Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel

Πήγαινε κάτω 
+7
Lillith
black widow
paramu8enia
Raven
Nathaniel
Dark Knight
Ophelia
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 1372
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010
Τόπος : House of night

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore
Atittude: Scary

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 11:14 pm

Η Ζωοδόχος Πηγή

Το αμάξι μου με είχε αφήσει στου διαόλου τη μάνα.
Δεν ήξερα ποιος είναι πιο ηλίθιος. Το αφεντικό μου που με έστελνε διακόσια χιλιόμετρα μακριά μέσα στη νύχτα, επειδή μία βλαμμένη πελάτισσα δεν κατάφερε να συνδέσει σωστά το UPS στον υπολογιστή της ή εγώ που ξέχασα να γεμίσω το ντεπόζιτο.
Δεν είχε σημασία ούτως ή άλλως.
Κοίταξα την οθόνη του κινητού μου. Δεν είχε σήμα σε αυτήν την πλευρά του, ξεχασμένο από τον κόσμο, βουνού. Έκανα να πετάξω το κινητό μου στο γκρεμό στον γκρεμό στο πλάι του δρόμου βρίζοντας, μα το μετάνιωσα.
Γύρισα στο αυτοκίνητο, πήρα μία ζακέτα και ένα μισοάδειο μπουκαλάκι με νερό και το κλείδωσα.
Μερικά χιλιόμετρα πίσω είχα δει μία πινακίδα.
Ζωοδόχος Πηγή, δέκα χιλιόμετρα.
Το ήξερα αυτό το χωριό. Πριν την Εγνατία οδό, ήταν μία στάση για τουριστικά λεωφορεία. Γεμάτο ταβέρνες και αναψυκτήρια, χαμένο ανάμεσα στις καστανιές. Τώρα πια θα πρέπει να είχε ερημώσει – πρόοδος σου λέει μετά, μα όλο και κάποιο τηλέφωνο θα έβρισκα εκεί.
Άρχισα να περπατάω. Δεν πρέπει να απείχε πολύ από το σημείο που βρισκόμουν, και με τα νεύρα που είχα, υπολόγιζα να φτάσω σε δέκα-δεκαπέντε λεπτά.
Μετά από λίγο περπάτημα, τα νεύρα μου είχαν εκτονωθεί αρκετά ώστε άρχισα να απολαμβάνω τη σιγαλιά της νύχτας στη φύση.
Πάνω από το κεφάλι μου ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Τα σκόρπια σύννεφα στον ορίζοντα μαρτυρούσαν την χαμηλή υγρασία του μέρους. Τα αστέρια ήταν ελεύθερα να λάμψουν άφοβα, και η πανσέληνος φώτιζε το δρόμο μου ικανοποιητικά.
Ξαφνικά μου ήρθε η επιθυμία να ουρλιάξω στο άγνωστο. Το φαράγγι στα δεξιά μου σίγουρα δεν θα ενοχλούνταν από τη φωνή μου.
Κοίταξα χαμηλά στην πλαγιά και είδα εκατοντάδες δέντρα να λικνίζουν τα φύλλα τους στο χορό που πρόσταζε το απαλό αεράκι του βουνού.
Το βλέμμα μου έπεσε πιο μακριά, πέρα στο αντίκρυ βουνό και η κραυγή έφυγε από τα χείλη μου πριν προλάβω να συγκρατηθώ.
Μερικά δευτερόλεπτα μετά άκουσα την ηχώ της φωνής μου. Χαμογέλασα. Η διάθεσή μου είχε φτιάξει πολύ.
Συνέχισα να περπατάω ανανεωμένος.
Στροφή, κι άλλη στροφή, και ο δρόμος έφευγε πίσω μου με σταθερά γρήγορο ρυθμό. Το τοπίο με έκανε να ξεχνώ την κούρασή μου.
Στην επόμενη στροφή είδα και τις αρχές του βουνού. Αναμνήσεις με κατέκλυσαν από αλλοτινές εποχές.
Σαν παιδί περνούσα από εδώ με τους δικούς μου κάθε φορά που πήγαινα στη θάλασσα. Η καθιερωμένη στάση όλων των ταξιδιωτών για μερικές γουλιές νερό από την κρυστάλλινη πηγή στη μέση του χωριού, ψητό καλαμπόκι και σουβλάκι σε καλαμάκι, είχαν δώσει ένα νέο όνομα στο χωριό. Σουβλακοδώχος πηγή.
Γέλασα στην παιδική ανάμνηση που ξύπνησε μέσα μου και μπήκα στο χωριό.
Τα φώτα του δρόμου και το χλομό φως του φεγγαριού ήταν οι μόνοι μου οδηγοί.
Στα σπίτια δεξιά κι αριστερά μου τα παντζούρια ήταν κλειστά, οι ταβέρνες άδειες. Αποφάσισα να φτάσω μέχρι την άλλη πλευρά του χωριού, όλο και κάποιος κάτοικος θα είχε αφήσει την τηλεόραση να τον νανουρίσει.
Διακόσια μέτρα μετά και πάλι δεν φαινόταν ψυχή πουθενά.
Κοίταξα το ρολόι μου. Περασμένα μεσάνυχτα. Απογοητεύτηκα.
Κάθισα να πάρω μια ανάσα σε ένα πεζούλι στην άκρη του δρόμου. Αναρωτιόμουν αν θα έβρισκα το κουράγιο να χτυπήσω την πόρτα κάποιου αγνώστου και να ζητήσω βοήθεια. Και ο χρόνος ήταν εναντίων μου.
Πήρα βαθιά ανάσα και σηκώθηκα. Έστρωσα τα ρούχα μου και προχώρησα προς μία ταβέρνα που φαινόταν πιο περιποιημένη από τις υπόλοιπες. Πάνω από την ταβέρνα, στον πρώτο όροφο του κτηρίου πρόσεξα ένα μπαλκόνι με λουλούδια σε γλάστρες που κρέμονταν από τα σιδερένια κάγκελα. Τα παντζούρια του ήταν κλειστά, μα για να είναι πάνω από την ταβέρνα, σίγουρα θα ήταν το σπίτι του ταβερνιάρη. Φιλικοί οι ταβερνιάρηδες, πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Τουλάχιστον, αυτό ήλπιζα.
Στα δεξιά της ταβέρνας είδα μία σκάλα που οδηγούσε στο σπίτι.
Η πρόσβαση ήταν απαγορευμένη, μία καγκελόπορτα φρόντιζε για αυτό, μα στην κατάστασή μου αποφάσισα να φανώ λιγάκι αγενής και την άνοιξα.
Ανέβηκα τα σκαλοπάτια και βρέθηκα μπροστά σε μία βαριά ξύλινη πόρτα ασφαλείας, από αυτές με το ματάκι ψηλά στο κέντρο τους.
Χτύπησα το κουδούνι – δεν κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω το όνομα που φαινόταν στην ετικέτα του.
Σιωπή. Ξαναχτύπησα το κουδούνι, αυτή τη φορά πιο επίμονα. Προφανώς κοιμόντουσαν οι άνθρωποι και δεν είχαν ακούσει το τιτίβισμα του.
Έστρωσα και πάλι τα ρούχα μου περιμένοντας. Μάταια προσμονή. Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες είχαν φύγει για διακοπές ή απλώς απελπισμένοι από τη χαμηλή κίνηση του μέρους, εγκατέλειψαν το χωριό για πάντα.
Βρίζοντας την τύχη μου, το αφεντικό μου και τη μαλακία μου να μην ελέγξω πόση βενζίνη είχα στο ντεπόζιτο, γύρισα στη σκάλα να αναζητήσω κάποιο άλλο σπίτι να ζητήσω βοήθεια.
Το μάτι μου έπιασε μερικές σκιές στην άκρη του δρόμου, μα μόλις πήγα να ρίξω μια καλύτερη ματιά, είχαν εξαφανιστεί.
Αυτό μου έλειπε. Αδέσποτα να με πάρουν στο κατόπι.
Βγήκα στο δρόμο και πάλι. Τόση ώρα και ούτε ένα αυτοκίνητο δεν είχε περάσει.
Προχώρησα στο διπλανό σπίτι και χτύπησα κι εκεί.
Τίποτα.
Το ίδιο και στο επόμενο, και στο άλλο μετά από αυτό.
Τώρα σε κάθε μου βήμα έβριζα κάθε τι που περνούσε από το μυαλό μου, από τον εαυτό μου μέχρι το φεγγάρι που με κοιτούσε με το ασημί πρόσωπό με τα γκροτέσκα χαρακτηριστικά.
Σήκωσα το κεφάλι μου ψηλά κάνοντας τα χέρια μου χωνί μπροστά στο στόμα μου και φώναξα:
-ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;
Περίμενα να ακούσω και πάλι τον αντίλαλο της φωνής μου μα, προς έκπληξή μου, από κάπου ψηλά στο βουνό μέσα στο δάσος με τις καστανιές, ακούστηκε ένα ουρλιαχτό.
Σαν ντόμινο, απάντησε ένα άλλο λίγο πιο κοντά, και ύστερα άλλο ένα κάπου προς την κατεύθυνση από την οποία είχα έρθει.
Στη σιωπή που ακολούθησε, μου φάνηκε πως άκουσα ελαφρά βήματα κάπου πίσω μου.
Γύρισα απότομα μα είδα μόνο τον δρόμο να με περιμένει.
Ηρέμησε, σκέφτηκα, είσαι ασφαλής.
Αποφάσισα να πάω ως την πηγή στη μέση του χωριού. Το κρύο νερό της σίγουρα θα μου έκανε καλό.
Άρχισα να περπατάω προς τα εκεί, μα σύντομα το βήμα μου άνοιξε και λίγα βήματα μετά βρέθηκα να τρέχω με όλες μου τις δυνάμεις. Με κάθε μου βήμα ήταν σαν να άκουγα δεκάδες ελαφροπατήματα να με ακολουθούν.
Έφτασα στη βρύση λαχανιασμένος περισσότερο από την αδρεναλίνη που κυλούσε στις φλέβες μου παρά από το σπριντ μου. Σταγόνα νερο. Σκέφτηκα πως το χωριό είχε εγκαταλειφθεί και πως ο δήμος ίσως να είχε κλείσει την παροχή του νερού, μα θυμήθηκα πως η βρύση έτρεχε από τις πηγές του βουνού.
Κάθισα στην άκρη της βρύσης και έκρυψα το πρόσωπό μου
Νερό είχα μαζί μου αρκετό, αλλά στην ώρα που είχα περάσει στο χωριό δεν είχα δει άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο και το να περάσω τη νύχτα ολομόναχος στη μέση του πουθενά ήταν πολύ πιθανό σενάριο.
Καθώς άκουγα την καρδιά μου να χαμηλώνει το ρυθμό της, ένα ακόμα ουρλιαχτό με έκανε να πεταχτώ όρθιος.
Κοίταξα γύρω μου και βρήκα ένα πεσμένο κλαδί. Το πήρα στο χέρι μου και άρχισα να προχωρώ προς την έξοδο του χωριού.
Αν η ακοή μου ήταν σωστή, αυτή τη φορά είχε το ουρλιαχτό είχε έρθει μέσα από το χωριό.
Άνοιξα το βήμα μου και πήρα δρόμο για το αυτοκίνητο μου. Τουλάχιστον εκεί θα ήμουν ασφαλής.
Σήκωσα το μάτια μου στον ουρανό. Η θέα του ουρανού πάντα κατάφερνε να με ηρεμήσει.
Κοκάλωσα στη θέση μου καθώς το κόκκινο φεγγάρι με κοίταζε με το ίδιο απαθές βλέμμα.
Σε μια στιγμή αποφάσισα ότι ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσω ήταν η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου και το βήμα μου έγινε ακόμα ταχύτερο. Ποτέ δεν πίστευα σε τέτοιους οιωνούς, μα κάτι τα ουρλιαχτά, κάτι η ερημιά που επικρατούσε στο βουνό, τα χρειάστηκα.
Πίσω μου τα ελαφρά βήματα συνέχισαν να με ακολουθούν. Μου φάνηκε πως άκουγα ένα ανεπαίσθητο λαχάνιασμα να τα συνοδεύει.
Δύο στροφές ακόμα και θα έβλεπα το αυτοκίνητο.
Πήρα την πρώτη στροφή και έπιασα μια σκιά να χάνετε στην άκρη του δρόμου μπροστά μου.
Κράτησα το κλαδί πιο σφιχτά στα χέρια μου και συνέχισα
Πριν προλάβω να φτάσω στην επόμενη στροφή, από τα δέντρα στα αριστερά μου φάνηκε μια μορφή να ξεπροβάλλει.
Γύρισα προς το μέρος της και πισωπάτησα κοιτάζοντας ολόγυρα, μα το βλέμμα μου έπεσε στον άδειο δρόμο.
Λουσμένη στο φως του φεγγαριού ξεπρόβαλε μέσα από τις σκιές των δέντρων. Μονάχα τα μακριά καστανά μαλλιά της κάλυπταν το γυμνό της στήθος, μα χωρίς ντροπή συνέχισε να με πλησιάζει, ξυπόλητη, μαγευτική. Τα άγρια μάτια της έλαμπαν στο σκοτάδι και το χαμόγελό της με μαγνήτισε.
Το κλαδί έπεσε από τα χέρια μου καθώς έπεφτα προς τα πίσω σκοντάφτοντας σε μία πέτρα στην άλλη άκρη του δρόμου.
“Μη φοβάσαι” έφτασε η μεταξένια φωνή της στα αυτιά μου.
Το χέρι μου προσπάθησε να φτάσει το κλαδί μα είχε πέσει πολύ μακριά. Άγγιξα μία πέτρα και την έπιασα στη γροθιά μου.
“Μη φοβάσαι...” επανέλαβε η γυναίκα.
Κοίταξε το χέρι που κρατούσε σφιχτά την πέτρα και τα δάχτυλά μου άνοιξαν σαν να είχα καεί.
“Δεν θέλεις να έρθεις μαζί μας;”
Οι σκιές πίσω της ζωντάνεψαν.
Δεκάδες ζευγάρια μάτια καρφωμένα πάνω μου, τα μισάνοιχτα στόματα αποκάλυπταν κάτασπρα γυαλιστερά δόντια. Τα βήματά τους απαλά και αθόρυβα και το γρύλισμα τους ίσα που ακούγονταν πάνω από το αεράκι που λίκνιζε τις τούφες της γούνας τους.
“Γίνε ένα με εμάς...” άκουσα την γυναίκα μπροστά μου να ψιθυρίζει.
Το βλέμμα μου έπεσε πάνω της τη στιγμή που πηδούσε προς το μέρος μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://nightcastle.board-directory.net
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 11:31 pm

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 414482 Καλή ιστορία , ειδικά η περιγραφή της έρημης πόλης την νύχτα.. Αλλά τελικά τί ήταν στοιχειωμένο? Η πόλη ολόκληρη? Υποθέτω πως η γυναίκα ήταν λυκάνθρωπος όπως και οι άλλοι έτσι?
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 800
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010
Τόπος : The Savage Garden

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 12:41 am

Το καλό στον τρόμο είναι ότι τα συμπεράσματα που έχει να βγάλει ο αναγνώστης δεν είναι απαραίτητο να είναι απόλυτα... "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715 Διάλεξε εσύ τί ήταν στοιχειωμένο "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715
Εγώ θα έλεγα ολόκληρο το χωριό. Άλλωστε και η λυκανθρωπία στοίχειωμα κατάρας θεωρείται "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715
http://talesofduskanddawn.blogspot.com/
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 12:50 am

Nαι απλά ρωτάω επειδή υποτίθεται δεν γράφαμε κάτι γενικό περί τρόμου αλλά κάτι για διαγωνισμό με συγκεκριμμένο θέμα.. Θα μπορούσε κάλιστα ας πούμε όπως το βλέπω εγώ , να μην ήταν τίποτα στοιχειωμένο , απλά ένα χωριό που την έπεσε μια λυκάνθρωπος και τους μεταμόρφωσε ή τους ξεπάστρεψε όλους. Οπότε καλή ιστορία , αλλά εκτός θέματος διαγωνισμού. Κατάλαβες? "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 1:43 am

Έχεις δίκιο. Απλώς στη δική μου "σχολή" φανταστικής λογοτεχνίας (βλέπε Τόλκιν, Ντανσάνι, Μούρκοκ), η λυκανθρωπία δεν είναι ασθένεια αλλά ένα είδος στοιχειώματος.
Για να είμαστε δίκαιοι, όμως, και επειδή καλώς ή κακώς ο όρος "στοίχειωμα" είναι συγκεκριμένος στην εποχή μας, θα παρακαλούσα να αποκλειστεί από το διαγωνισμό η ιστορία μου "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 1:51 am

Όπως το λες, η γενικότερη ιδέα του στοιχειώματος είναι άλλη από αυτήν που περιγράφεις εσύ. Αυτό όμως δεν καταρίπτει το γεγονός ότι έχεις γράψει μια πολύ καλή ιστορία. Δεν πρόκειται να αποκλειστεί φυσικά , είναι ο πρώτος διαγωνισμός που κανουμε και όλοι έχουμε βγει λίγο πολύ εκτός των όρων του διαγωνισμού.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:00 am

Χμ... τότε ας μου το έλεγες από την αρχή, και θα έγραφα μία ιστορία φαντασίας να γλύφεις τα δάχτυλά σου. "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 839712
Όχι, πιστεύω πως είναι καλύτερα να αποκλειστεί. Ένας διαγωνισμός έχει κανόνες για να υπακούμε σε αυτούς, όχι για να τους παραβιάζουμε.
Ophelia, ξέρεις τις απόψεις μου σε τέτοια θέματα. Θα ήθελα να το αναλάβεις εσύ τα του αποκλεισμού μου.
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:11 am

Αν αποκλειστείς εσυ , θα πρέπει να αποκλειστούν κ άλλοι και θα μείνουμε με 2 ιστορίες. Παρόλα αυτά , αν δεν έχεις σκοπό να μας ''χαλάσεις'' το διαγωνισμό , μπορείς να παραμείνεις εντός. Στον δεύτερο διαγωνισμό θα τα πας καλύτερα όσο αφορά τους όρους πιστεύω.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:20 am

Κοίτα, ο αποκλεισμός δεν γίνεται γιατί έγραψα 5-10 λέξεις παραπάνω. Έγραψα άλλο είδος fgs!
Δεν πιστεύω ότι χαλάω το διαγωνισμό, αντίθετα πιστεύω ότι τον φέρνω στα ίσα του. Η ιστορία μπορεί να μεταφερθεί στο Book of Shadows και όλα καλά "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:35 am

Όπως νομίζεις. Εγώ απλά το λέω επειδή είναι ο πρώτος που κάνουμε και δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση να βαθμολογήσει αυτά που γράψαμε , ακόμα και για το χαβαλέ. Ούτε κάνα βραβειο παίζεται , ούτε τίποτα. Το κάναμε εμείς για μας. Ας ξεφύγαμε, κανείς δε νοιάζεται .Στο επόμενο θα είμαστε πιο προσεκτικοί.
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:40 am

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 430499 Μην την αποκλίσεις, είναι πάρα πολύ ωράια! Και αφού η λυκανθρωπία θεωρείται ένα είδος στοιχειώματος, δεν βλέπω το λόγο να μη μείνει στο διαγωνισμό.
Έχει υπέροχες περιγραφές (όπως και κάθε άλλη ιστορία σου που έχω διαβάσει) worshippy Περιγράφεις τέλεια την ατμόσφαιρα της νύχτας και του ερημωμένου χωριού.
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 2:45 am

Raven έγραψε:
"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 430499 Περιγράφεις τέλεια την ατμόσφαιρα της νύχτας και του ερημωμένου χωριού.
"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 430499
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 5:29 am

Παράθεση :
Το μάτι μου έπιασε μερικές σκιές στην άκρη του δρόμου, μα μόλις πήγα να ρίξω μια καλύτερη ματιά, είχαν εξαφανιστεί.
Αυτό μου έλειπε. Αδέσποτα να με πάρουν στο κατόπι.
Αυτό έχω να πω πως ήτανε κάπως αστείο... "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 13873

Μου άρεσε πολύ η ιστορία σου! "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715

Κρίμα που δεν μάθαμε τι έγινε στην συνέχεια!"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 959103 tongue

black widow
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
black widow

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 724
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011
Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 5:34 am

Ωραία ιστορία με λεπτομερείς περιγραφές "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 414482
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 612
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 6:20 am

Μου αρεσε πολυ και δεν θελω να αποκλειστει!!!!
Και εγω θεωρω οτι η λυκανθρωπια ειναι ειδος στοιχειωματος.Αν και εγω θεωρω οτι δεν ηταν απαραιτητα λυκανθρωποι μπορει να ηταν και δαιμονες!!!!Εφοσον δεν μας το ξεκαθαριζει μπορω να φανταστω οτι θελω!!!
Παντως παρα πολυ ωραια,ακουγα τα βηματα πισω μου!!!!!
Μπραβο Βασιλη!!!!!!!!!!!!
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΤρι Μαρ 20, 2012 6:02 am

Είστε πολύ καλοί, ευχαριστώ "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 611715 Το θέμα είναι στα χέρια της Ophelia. Εγώ την άποψή μου την είπα.
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:43 am

Υποτίθεται ότι ο διαγωνισμός ξεκίνησε για να περάσουμε καλά. Αν εσείς θεωρείτε αυτό που γίνεται σωστό δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Για μένα δεν ξέφυγε. Ήταν ο κεντρικός άξονας του "στοιχειώματος" και εκεί κινήθηκε. Δεν ακυρώνω την ιστορία κανενός. Ούτε δικαστής είμαι, ούτε νομπελίστας. Αν ο Ναθάνιελ επιθυμεί την ακύρωση της ιστορίας του, είναι καθαρά δικό του θέμα.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:51 am

Φυσικά. Αυτό επιθυμώ. Παρακαλώ πολύ να μην συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:55 am

Δεκτό. Σε περίπτωση που θέλεις να κατέβει ή να κλειδωθεί, ενημέρωσε με.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:57 am

όχι. Οι ιστορίες είναι για να διαβάζονται. Ας μείνει στο Book of Shadows για αρχείο του φόρουμ.
Ophelia
Fallen
Fallen
Ophelia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:58 am

Εντάξει. Μιας και την έφτιαξες με αφορμή τον διαγωνισμό θα την διατηρήσω εδώ μέχρι να λήξει και μετά θα μεταφερθεί εκεί.
Nathaniel
Lycan
Lycan
Nathaniel

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 3:59 am

Κανένα πρόβλημα.
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011
Τόπος : Everywere

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΤετ Μαρ 28, 2012 4:02 am

Πολύ καλή ιστορία, και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν πρέπει να αποκληστεί :/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000095174547
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΠαρ Απρ 13, 2012 4:35 pm

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 414482 friend "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 13873 ωραιες οι περιγραφες. πανω κατω οτι ειπαν και οι υπολοιποι!
Broken Angel
Witch
Witch
Broken Angel

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2643
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : in my world

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel   "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel Icon_minitimeΚυρ Απρ 15, 2012 11:03 pm

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 430499 Απίθανη ιστορία! Και όντως έχει πλ ωραίες περιγραφές! "Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel 414482

"Η Ζωοδόχος Πηγή"- Nathaniel
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: