολύ αληθινές περιγραφές! Στον επόμενο διαγωνισμό να συμμετάσχεις κι εσύ. | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 9:34 pm | |
| Μάλιστα... Ωραία ιστορία. Σου μεταφέρει τον τρόμο που ένιωθε αυτή η γυναίκα. Καλή χρήση σημείων στίξης και καλή επιλογή λέξεων. Δυστυχώς έχω διάφορες θεωρίες για το τι μπορεί να έγινε στο τέλος, αλλά καμία σίγουρη :Ρ
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Σαβ Μαρ 17, 2012 11:22 pm | |
| Πολυ καλη ιστορια!!! Ηταν πραγματικα σαν να εβλεπα ταινια θριλερ και μου μετεφερε το συναισθημα του φοβου της ηρωιδας της ιστοριας!Πολυ μου αρεσε μπραβο!!!Θα ηταν οντως πολυ καλη για το διαγωνισμο φαντασου την επομενη φορα που θα ετοιμασεις για το διαγωνισμο θα μεινουμε με ανοιχτο το στομα...!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Κυρ Μαρ 18, 2012 6:58 pm | |
| Ναι αν δεχθεί ο νικητής μας να αναλάβει τη διοργάνωση :P Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να τη διαβάσετε. Είναι από τις πρώτες ιστορίες τρόμου που έχω γράψει και σίγουρα έχω αρκετά καλύτερα δείγματα από αυτό... Απλά μιας και ήταν σύντομη και είχε να κάνει με στοίχειωμα είπα να την ανεβάσω... Ευχαριστώ πολύ και πάλι | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Κυρ Μαρ 18, 2012 7:05 pm | |
| Μετριόφρων όπως πάντα... Στον επόμενο διαγωνισμό θα συμμετέχεις σίγουρα! Ακόμα κ αν ο νικητής δε μπορεί να το αναλάβει , θα το κάνω εγώ. Τώρα που το αρχίσαμε..... | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Κυρ Μαρ 18, 2012 7:52 pm | |
| Αγαπώ ιστορία. | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Κυρ Μαρ 18, 2012 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: "Ανάσα"-Ophelia Κυρ Μαρ 18, 2012 9:14 pm | |
| | |
|
| |
| "Ανάσα"-Ophelia | |
|