| Αγαπημένος στίχος | |
|
+12N.ever give U.p Princess of darkness Favole Lillith YourNightmare KingOfDarkness lily modgomery AЯianЯhod.ЬЩ.22 Pearl Μικρό νταμπίρ Maraki Death Nathaniel 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Αγαπημένος στίχος Κυρ Μαρ 18, 2012 2:36 am | |
| Ποιος στίχος τραγουδιού σας έχει συγκλονίσει; | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Κυρ Μαρ 25, 2012 2:26 am | |
| δείξε μου όποιο προσωπό σου,όποιον εαυτό προτιμάς,τον σκληρό τον δυσκολό σου,δεν τα θέλω εγώ τα εύκολα για μας.. | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Τρι Μαρ 27, 2012 12:04 am | |
| Λίγο χαζό, αλλά αυτό μου έχει κολλήσει αυτή την περίοδο Dreamed of para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise, Every time she closed her eyes. | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Δευ Απρ 23, 2012 4:30 am | |
| "Μπορεί να χάνω εγώ, μα ούτε εσυ κερδίζεις... " | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Δευ Απρ 23, 2012 9:43 pm | |
| However cold the wind and rain I'll be there to ease your pain However cruel the mirrors of sin Remember beauty is found within
| |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Τρι Απρ 24, 2012 9:08 pm | |
| Μα δεν μπορώ ν' αγγίξω τα όνειρά σου με τη σιωπή μου χίλιες λέξεις να σου πω Όταν ο ήλιος θα πάψει ν' ανατέλλει ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ' αγαπώ... | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Κυρ Μάης 06, 2012 7:01 pm | |
| I can't find the words to say that I'm confused, I've traveled half the world to say you are my muse! | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Κυρ Μάης 06, 2012 7:07 pm | |
| Δεν σε ξέρω αλλά να την προσεχείς.Αυτήν που αγαπώ εσυ την έχεις.Θάθελα να μουν εσυ για μια ώρα να την είχα αγγλία για λίγο τώρα <3 ! | |
|
| |
YourNightmare Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2012 Ηλικία : 26
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Παρ Μάης 11, 2012 7:41 pm | |
| Αφηνω το σωμα μου με το δωματιο εν αρμονια μη καταλαβουν οι ψυχες γιατι γι'αυτες ειναι σαν να ζουν 2 φορες εις βαρος μου κι εγω καμια | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 2:18 am | |
| Ωραιο τοπικ!!!!!!!!!!!! πολλοι στιχοι με εχουν αγγιξει...
στασου λιγακι μην μιλας, ασε το χτυπο της καρδιας να πει, οτι ειναι για να πει στο φως να γεννηθει, για ενα τιποτα, μην φοβηθεις, πως φτασαμε στ΄ανειπωτα καρδια μου μη χαθεις... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 2:23 am | |
| ναισ εμενα ειναι αυτο που λεει..... αλητικη αγαπη και αν σου δωσω να σε σιγουρη μικρη δεν θασε ταπεινωσω γυρνα την παλτη σε οσα σε πονανε οι αλητες ειναι αυτοι που αληθηνα αγαπανε | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 2:26 am | |
| εγώ λατρεύω ξένους στοίχους, ειδικά αυτόν: just close your eyes, the sun is going down you'll be alright, no one can hurts you now... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 2:29 am | |
| απο ξενους μου αρεσει αυτο:
ooo sometimes i get good feeling yeahh i get feeling never never never never had before no no i get good feeling | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 5:19 am | |
| Στις δεξιώσεις που πάς πάντα κάνεις ντόρο το μόνο που σου λύπει να μάθεις να κουνάς τον ***** | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 5:24 am | |
| | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 5:26 am | |
| | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 4:56 pm | |
| - KingOfDarkness έγραψε:
- Στις δεξιώσεις που πάς πάντα κάνεις ντόρο το μόνο που σου λύπει να μάθεις να κουνάς τον *****
χαχαχαχαχαχαχα έτσι. Old loves, they die hard, Old lies, they die harder. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Πεμ Μάης 17, 2012 5:59 pm | |
| | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Παρ Μάης 18, 2012 1:27 am | |
| if i die young burry me in sattin, lay me down on a bed of roses, take me to the river at dawn send me away with the words of a love song | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Παρ Μάης 18, 2012 1:29 am | |
| I could watch you for a lifetime, you're my favorite movie A thousand endings, you mean everything to me I never know what's coming, forever fascinated Hope you don't stop running, to me 'cause I'll always be waiting
You are my cinema, I could watch you forever Action, thriller, I could watch you forever You are my cinema, a Hollywood treasure Love you just the way you are
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Παρ Μάης 18, 2012 11:01 pm | |
| Every thought the music I write Everything a wish for the night
Αν και δυσκολο να διαλεξεις... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Σαβ Μάης 19, 2012 3:53 am | |
| Πλάι πλάι,η αγάπη μάς πάει μας ενώνει τα χέρια και γερά μας κρατάει Πλάι πλάι κι ο χρόνος κυλάει χαμηλώνουν τ'αστέρια και η νύχτα μιλάει Για όλα πλάι πλάι μας θέλει,μας πάει Πλάι πλάι να σ'έχω μετράει αχχ αναμνησεις.. - Σπόιλερ:
Να γράψω θέλω σ' αγαπώ πολύ να πάψω θέλω γι' αυτό θα πιω πολύ Παλιά κομμάτια που χόρευες θα βρω ποια ξένα μάτια σε βλέπουν θησαυρό
Απόψε η νύχτα μοιάζει μ' απειλή μεγάλη νύχτα κι εγώ μικρός πολύ Λευκά σεντόνια ριγμένα στη καρδιά για μένα χιόνια και γι' άλλους μυρωδιά
Νύχτα πάρ' την τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά Νύχτα ζήτα με μπροστά της για χορό γι' αγάπη κλαίω μα δεν τη συγχωρώ
Στενά μπαλκόνια, δειλινά στενά καρδιές μπαλόνια πετούν στο πουθενά Ποτάμι μαύρο στις φλέβες μου κυλάς κι ας μην ξανάβρω τον τρόπο που φιλάς
Νύχτα παρ' την τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά Νύχτα ρίξε με σαν άστρο στο κενό γι' αγάπη κλαίω μα δεν τη συγκινώ
Νύχτα πάρ' την τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά Νύχτα ζήτα με μπροστά της για χορό γι' αγάπη κλαίω μα δεν τη συγκινώ...!!!! <3
| |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Τρι Μάης 22, 2012 5:34 pm | |
| ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ, ΝΤΙΝ-ΝΤΙΝ ΑΛΛΑΝΤΙΝ, ΜΕΣ ΣΤΗ DRΕΑΜ ΤΕΑΜ SHOWMEN ΣΤΟ ΣΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜISTER BEAN ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔ'ΑΥΤΗΝ ΓΡΑΨΕ ΡΙΝ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΙΝ, ΠΡΙΝ... - Σπόιλερ:
ντιν
| |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Δευ Αυγ 06, 2012 2:22 pm | |
| Why is so hard to find someone who cares about you when it's easy enough to find someone who looks down on you | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Αγαπημένος στίχος Σαβ Αυγ 25, 2012 6:25 pm | |
| Baby, I’m a forlorn on fire, I’m what you desire, Like a siren in the night (Going nino-nino) Baby you’s a man on a wire, Risking all that you’ve got, For the love of your life (You’re my hero, hero)
Let me be your dangerous girl!! ~Lana Del Rey <3 | |
|
| |
| Αγαπημένος στίχος | |
|