Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Εκδόσεις Anubis Κυρ Μαρ 18, 2012 2:47 am | |
| Ο οίκος Anubis είναι ένας εκδοτικός οίκος που ασχολείται κυρίως με τη λογοτεχνία του φανταστικού, graphic novels, manga, comics και περιοδικά. Εχετε διαβάσει βιβλία αυτών των εκδόσεων; Προσωπικά, μερικά από τα αγαπημένα μου βιβλία έχουν βγει στην ελληνική αγορά μέσω αυτού του οίκου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε εδώ. | |
|
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Εκδόσεις Anubis Κυρ Μαρ 18, 2012 3:11 pm | |
| Tι συμπτωση!!Μολις χθες η φιλη μου η Αννα μου προτεινε να διαβασω μια σειρα απο το συγκεκριμενο οικο!! Τα βιβλια λεγονται ''Σασεναχ'' και ειναι 5 αλλα το τελευταιο δεν εχει μεταφραστει στα ελληνικα,νομιζω!!
| |
|
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Εκδόσεις Anubis Δευ Μαρ 19, 2012 2:23 am | |
| Δεν γνωρίζω τη σειρά αυτήν... θα την κοιτάξω να δω αν θα με τραβήξει όμως Έχει εκδόσει μεγάλες πατάτες, αλλά και αριστουργήματα αυτός ο οίκος | |
|