Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Τeaser trailer Χαραυγη part 2 Κυρ Νοε 18, 2012 7:18 am
Παιδιά τρομερό η τελευταία σκηνή με συγκίνησε....
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Τeaser trailer Χαραυγη part 2 Κυρ Νοε 18, 2012 7:45 am
Ήταν πραγματικά υπέροχο!!!!!!!!! Καλογυρισμένο και ανατρεπτικό!!!Εγώ ήξερα βέβαια την ανατροπή από πέρυσι,την είχα ακούσει σε μια συνέντευξη του σκηνοθέτη,αλλά και πάλι ξετρελάθηκα!!! Η καλύτερη ταινία από όλες της σειράς Twillight!!!! Mου άρεσαν πολύ και οι ερωτικές σκηνές και φυσικά το τέλος!!! Μόνο που στεναχωριέμαι που τελείωσε!!!
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
Ε, έπρεπε πια να τελειώσει. Τέσσερα βιβλία και πέντε ταινίες... Καιρός δεν ήταν; Εμένα μου άρεσε η σκηνή της μάχης. Ήταν καλύτερο από το βιβλίο που δε γινόταν τίποτα και έφευγαν έτσι. Πέθανα στο γέλιο εκεί που τους σκότωναν! Περιμένα όμως να έχει περισσότερες λεπτομέρεις πιο πριν. Για ταινία δηλαδή που χωρίστηκε στα δύο για να βάλει περισσότερα πράγματα, νομίζω ότι κάποια κομμάτια τα πήγε υπερβολικά γρήγορα.
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
Ε, έπρεπε πια να τελειώσει. Τέσσερα βιβλία και πέντε ταινίες... Καιρός δεν ήταν; Εμένα μου άρεσε η σκηνή της μάχης. Ήταν καλύτερο από το βιβλίο που δε γινόταν τίποτα και έφευγαν έτσι. Πέθανα στο γέλιο εκεί που τους σκότωναν! Περιμένα όμως να έχει περισσότερες λεπτομέρεις πιο πριν. Για ταινία δηλαδή που χωρίστηκε στα δύο για να βάλει περισσότερα πράγματα, νομίζω ότι κάποια κομμάτια τα πήγε υπερβολικά γρήγορα.
Καλά ναι έχεις δίκιο έπρεπε να τελιώσει κάποτε μα είναι τόσο ωραίο,σνιφ σνιφ
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
Nαι η αλήθεια είναι οτι ήταν βιαστικό σε πολλά σημεία αλλά πάλι καλά!!!! Όλες οι ταινίες ήταν βιαστικές,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τις έκαναν πιο μεγάλες. Τέλος πάντων,ήταν ωραία!!!!!!!!!!!
Κρίστεν Fallen
Nαι η αλήθεια είναι οτι ήταν βιαστικό σε πολλά σημεία αλλά πάλι καλά!!!! Όλες οι ταινίες ήταν βιαστικές,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τις έκαναν πιο μεγάλες. Τέλος πάντων,ήταν ωραία!!!!!!!!!!!
Χαχχα μάλλον βιαζόταν:P
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
εγώ δεν είχα ακούσει για την ανάτροπη στο τέλος και όταν το είδα είχα μείνει άφωνη... βέβαια χάρηκα τρελά και έπεσε και χειροκρότημα εκεί που πέθανε ο άρο, η τζέιν και ο άλεξ...
Κρίστεν Fallen
Θέμα: Απ: Τeaser trailer Χαραυγη part 2 Πεμ Δεκ 27, 2012 4:32 am
Και εγώ αλλά μετά που κατάλαβα ότι όλα ήταν ψέματα έμεινα κυριολεκτικά άφωνη.
Τeaser trailer Χαραυγη part 2
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης