| ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:31 pm | |
| Ανάμεσα στις πιο εκλεκτές οικογένειες της Νέας Υόρκης κρύβεται μια μυστική κοινωνία ισχυρών και πλούσιων Αμερικανών˙ είναι οι Γαλαζοαίματοι, μια αρχαία ομάδα βαμπίρ. Η Σκάιλερ Βαλ Άλεν δεν ταίριαξε ποτέ στο Ντατσέσν, το φημισμένο ιδιωτικό σχολείο της πόλης. Προτιμά τα φαρδιά, παλιομοδίτικα ρούχα αντί για τα Πράντα και τα μαργαριτάρια που φορούν οι συμμαθήτριές της και ζει με τη γιαγιά της σ’ ένα ερειπωμένο μέγαρο. Η Σκάιλερ είναι μοναχική… και ευτυχισμένη απ’ τη ζωή της. Όταν όμως κλείνει τα δεκαπέντε, η ζωή της αλλάζει δραματικά. Η Σκάιλερ ανακαλύπτει ένα μωσαϊκό από γαλάζιες φλέβες στα χέρια της και λιμπίζεται το ωμό κρέας, ενώ ο Τζακ Φορς, το πιο δημοφιλές αγόρι του σχολείου, αρχίζει ξαφνικά να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν. Η Σκάιλερ θέλει να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβουν οι Γαλαζοαίματοι. Μήπως όμως βρίσκεται σε κίνδυνο; Εμποτισμένο απ’ την παράδοση των βαμπίρ και με φόντο το λαμπερό σκηνικό της Νέας Υόρκης, οι Γαλαζοαίματοι θα γίνουν το νέο φετίχ της νεολαίας.
Ειναι φοβερο βιβλιο πρεπει να το διαβασετε οπως και το γαλαζοαιματοι το 2 και 3 και σε μερικους μηνες θα κυκλοφορησει και το τεταρτο βιβλιο.Η σειρα εχει συνολο 7 βιβλια. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:36 pm | |
| Υπαρχει τετιο βιβλιο...? Δεν το ξερααα....!!! Ειναι πολυ ωραιο.....θα αγορασω τα βιβλια....μου ακογετε ωραιο κι μυστηριωδες......^_^ 7 βιβλια...? αρκετουλια ειναι | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 7:39 pm | |
| Ναι ειναι φοβερο και εγω προσφατα το ανακαληψα...δεν ειναι πολλα 7 βιβλια αν σκεφτεισ οτι αλλα οπως η σειρα ο Οικος της Νυχτας - που ειναι και αυτα φοβερα βιβλια- ειναι 12 απ'οτι διαβασα.. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 8:21 pm | |
| wow μια χαρα.....θα τα διαβασω κι τα δυο...αλλα ενα ενα....^^ σε ευχαριστωω | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 9:52 pm | |
| τιποτα παντως αλλη μια σειρα ωραια με βαμπιρ ειναι και η Διψα...πολυ καλη σειρα βιβλιων με πολυ δραση! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 9:57 pm | |
| αυτην την σειρα την ξερω γιατι την εχω.......α ξεχασα λογικα εσυ εισαι καινουρια εδω Καλως ωρισες λοιπον....!!!!1 | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Κυρ Ιουλ 29, 2012 10:27 pm | |
| Ευχαριστω! Καλως σας βρηκα...Εγω μεχρι στιγμης στη σειρα η Διψα εχω βρει μονο 3 βιβλια. Μηπως ξερεις αν εχει κυκλοφορησει και το τεταρτο; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Δευ Ιουλ 30, 2012 1:54 am | |
| κι εγω ναι σου πω την αληθεια 3 ξερω οτι εχει θα ψαξω και θα σου πω | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Δευ Ιουλ 30, 2012 2:13 am | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- κι εγω ναι σου πω την αληθεια 3 ξερω οτι εχει θα ψαξω και θα σου πω
οκι! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Δευ Ιουλ 30, 2012 5:49 am | |
| εγω εχω ακουσει πως η σειρα ''διψα'' εχει μονο τρια βιβλια. αλλα δεν ειμαι και σιγουρη
παντως η ενοτητα μεταφερεται στην βιβλιοθηκη... να προσεχετε που ανοιγετε ενοτητες... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ Τετ Νοε 14, 2012 3:24 am | |
| Έχω διαβάσει λίγο απο αυτό | |
|
| |
| ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ | |
|