| Vampire Diaries: 4th season | |
|
+11Black veil Κρίστεν Allison Argent Albert Archibald AЯianЯhod.ЬЩ.22 Lillith paramu8enia Blood Countess Katerina Petrova Sensitive Vampire Pearl 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Πεμ Οκτ 11, 2012 7:53 pm | |
| Στο σταρ πια σεζον δειχνει?? | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Πεμ Οκτ 11, 2012 8:19 pm | |
| Την πρώτη xD Και εμείς είμαστε στην τέταρτη. Παιδιά, το πρώτο επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτάαα Ανυπομονώ για το επόμενο <3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Σαβ Οκτ 13, 2012 12:54 am, 1 φορά | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Πεμ Οκτ 11, 2012 8:25 pm | |
| Αχ οκ δεν το ηξερα απλα ενδιαφέρομαι να το δω!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Πεμ Οκτ 11, 2012 8:27 pm | |
| Νομίζω ότι τώρα έχουν ήδη παίξει τα πρώτα 5-6 επεισόδια στο Star, αλλά μπορείς να τα βρεις και στο internet, αν θες να τα δεις | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Κυρ Οκτ 14, 2012 3:06 am | |
| ξεκίνησε? τρέχω να το κατεβάσω και να το δω αύριο | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Κυρ Οκτ 14, 2012 4:04 am | |
| Το είδα το πρώτο!!
Καλά εε; Πρώτη μούρη και καλύτερη ο Ντέιμον...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Κυρ Οκτ 14, 2012 7:18 am | |
| Ανακοίνωση-spoiler για τον 4ο κύκλο:
Μυρίζομαι Stelena. Οι fans του Delena μπορούν να κλάψουν στον ώμο μου. Τους το επιτρέπω :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Κυρ Οκτ 14, 2012 6:02 pm | |
| Ε από ότι φαίνεται Stelena θα είναι... Α βλακεία! -.-
Σε ευχαριστούμε Αργυρώ που μας δίνεις αυτήν την αρμοδιότητα..:Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Κυρ Οκτ 14, 2012 7:53 pm | |
| Και στα βιβλία τα ίδια, ρε παιδί μου. Και εγώ είχα χαρεί γιατί έμαθα ότι σε αυτή την σεζόν θα αντιστραφούν οι ρόλοι και η Ελένα θα τρέχει πίσω από τον Ντέιμον, πάλι αυτή τρέχει πίσω στον Στέφαν -.-' Τουλάχιστον, στην πραγματική ζωή, η Νίνα έχει κάνει την σωστή επιλογή (γιου νόου γουάτ αι μίν xD) Δεν είναι αρμοδιότητα. Είναι τιμή *snob* :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 15, 2012 5:04 pm | |
| Ναι στην πραγματικότητα έχει κάνει όντως καλή επιλογή...:Ρ
Που ξέρεις μπορεί στην συνέχεια να αλλάξει γνώμη...:Ρ
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 15, 2012 8:49 pm | |
| εγώ δεν το είδα ακόμη, αλλά από αυτά που λέτε, μάλλον θα έρθω και εγώ να κλάψω στο ώμο σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 15, 2012 8:54 pm | |
| Μαρία: Το καλό που της θέλω να αλλάξει γνώμη. Για το δικό της το καλό -.- Εύα: Πάντως, στο promo του 2ου επεισοδίου, ο Στέφαν ακούγεται πιο σέξι από ποτέ ^^ Παρόλο ότι δεν είμαι φαν του, αυτή την συγκεκριμένη σκηνή στο δάσος θέλω πολύ να την χορτάσω σ' όλο της το μεγαλείο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 15, 2012 9:07 pm | |
| κάτσε να δω το πρώτο και μετά θα σου πω και για το δεύτερο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Τρι Οκτ 16, 2012 12:22 am | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Παρ Οκτ 19, 2012 9:16 pm | |
| Εγώ δεν ξέρω απο που να κατεβάσω το πρώτο επεισόδιο και με τρώει η αγωνία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Σαβ Οκτ 20, 2012 5:52 pm | |
| Μπορείς να το κατεβάσεις από το ezvt! Και έπειτα διαλέγεις ποια σειρά θες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Σαβ Οκτ 20, 2012 8:49 pm | |
| Μα καλά, πάει καλά ο Στέφαν; 0_0 Να την ξεκάνει ήθελε σ' αυτό το επεισόδιο; 0_0 Πάλι καλά που ήταν και ο Ματ και η Ελένα ήπιε λιγάκι κανονικό αίμα, αλλιώς θα μἐναμε χωρίς πρωταγωνίστρια -.- (Τελικά τζίφος αυτή η σκηνή στο δάσος -.- Επίσης, πόσο το χάρηκα που η Ελένα τράφηκε από τον Ντέιμον (πολύ Yuki-Zero moment ^^ ) Όσο για τον Στέφαν...ΞΙΔΆΚΙ! ) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| |
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 22, 2012 5:03 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 22, 2012 8:56 pm | |
| Τώωωρα; Έχει ανέβει εδώ και 3 μέρες περίπου :P Να ξέρεις πως κάθε Πέμπτη, που προβάλλονται και τα επεισόδια στην Αμερική, ανεβαίνουν και στο νετ (Βέβαια, εγώ τα κατεβάζω επίτηδες 1-2 μέρες αργότερα, για να βρίσκω και υπότιτλους :P) Μέχρι στιγμής, πάντως, αυτή η σεζόν me gusta muchooo <3 ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Οκτ 22, 2012 11:32 pm | |
| Ω γαμώτο!-.- Άντε να δω πότε θα το δω...(έχει χαλάσει ο υπολογιστής μου!-.-)
Αααααα ανυπομονώ να το δω....:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Δευ Νοε 05, 2012 2:53 am | |
| Ελένα, αχ Ελένα! Πόσο ηλίθια παίζει να 'σαι, βρε κορίτσι μου; ΝΑΙ, να γίνεις σαν τον Ντέιμον και μετά να γράψεις τον Στέφαν μια και καλή, όπως θα έπρεπε να έχεις κάνει εδώ και καιρό. Ακόμα είμαστε στο 4ο επεισόδιο και μου έσπασες τα ΝΕΎΡΑ -.- | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Τρι Νοε 13, 2012 12:27 am | |
| Τα έχω δεί και τα τέσσερα επεισόδια απο την 4η σεζόν... Φανταστικα και ανατρεπτικά^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Τρι Νοε 13, 2012 6:51 am | |
| Κάσιιι, όχι διπλά και τρίδιπλα ποστ Θα σε σφάξουν οι admin που παραβαίνεις τους κανόνες :P Εσύ είσαι γνωστικό κορίτσι. Όχι σαν την ηλίθια την Ελένα -.- (Η οποία, btw, σκότωσε τον κυνηγό και τώρα εμφανίστηκε το τατουάζ στο χέρι του Τζέρεμι. Ελένα! -.- Ποιο site; | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 4th season Σαβ Νοε 17, 2012 2:24 am | |
| τα 5 πρωτα επεισοδια ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΑΑΑΑ
περιμενουμε το 6ο και φυσικα η ελενα θα καταληξει με τον damon, δεν δεχομαι τιποτα λιγοτερο (δλδ στεφαν) απλα θα μας κανουν να περιμενουμε πολυ ακομα δυστυχως......
ο damon θα πρεπει να την φτυσει κ λιγο γ να καταλαβει αυτη τι χανει.. αν ημουν στην θεση της θα τον ειχα βιασει... ειλικρινα μιλαω...
παντως στην πραγματικη ζωη ειμαι πολυ χαρουμενη π ειναι μαζι γτ τους παω και τους 2 και ΑΝ χωρισουν (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ) θα κλαιω γ 40 μερονυχτα...... πραγματικα... ειναι το ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙΙΙΙ <3 | |
|
| |
| Vampire Diaries: 4th season | |
|