Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess

Πήγαινε κάτω 
+7
Lillith
black widow
Raven
paramu8enia
Nathaniel
Dark Knight
Ophelia
11 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 1372
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Τόπος : House of night

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore
Atittude: Scary

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 11:10 pm

Στοιχειωμένο;

Ηταν καποτε ενα μικρο χωριο κοντα σε μια κωμόπολη..
αποκομενο απο τον πολιτισμό.! απο τους ανθρωπους της
κωμόπολη ακουγονταν διάφοροι μύθοι για το χωριο..
αν περπατούσες στα δρομακια του μπορουσες ευκολα
να καταλαβεις οτι το χωριο ηταν ερημωμένο!Ηταν ομως?
Ειχα πολυ περιεργεια για το τι παιζει με αυτο το χωριο και
μιλάνε ολοι για αυτο..κανενας δεν πηγενε πλεων εκει το
θεωρούσαν στοιχιομενοο η κατι τετοιο τελως παντων!
εβαλα τα απαραίτητα σε μια τσαντα πείρα τον κολλητό μου
και ξεκηνισαμε για το χωριο!!(83)
ειχαμε ακουσει διαφορες ιστοριες να λενε και αυτο μας
εκανε να θελουμε περρισοτερο να φτασουμε!με το που
μπηκαμε στο χωριο αυτο που αντικρίσαμε ηταν ερημωμένοι
δρομοι...με ελαχιστο φως..καθως υπηρχαν μονο δυο λαμπες
στους δρομους!!!
Φυσουσε και ενα αερακι που σου σήκωνε την τριχα.
Στο τελος του μεγαλου δρομου του μικρου χωριο
υπηρχε υψομενο ενα παλιο αλλα κατα τα αλλα αριστοκρατικο
μεγαλο σπιτι που το χωριζε απο το χωριο μια μικρη παλια γεφυρα!
Αυτο ηταν το πρωτο πυ σκεφτηκαμε να εξερευνησουμε!
Καθος πλησιασαμε μπορουσαμε να δικρινουμε κλτρα το σπιτι!
Εριπομενο με σπασμενα τζαμια που τα ειχαν καλυψει με ταβλες.
Κορακια καθονταν στα κεραμιδια του σπιτιου, καθος τα δεντρακια που ηταν
γυρο απο το σπιτι ηταν νεκρα..λες και φωτια τα ειχει διαπερασει χωρις να τα καψει
χωρις να τα αγγιξει σχεδον..!!
Το φεγγαρι πισω απο το σπιτι ηταν ανατριχιαστικα φωτνο και μεγαλο..και ο αερας σφυρουσε
πισω απο τα δεντρα του σπιτιου..
Προχορησαμε λοιπον προς την εισοδο...!!!
Δυο μεγαλες πορτες ασφαλιζαν το σπιτι..!!Μετα
απο προσπάθεια καταφεραμε και ανοιξαμε ενα μικρο
πραθυρο ετσι ωστε να μπουμε μεσα.
Η ατμοσφαιρα μεσα στο σπιτι ηταν φοβερα τρομακτικη.
το μονο φως στο σπιτι ηταν του φεγγαριου που εμπενε
απο τα παραθυρα.Στους τοιχους υπηρχαν διαφορα αλλοκοτα σχεδια η γραμματα...που δεν εβγαζαν καποιο
συγκεκριμενο νοημα..!!Υπηρχαν επισεις πινακες κρεμασμενοι κ μισοκαμενοι!!!Απο οτι μπορουσαμε να καταλαβουμε
απεικονηζαν μια εικογενια που την αποτελουσαν οι γονοις και ενα αγορακι..!!
Την προσοχη μου τραβηξε ενας ηχος σαν τριξιμο..επιασα το χερι του φιλου μου και πηγαμε προς το δωματιο
που ακουγοταν ο ηχος.!Μια κουνιστη καρεκλα ειχε αρχισει να κουναει με μανια...τοτε αρχισαν ολα να κουνιουντε
το φως στο ταβανι του δωματιου,οι κουρτινες, τα παντα!!! ξαφνικα ενας φρικιαστικος ηχος ακουστηκε
απο την πισω αυλη, και εμεις τρεξαμε να δουμε τι συμβαινει!!
το θεαμα μας αφησε με ανοιχτο στομα!
Στο πισο μερος αυτου του σπιτιου απλονοταν ενας μεγαλος χωρος με
μνήματα!!!
Και απο ολα αυτα σε ενα αναβε κερι μονο! Κοιταξαμε ο ενας τον αλλο και
πλησιασαμε να δουμε τι εγραφε η πλακα!
Η περιεργια μας εφαγε!!
Με το που πλησιάσαμε το εδαφος άρχισε να τρεμει..σαν να γινόταν
σεισμος! ακουγονταν θορβοι και ουρλιαχτα που σε
διαπερνουσαν..το χωμα αρχισε να τρανταζετε και σε μερικα δευτερολεπτα ολα γυριζαν..
ο ηχος σε εκανε να λυγίζεις!!!
Εκεινη την στιγμη βγηκε απο το μνημα ενα φαντασμα,
ενας σκελετος με ρουχα γυρο του υπηρχαν αλυσιδες που σερνονταν στο εδαφος
και μια τρομακτικη ατμοσφαιρα επικρατουσε πλεων μονο!!!
Καναμε 2 βηματα πισω απο
την τρομαρα μας και αρχισαμε να φωναζουμε..!!Η μονη αντιδραση που μας βγκε εκεινη την στιγμη!!!
φαινοταν πολυ θυμομενο και με
πλησιαζε πολυ γραγορα!Μονο εμενα..Γιατι μονο εμενα??
Ο φιλος μου ετρεξε και κρυφτκε πισω απο ενα καρο που ηταν εκει κοντα.
Γυρισα το βλεμα μου πισω σε αυτο το οτι ηταν τελος παντων.
"σε παρακαλω μην μας πειράξεις" ειπα με οση φωνη
μπορουσα να βγαλω!
Εκεινο με κοιτουσε με βλεμα που μ εφερνε ζαλαδες..κατι πανω του ομως μου
εδωσε να καταλαβω πως δεν εχω κατι να φοβαμαι !
Δεν μπορουσα ομως να εμπιστευτω κατι που αυτη την στιγμη απειλουσε την ζωη μου!!
Εκεινο με βλεμα που διαπερναει με εκανε να κοκαλοσω!
Δεν μπορουσα να κουνσω και αρχισα να ζαλιζομαι απιστευτα!
Το εβλεπα!Ηταν σε αποσταση αναπνοης,με ενα αποτομο αερακι περασε με φορα απο
μεσα μου και ολα εσβησαν!!
Ακουγα τον φιλο μου να ουρλαζει για βοηθεια.να φωναζει
απο πανω μου,ηταν μαζι μου μου κρατουσε το χερι.Αλλα δεν μπορουσα να κανω τπτ ολα εσβηναν ενα κενο.......!!
Ο φιλος του κοριτσιου αρχησε να τρεχει για να βρει
βοηθεια!! Μάταια ομως στο χωριο δεν υπηρχε ψυχη!Οταν το αγορι επεστερεψε η κοπελα ειχε παι8ανει...

Απο τοτε λενε πως το κοριτσι εχει στοιχιωσει το μερος
μαζι με αυτον που ειχε το σπιτι!!Αυτος ειχε παιθανει
εκει μεσα..για την ακριβια τον ειχε σκοτωσει η γυναικα
του η οποια μετα απο λιγο καιρο αυτοκτωνησε αφου εξετιας της εχασε τον γιο της ο οποιος καηκε ζωντανος
μεσα στο σπιτι!!!

Μετα απο το θανατο του κοριτσιου το χωριο γκρεμιστκε..ελαχιστα σπιτια εχουν μινει εκει πλεων..
μαζι τους και αυτο το παλιο σπιτι!!Κανεις δεν τολμησε να παει να το ριξει μετα απο αυτα που τους ειχε πει το αγορι!!

Λενε πλεων πως αν περασεις απο εκει μπορεις να δεις απο μακρια
το κοριτσι και το αγορακι διπλα στον αντρα του σπιτιου να κοιτανε
απο το παραθυρο της σοφίτας με βλεμα παγωμενο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://nightcastle.board-directory.net
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 11:37 pm

ohmy mf_popeanim "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 800
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010
Τόπος : The Savage Garden

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 12:35 am

Έχω μερικές παρατηρήσεις... Η ορθογραφία είναι πολύ άσχημη. Γιατί δεν το διόρθωσες στο word? Ο ορθογραφικός του έλεγχος μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά είναι ικανοποιητικός...
Και ο χωρισμός των παραγράφων επίσης, θα ήταν καλό να είναι πιο διακριτός.
"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 611715 Αυτά... ωραίο story κατά τα άλλα "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 611715
http://talesofduskanddawn.blogspot.com/
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 12:54 am

Για την ορθογραφία θα συμφωνίσω , είναι κάπως ενοχλητικό να διαβάζεις τόσα ορθογραφικά , αλλά παρόλα αυτά οκ , δεν βαθμολογούμε αυτό τώρα , ούτε τις γνώσεις κάποιου στο word . Είναι μία προσπάθεια πολύ αξιόλογη και διαβάζεται καλά. Όσο για τις παραγράφους , κ άλλοι έγραψαν σ αυτό το στυλ Ναθάνιελ.. "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 220813
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 1:55 am

Dark Knight έγραψε:
Για την ορθογραφία θα συμφωνίσω , είναι κάπως ενοχλητικό να διαβάζεις τόσα ορθογραφικά , αλλά παρόλα αυτά οκ , δεν βαθμολογούμε αυτό τώρα , ούτε τις γνώσεις κάποιου στο word . Είναι μία προσπάθεια πολύ αξιόλογη και διαβάζεται καλά. Όσο για τις παραγράφους , κ άλλοι έγραψαν σ αυτό το στυλ Ναθάνιελ.. "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 220813
Τα σχόλια αυτά τα έκανα επειδή πείραξαν εμένα και επειδή καλώς ή κακώς, με τα σχόλια γίνεται κανείς καλύτερος, όχι με τα "μπράβο".
Τα ορθογραφικά σε αποσπούν από την ροή της ιστορίας όταν έχεις "μάτι" για αυτά, και σου χαλούν την ατμόσφαιρα. ίσως εσένα να μην σε πείραξαν, ή να μην τα θεωρείς σημαντικά, αλλά εγώ έχω δει ορθογραφικά να καταστρέφουν όμορφες ιστορίες.
Για τις παραγράφους τώρα, δεν θα σχολιάσω περαιτέρω, αυτά που είπα αρκούν.
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:07 am

Nathaniel έγραψε:

Τα ορθογραφικά σε αποσπούν από την ροή της ιστορίας όταν έχεις "μάτι" για αυτά, και σου χαλούν την ατμόσφαιρα.

Δεν είπα το αντίθετα, μάλιστα συμφώνησα μαζί σου. Απλά δε το θεωρώ δίκαιο να κολλάει κάποιος σ αυτά όταν το ζητούμενο είναι η ιστορία. Δεν είναι διαγωνισμός ορθογραφίας . Άλλα όπως λες , δεν έχουν όλοι το δικό ''μάτι'' οπότε ο καθένας βλέπει και αντιλαμβάνεται την κάθε ιστορία διαφορετικά. Όσο για τις παραγράφους , πιστεύω πως είσαι ανοιχτόμυαλος και ανοιχτός στη συζήτηση και το σχολιασμό και πως αυτό το ''ότι είπα αρκουν'' που έγραψες , δεν σημαίνει ότι δεν ακούς κουβεντα γι αυτό. Άλλο να γράφεις στο word και άλλο να το περνάς εδώ. Σε καμία ιστορία δεν έχω δει διαχωρισμό παραγράφων όχι γιατί δε ξέρει κανείς να κάνει , αλλά γιατί αν κάνεις αντιγραφή-επικόλληση την ιστορία απο το word εδώ , θα βγεί έτσι. Όπως και στη δικιά σου άλλωστε. Όσο για το ''νοητικό '' διαχωρισμό των παραγράφων για να βγάζουν νόημα , αυτό εξαρτάται από την εμπειρία του καθενός στο γράψιμο και στο πως αντιλαμβάνεται και εκφράζει αυτά που θέλει να γράψει. Αν κάποιος έχει μεγάλη εμπειρία μπορεί να το κάνει , αν κάποιος γράφει πρώτη φορά , γράφει αυτά που σκέφτεται όπως τα σκέφτεται.. "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 13873
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:16 am

Παράθεση :
Όσο για το ''νοητικό '' διαχωρισμό των παραγράφων για να βγάζουν νόημα , αυτό εξαρτάται από την εμπειρία του καθενός στο γράψιμο και στο πως αντιλαμβάνεται και εκφράζει αυτά που θέλει να γράψει. Αν κάποιος έχει μεγάλη εμπειρία μπορεί να το κάνει , αν κάποιος γράφει πρώτη φορά , γράφει αυτά που σκέφτεται όπως τα σκέφτεται..

Και ακριβώς για αυτό δίνουμε τις ιστορίες μας προς ανάγνωση. Για μας τονίσουν άλλοι τα λάθη που εμείς δεν είμαστε ικανοί να δούμε και να τα διορθώσουμε.

Δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου για τα σχόλιά μου... Δεν ήταν κακοπροαίρετα και σίγουρα δεν ήταν γραμμένα με τρόπο που θίγουν τον παραλήπτη. Σε παρακαλώ πολύ να μην σχολιάσεις τα σχόλια μου εκτός κι αν διαφωνείς με αυτά, γιατί το να αποφασίσουμε αν τα σχόλια που έκανα σε μία ιστορία είναι "σωστό" να τα κάνω, δεν είναι το θέμα του διαγωνισμού. Πολύ ασχοληθήκαμε με αυτό, έτσι κι αλλιώς.
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:27 am

Μα τα σχολιάζω ακριβώς γι αυτό το λόγο. Επειδή διαφωνώ μαζί τους. Δεν νομίζω πως δίνουμε τις ιστορίες μας προς ανάγνωση για να μας τονίσουν οι άλλοι λάθη που δεν βλέπουμε ή που δεν είμαστε ικανοί να διορθώσουμε. Τις δίνουμε επειδή κάποιος γουστάρει να τις διαβάσει , με τον τρόπο που τις γράφουμε και την προσωπική πινελιά προσωπικότητας που βάζει ο καθένας. Νομίζεις δηλαδή ότι η Blackprincess δεν είναι ικανή να δει ότι έχει ορθογραφικά λάθη? Ή αν θέλει να βρει τρόπο να τα διορθώσει?
Τέσπα , απλά διαφωνώ στο να κάνεις σχόλια λες και έχεις master στη λογοτεχνια του φανταστικου και του τρόμου. Είμαστε μια παρέα και ο καθένας μπορεί να κρίνει τον άλλο. Δεν είπα πως είναι κακοπροαίρετα απλα δε νομίζω πως ο τρόπος που τα κάνεις είναι ο πιο σωστός. Θα μπορούσες να της στείλεις ένα φιλικό pm με τις απόψεις σου αυτές κ όχι δημόσια , επηρρεάζοντας και τους υπόλοιπους αρνητικά προς την ιστορία. Το αν σου αρέσει ή όχι είναι αυτό που μετράει , όχι το αν παίρνει άριστα στην έκθεση και την γραμματική.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:37 am

Dark Knight έγραψε:
Μα τα σχολιάζω ακριβώς γι αυτό το λόγο. Επειδή διαφωνώ μαζί τους. Δεν νομίζω πως δίνουμε τις ιστορίες μας προς ανάγνωση για να μας τονίσουν οι άλλοι λάθη που δεν βλέπουμε ή που δεν είμαστε ικανοί να διορθώσουμε. Τις δίνουμε επειδή κάποιος γουστάρει να τις διαβάσει , με τον τρόπο που τις γράφουμε και την προσωπική πινελιά προσωπικότητας που βάζει ο καθένας. Νομίζεις δηλαδή ότι η Blackprincess δεν είναι ικανή να δει ότι έχει ορθογραφικά λάθη? Ή αν θέλει να βρει τρόπο να τα διορθώσει?
Τέσπα , απλά διαφωνώ στο να κάνεις σχόλια λες και έχεις master στη λογοτεχνια του φανταστικου και του τρόμου. Είμαστε μια παρέα και ο καθένας μπορεί να κρίνει τον άλλο. Δεν είπα πως είναι κακοπροαίρετα απλα δε νομίζω πως ο τρόπος που τα κάνεις είναι ο πιο σωστός. Θα μπορούσες να της στείλεις ένα φιλικό pm με τις απόψεις σου αυτές κ όχι δημόσια , επηρρεάζοντας και τους υπόλοιπους αρνητικά προς την ιστορία. Το αν σου αρέσει ή όχι είναι αυτό που μετράει , όχι το αν παίρνει άριστα στην έκθεση και την γραμματική.

Σχολιάζω με τον τρόπο που περιμένω να σχολιαστεί και η δική μου ιστορία. Και σχολιάζω δημόσια γιατί ΟΛΟΙ κάνουμε τέτοια λάθη και αν δούμε τον σχολιασμό τους σε μία άλλη ιστορία, ίως να προλάβουμε να τα διορθώσουμε σε μία δική μας.
Προφανώς και μπορεί να δει ότι έχει ορθογραφικά λάθη, απλώς το να τα διορθώσει δεν της πέρασε από το μυαλό.
Σε κάποιον μπορεί να αρκεί ένα απλό "μπράβο", για εμένα δεν είναι αρκετό. Θέλω να γνωρίζω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μου και θέλω να τονίσω τα πρώτα και να διορθώσω τα δεύτερα. Με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε καλύτεροι, και δεν απογοητεύουμε τους αναγνώστες μας, τους ανθρώπους που "γουστάρουν" να μας διαβάζουν.
Με τον δικό σου τρόπο, αν μία ιστορία τη βρούμε άθλια, δεν θα πρέπει να σχολιάσουμε γιατί επηρεάζουμε τους άλλους. Λες και τα άλλα μέλη εδώ μέσα δεν έχουν δική τους κρίση και δικό τους γούστο, και περίμεναν εμένα να τους πω τι να τους αρέσει και τι όχι.
Τέσπα, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντώ σε αυτή τη συζήτηση, είναι γιατί θέλω να καταλάβει η κοπέλα για ποιο λόγο της έκανα τις παρατηρήσεις αυτές.
Συγνώμη Black Princess αν σε έθιξα με τα σχόλιά μου, δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:48 am

Όπως και να χει , πολυ ''βαρύναμε'' το κλίμα , και ζητάω κ εγώ συγνώμη απ την κοπέλα που έγινε στην ιστορία της. Οπως φαίνεται σκεφτόμαστε διαφορετικά οπότε ας το κλείσουμε εδώ το θέμα. Κανείς δεν είναι μωρό και όλοι έχουν την άποψή τους. Και για τον τρόπο που εκφράζονται και για τον τρόπο που καταλαβαίνουν τα πράγματα.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:50 am

Dark Knight έγραψε:
Όπως και να χει , πολυ ''βαρύναμε'' το κλίμα , και ζητάω κ εγώ συγνώμη απ την κοπέλα που έγινε στην ιστορία της. Οπως φαίνεται σκεφτόμαστε διαφορετικά οπότε ας το κλείσουμε εδώ το θέμα. Κανείς δεν είναι μωρό και όλοι έχουν την άποψή τους. Και για τον τρόπο που εκφράζονται και για τον τρόπο που καταλαβαίνουν τα πράγματα.

Συμφωνώ. Πολύ ώριμη παρατήρηση η τελευταία.
Και πάλι συγνώμη Black Princess. Καθώς φαίνεται, η ιστορία σου ήταν δυναμίτης! "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 5:01 am

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482 "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482 Εμένα μου άρεσε πάντως!"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 5:10 am

Γενικά μου άρεσε η ιστορία σου. Ως το σημείο τουλάχιστον που είδαν το φάντασμα να βγαίνει από τον τάφο (ωραία σκηνή btw, πολύ ατμοσφαιρική). Μετά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν πολυκατάλαβα τι έγινε με το αγόρι και το κορίτσι.
Θα πρέπει να συμφωνήσω όμως για τα ορθογραφικά. Δε λέω ότι άλλαξαν τη γνώμη μου για την ιστορία σαν υπόθεση, αλλά χτυπούσαν στο μάτι και όσο να 'ναι αποσπούσαν λίγο την προσοχή.
black widow
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
black widow

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 724
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011
Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 5:17 am

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 430499 πολύ καλή ιστορία, και όπως είπαν και τα παιδιά ούτε εμένα με πειράξανε τα ορθογραφικά καθόλου. "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 380326
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 612
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 6:28 am

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 430499 με τους υπολοιπους!!!
Μου αρεσε πολυ η ιστορια και μπραβο σου!!!!!! "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482
BlackPrincess
Spirit
Spirit
BlackPrincess

Σκορπιός Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2012
Τόπος : Ηρακλειο <3

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 9:40 pm

όντως ειναι λιγο κάπως τα ορθογραφικά και συγνώμη θα προσπαθήσω να τα διορθώνω οσο μπορώ "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 847336
σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας πάντως
"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 71070 <3
KingOfDarkness
Lycan
Lycan
KingOfDarkness

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 489
Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΣαβ Απρ 21, 2012 2:01 pm

Την λάτρεψα!φανταστική!
http://www.nightcastle.board-directory.net
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 5:40 am

ωραια ηταν, αν και εγω μπερδευτηκα αρκετα στο τελος...
τι εγινε με το κοριτσι και την αλλη οικογενιεα, και ποιοι ειναι τα στοιχεια... "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482 παντως
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 5409
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
Τόπος : mystic fall

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess   "Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18, 2012 6:09 am

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess 414482 μου αρεσε πολυ !

"Στοιχειωμένο;"-BlackPrincess
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: