Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Η Αιωνιότητα

Πήγαινε κάτω 
+3
Favole
Allison Argent
Albert Archibald
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 455
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012
Τόπος : The Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Helena
Atittude: Kind

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠαρ Οκτ 26, 2012 8:45 pm

<<Η Αιωνιότητα>>
'Α Μέρος:Η οικογένεια Κάσλαν και η γέννηση μιάς πολύ δυνατής αγάπης.
Λένε οτι σε πολλές πολιτείες σε όλη την γη μένουν πολλές οικογένειες βαμπίρ,άλλες φορές ζούν ανάμεσά μας,ενώ άλλες φορές ζούν μέσα στα δάση έξω απο της πόλεις.Σήμερα θα διηγηθώ μια ιστορία για δυό τέτοιες οικογένειες που μόνο φιλικές σχέσης δεν είχαν.Η πρώτη οικογένεια που θα σας παρουσιάσω λέγετε Κάσλαν.Η οικογένεια Κάσλαν λοιπόν είχε 5 μέλη ο πατέρας λεγόταν Νάδραν και η γυναίκα του η Μάρκγο τα 3 τους παιδιά ο Λόν η Τύφανη και ο μικρότερος ο Κλόνταν.Οι οικογένεια Κάσλαν λοιπόν έμενε έξω απο το Λονδίνο,οι οικογένεια αυτή λοιπόν ήταν η πιό ξακουστή οικογένεια βαμπίρ σε όλο τον κόσμο.Όπως φαντάζεστε λοιπόν ότι είχαν και αντιπάλους.Αυτή είναι και η δεύτερη οικογένεια που ήθελα να σας μιλήσω λέγετε Παβλόφ και κατικούν στην Ρωσία και αποτελείτε απο 6 άτομα τον πατέρα που ονομάζετε Πάυλος η γυναίκα του η Μαρί και τα 4 παιδιά τους η μεγαλύτερη η Λορελάιν,η Κατερίνα,η Αναστασία,η Δήμητρα και ο γίος τους ο Κόλερεν.
Το πρώτο μέρος της ιστορίας ξεκινά στο Λονδίνο με την οικογένεια Κάσλαν,όμως ο γιός τους ο Λόν(ο μεγαλύτερος) γνώρισε μια θνητή την Ρόζεραν,την γνώρισε καθώς περπατούσε στο δρόμο αυτή έπεσε πάνω του αφηρημένη.....ήταν έρωτας απο την πρώτη ματιά ο Λόν μόλις την κοίταξε είδε τα πανέμορφα μπλέ της μάτια και το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει ήταν να της χαρίσει ένα φιλή αλλά.......σκεύτικε οτι αυτός ήταν βαμπίρ θα ζούσε για αιώνες ενώ εκείνη θα ζούσε το πολύ για 87 χρόνια αλλά.......αυτό το <<κάτι>> που βρίκε στα μάτια της δεν το είχε βρεί σε καμία άλλη κοπέλα.Εκείνη την στιγμή που την κοίταξε όλα πάγωσαν για εκείνους τους δύο ήταν σαν μια στιγμή που περίμεναν χρόνια......σαν.......να την ήξερε πάνω απο 140 χρόνια της ζωής του.Το πρώτο πράγμα που της είπε ήταν ''Συγνώμη,είμουν αφηρημένος.Θές να σε βοηθήσω με λένε Λόν.Εσένα?''.Η κοπέλα δεν δύστασε να απαντήση γιατί η φωνή του ήταν τόσο γλυκειά και σαγινευτική που ήταν σαν να την τράβαγε κατά κάποιον τρόπο.Εκείνη αποκρήθηκε στο κάλεσμά του με μεγάλη χαρά ''Δεν πειράζει μην κατηγορής τον εαυτό σου.Με λένε Ρόζεραν.Όχι είμαι εντάξη δεν θέλω βοήθεια.Είσαι πολύ καλός πάντως σε ευχαριστώ!''.Εκείνος δεν ήξερε τι να πεί.......η φωνή της.....ήταν σαν άσμα που τραγουδούσε η πιό όμορφη νεράιδα......τόσο γλυκειά ήταν η φωνή της πολυαγαπημένης του Ρόζεραν.Εκείνη έφυγε αλλά ο Λόν μπορούσε να την δεί που τον κοίταζε καθώς έφευγε.
Την επόμενη μέρα έπρεπε να πάει στο σχολείο(η οικογένεια Κάσλαν είναι απο αυτές που έχουν κοινονικοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο οπότε πηγαίναν σχολείο έβγεναν έξω χωρίς πρόβλημα και ήταν και πολύ συμπαθείς στα άλλα παιδιά αν και προτημούσαν να είναι πιο μοναχικοί).Όταν ο Λόν πήγε σχολείο δεν μπορούσε να ξεχάσει την Ρόζεραν και η έκπληξη και η χαρά που πήρε όταν την έιδε μπροστά του ήταν απερίγραπτη.Για κάποια λεπτά η δευτερόλεπτα έμειναν ακίνητοι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον.Τα δύο αδέρφια του Λόν τον κόιταγαν με πολύ περίεργο βλέμα και τότε η Τύφανη πείρε το θάρος να της μιλήση και της είπε οτι ήταν μια φίλη του.Τα αδέρφια προτήμησαν να μην προχορίσουν σε περετέρο ερωτήσεις γιατί θα νευρίαζε ο Λόν.Τούς είπε να φύγουν και τα αδέρφια έσπευσαν και έφυγαν.Ο Λόν ξεκίνησε την συζήτηση όσο πιο απλά μπορούσε ''Συγνώμη αλλά τα αδέρφια μου είναι πολύ περίεργα''.Η Ρόζεραν του απάντησε πολύ αμήχανα ''Οοοχι δεν πειράζει καταλαβαίνω έχουν περιέργια.Είμαι πολύ χαρούμενη που θα πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο''.Ο Λόν είπε στον εαυτό του ότι θα έπρεπε να μήνει ήρεμος γιατί η Ρόζεραν ήταν μια θνητή και δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί.....όμως της απάντησε ''Και εγώ είμαι χαρούμενος που θα πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο''.Η Ρόζεραν για να κάνει τον Λόν να μιλήση λίγο παραπάνω τον ρώτισε λίγο ντροπαλά ''Ξέρεις το μαγαζί με της πίτες στην κεντρική πλατεία?Αν θές μπορούμε να πάμε το απόγευμα......αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα''.Ο Λόν ούτε που το σκεύτικε αμέσως αποκρίθηκε στην πρόταση της Ρόζεραν ''Εεεεε.......φυσικά.Τι ώρα θές να περάσω να σε πάρω?''.Η Ρόζεραν του είπε απευθείας ''Εεεεεε κατά της 9 αν θές και μπορείς''.Ο Λόν της είπε ''Οκ΄'' και εκείνη άρχισε να τρέχη χαρούμενη.
Ήταν 9 παρά είκοσι και ο Λόν ετοιμαζόταν στο σπίτι του.Ήταν αποφασησμένος να της πεί την αλήθεια.....για το είδος του ότι ήταν γόνος μιάς οικογένειας βαμπίρ ότι σε λίγα χρόνια η μήνες η οικογένεια Παυλόφ θα επιτεθόταν στην οικογένεια του γιατί η γενιά του ήταν η 5η γενιά της οικογένειας Κάσλαν και η οικογένεια Παβλόφ ήθελε να μην υπάρξουν άλλοι απόγονοι της οικογένειας Κάσλαν.Το είχε πάρει απόφαση.........
Στης 9 ακριβώς ήταν έξω απο το σπίτι της Ρόζεραν και την περίμενε,ο Λόν φορούσε ένα μάυρο τζίν και ένα μάυρο μπλουζάκι.Μετά απο 2 λεπτά άκριβώς η Ρόζεραν κατέβηκε και φορούσε ένα ρόζ μπλουζάκι και ένα μάυρο κολάν με μάυρες μπότες.Η Ρόζεραν μπήκε στο αυτοκίνητο του Λόν,μόλις μπήκε του είπε ''Είσαι πολύ όμορφα ντυμένος σήμερα''.Η αλήθεια είναι οτι και του Λόν του άρεσε ο τρόπος που ήταν ντυμένη η Ρόζεραν ήταν πολύ.....πολύ σαγηνευτική.Πήγαν στο μαγαζί με της πίτες και ο Λόν ανακάλυψε ότι έχουν πολλά κοινά,δηλαδή ακούν την ίδια μουσική και ανακάλυψε ότι η Ρόζεραν έχει συμπεριφορά βαμπίρ!Μετά κατέληξαν στο ρέμα της περιοχής όπου πάνε όλα τα ζευγάρια.Ο Λόν την πήγε στο πιό όμορφο μέρος του ρέματος όπου εμφανίζονταν και πολλές πυγολαμπίδες,εκεί άρχησε μια σηζήτηση λίγο περίεργη.Ο Λόν άρχισε την σηζήτηση ''Πρέπει να σου πώ κάτι Ρόζεραν''.Η Ρόζεραν του είπε ''Ξέρεις.........και εγώ θέλω να σου πώ κάτι''.Ο Λόν της αποκρήθηκε μπορώ να αρχίσω εγώ?''.Η Ρόζεραν του είπε να ξεκινήσει.....ήταν αποφασισμένος να της πεί όλη την αλήθεια.Ο Λόν άρχησε ''Πρέπει να σου πώ την αλήθεια.Είμαι γόνος μιάς οικογένειας βαμπίρ''.Ο Λόν της έδιξε τα λαμπερά κόκκινα μάτια του για να την πήσει.Εκείνη είχε μήνει και τον κοίταζε με τα πανέμορφα καστανοκίτρινα μάτια της γεμάτα σηγκίνηση.Ο Λόν της είπε ''Και επίσης σε αγαπάω!!''.Τα μάτια της γούρλοσαν και ένα δάκρυ κύλησε απο το αριστερό της μάτι.Έπεσε στην αγκαλιά του και άρχησε να λέει κλέγοντας ''Και εγώ σε αγαπάω Λόν μου σε λατρεύω απο την πρώτη στιγμή που σε είδα σε αγάπησα απο την πρώτη στιγμή που σε είδα.Μήν με πείς τρελή αλλά θέλω να είμαστε μαζί για πάντα''.Τότε Λόν την αγκάλιασε όσο πιο σφηχτά μπορούσε και της είπε ''Γιατί να σε πώ τρελή?Εγώ σε λατρεύω!!!''.Εκείνη την στιγμή μια τρομερή αγάπη γενήθηκε που έμελε......να έχει άσχημο τέλος..............Την ίδια στιγμή η οικογένεια Παυλόφ στη Μόσχα της Ρωσίας σχεδίαζε την επίθεσή της στην οικογένεια Κάσλαν.
Αφηγητής BloodFalcon
Αφιερωμένο στην Breaking Dawn <3

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BloodFalcon στις Παρ Οκτ 26, 2012 10:12 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.scarystories.gr
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Αιγόκερως Αριθμός μηνυμάτων : 1182
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012
Τόπος : Νεκροταφιο

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki
Atittude: Scary

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠαρ Οκτ 26, 2012 9:23 pm

Λοιπον μου άρεσε αλλά σε κάποιο σημείο λες Το πρώτο μέρος της ιστορίας ξεκινά στο Λονδίνο με την οικογένεια Κάσλαν,όμως ο γιός τους ο Λόν(ο μεγαλύτερος) γνώρισε μια θνητή την Φάλοραιν και σε ένα αλλο σημείο λες Δεν πειράζει μην κατηγορής τον εαυτό σου.Με λένε Ρόζεραν.
Τελικά η κοπέλα πως λέγεται επειδη έχω μπερδευτεί.
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠαρ Οκτ 26, 2012 10:13 pm

Όπα που το είδες γιατί εγώ δεν το είδα χδ
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 2741
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012
Τόπος : Into the Dark

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠαρ Οκτ 26, 2012 11:30 pm

Μου αρεσε παρααα πολυ......^_^

εμ ναι και οντως εχεις βαλει 2 ονοματαααα

αλλα ειναι τρελα περιμενω την συνεχειααααα

ευχαριστω που μ ειναι αφιερωμενο
http://thecryptofdarkness.blogspot.gr/
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠαρ Οκτ 26, 2012 11:31 pm

Κακό τέλος ακούω και χαίρομαι! Η Αιωνιότητα 13873
Συνέχεια;
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΣαβ Οκτ 27, 2012 2:08 am

Η Αιωνιότητα 430499
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΣαβ Οκτ 27, 2012 2:35 am

Παιδιά η συνέχεια ίσως αργήση ρωτήστε την Μάνια τον λόγο
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΣαβ Οκτ 27, 2012 2:37 am

Ναι παιδια αν θελετε να μαθαιτε στειλτε πμ
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΤετ Οκτ 31, 2012 11:30 pm

Άντε παιδιά και έρχετεεεε το 2ο!!!!
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΠεμ Νοε 01, 2012 2:27 am

Aντε, αντε περιμένουμε!!!
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 12:16 am

Η Αιωνιότητα
Μέρος Β'
Αμέσως μετά ο Λόν και η Ρόζεραν πήγαν σπίτι του Λόν λίγο έξω απο την πόλη.Στο σπίτι του Λόν η Ρόζεραν είδε φωτογραφίες του Λόν που είχαν υπογραφή απο το 1700 μέχρι και το 2000,αφού ο Λόν στο κάτω κάτω ήταν βρυκόλακας οπότε ήταν απόλυτα φυσιολογικό.Πήγαν στο δωμάτιο του Λόν το οποίο ήταν στολισμένο με σπαθιά του 1400 ασπίδες και άλλα κυμίλια.Όταν έκατσαν ένας περίεργος τύπος μπήκε μέσα στο δωμάτιο,μεταξύ τον δύο αντρών υπήρξε μιά σηζήτηση:
-Λόν θα μάς σηστήσεις με την φίλη σου?
Ο άντρας ήταν προφανές οτι ήταν ο Νάδραν ο πατέρας του Λόν και ένας απο τους 4 αρχηγούς της παγκόσμιας κοινώτητας τον βρυκολάκων.Ήταν ψυλός με έντονα κόκκινα μάτια.Όμως μόλις κοίταξε την νεαρή Ρόζεραν τα μάτια του άλλαξαν χρώμα και πήραν ένα μελί χρώμα.Δίπλα στον άντρα εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία μόλις είδε την Ρόζεραν χαμογέλασε και είπε
-Καλοσόρισες γλυκεία μου θέλετε να σας φέρω κάτι Λόν? -Όχι μητέρα ευχαριστώ πάντως.
Οι γονείς του απομακρύθηκαν απο το δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα πίσω τους.Ο Λόν ήξερε για τους Παυλόφ,ήξερε οτι αργά η γρήγορα θα γινόταν ο γιός που θα έσωζε την οικογένεια του απο τα νύχια τον Παυλόφ.Μόνο που αφτή την φορά είχε να σκευτεί και την Ρόζεραν που τον λατρεύει και δεν θέλει να τον χάσει.Όμως απέφηγε να σηζητήσει αυτό το θέμα.
Εν το μεταξύ στην Ρωσία λάμβανε μέρος μιά σηνέλευση η σηνέλευση της οικογένειας Παυλόφ.Στο πλατή ξύληνο τραπέζι καθόντουσαν όλοι.....πρώτος ο Πάυλος μετά η Μαρί και μετά τα παιδιά τους η Λορελάιν,η Κατερίνα,η Δήμητρα και ο γιός τους ο Κόλερεν και ο θείος τους ο Βάλοραν και η θεία τους η Ρακόνα.Την σηζήτηση άρχησε ο Πάυλος.....
-Σας κάλεσα εδω σήμερα γιατί εύτασε η ώρα για τον αφανισμό τον Κάσλαν και σας καλώ να με βοηθήσετε σε αυτόν τον σκοπό. -Εγώ ο γιός σου ο Κόλερεν θα βοηθήσω στον αφανισμό τους. -Και εγώ.Αποκρήθηκαν οι Λόρελάιν και η Δήμητρα. Η Κατερίνα ως μικρότερη δεν είπε τίποτα γιατί ήξερε ότι ο πατέρας της δεν θα την άφηνε να πάρη μέρος.Ο θείος και η θεία αποκρήθηκαν και αυτοί θετικά στο κάλεσμα του αδερφού τους.Εκείνη την ώρα που ο Λόν μιλούσε με την αγαπημένη του Ρόζεραν οι Παυλόφ σχεδίαζαν τον αφανισμό τους....
Μέρες μετά μια μέρα του καλοκαιριού ο Λόν καθόταν στο δωμάτιο του και διάβαζε ένα βιβλίο.Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του δωματίου και τότε μπήκε μέσα ο αδερφός του Λόν ο Κλόνταν με μιά τεράστια πληγή που έσταζε πολύ αίμα ο Λόν ρώτισε τον αδερφό του τι έγινε και τότε του είπε οτι του επιτέθηκαν 7 βρυκόλακες και όλοι φορούσαν μανδίες.Ο Λόν κατάλαβε ότι ο Πόλεμος είχε αρχήσει,κατάλαβε ότι είχε έρθει ο καιρός να υπερασπηστή την οικογένειά του.Εκείνη την στιγμή μόνο στην σκέψη ότι ίσως επιτεθόυν στη Ρόζεραν φρόντισε τον αδερφό του και έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε να πάει στο σπίτι της.Μόλις έφτασε χτύπησε την πόρτα πολύ δυνατά τότε στην πόρτα φάνηκε η Ρόζεραν.Ο Λόν της είπε οτι δεν είχουν πολύ χρόνο και πώς έπρεπε να πάνε γρήγορα σπίτι του εκείνη ανταποκρύθηκε και έβαλε μερικά ρούχα στην τσάντα της και τότε έφυγαν.Ο Λόν ήξερε οτι ένας πόλεμος ξεκίνησε.....ένας πόλεμος που δεν πρόκειτε να τελειώσει αν οι οικογένεια Παυλόφ πάρει αυτό που θέλει...τον αφανισμό τον Κάσλαν.......
Όταν έφτασαν στο σπίτι ο Λόν βρήκε τον πατέρα του να έχει γωνατίσει μπροστά στον αδερφό του και να είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα.Τότε ο Λόν κατάλαβε ότι ο αδερφός του ήταν νεκρός.....Ο πατέρας του τον κοίταξε στα μάτια και του είπε....''Ξεκίνησε''. Ο Λόν άρπαξε την Ρόζεραν απο το μπράτσο και την οδήγησε στο δωμάτιο του και τότε ήταν η στιγμή που έπρεπε να της πεί για εκείνη την μεγάλη απειλή την απειλή που δειψά για αίμα.Η Ρόζεραν άρχησε να κλαίει στον ώμο του και να του λέει.... -Τι έγινε Λόν μου? -Ρόζεραν πρέπει να σου πώ κάτι που δεν σου έχω πεί.....Η οικογένεια μου η οικογένεια Κάσλαν δηλαδή είναι μια απο της πρώτες οικογένειες στον κόσμο και η οικογένεια Παυλόφ θέλει να αφανίση την οικογένεια μου ώστε να πάρουν εκείνη την πρώτη θέση και απο ότι φένετε το πρώτο θύμα ήταν ο αδερφός μου...... -Όχι...δεν γίνετε να σε πάρουν απο κοντά μου.....δεν...δεν το θέλω εγώ......θέλω να μήνεις εδώ δίπλα μου να μου κρατάς συντροφιά.....πές μου ότι δεν θα φύγεις...... -Πρέπει να πάω αγάπη μου γιατί αν δεν πάω ίσως το επόμενο θύμα να είσαι εσύ.....και δεν θα το αντέξω αν σε χάσω και εσένα..... Η Ρόζεραν έπεσε στο στήθος του Λόν και άρχησε να κλαίει και τα δάκριά της ήταν πόνος για τον Λόν.Ένιωθε τον πόνο της....Τότε η Ρόζεραν είπε: -Θα περιμένω....θα περιμένω γιατί η αγάπη που έχω για σένα είναι αρκετή για να περιμένω μέχρι να γυρίσεις και το ξέρω βαθιά μέσα μου ότι θα γυρίσεις νικητής αγάπη μου..... Τότε ο Λόν κατάλαβε ότι έχει της εικανότητες να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο οτι μπορεί να το κάνει για τον αδερφό του για την Ρόζεραν για την οικογένεια του.Τότε έπισε τον πατέρα του να σηγκαλέση συμβόυλιο και να καλέσει τους αδερφούς Στρένταν απο την Βουλγαρία για να τους βοηθήσουν επίσης τον έπισε να καλέσει τον Τζάντ αρχηγό μιάς αγέλης Λυκάνθρωπον απο την Σαρδινία για να βοηθήσουν,έτσι και έγινε μέσα σε 3 μέρες το συμβούλιο είχε συγκαλεστή και η απόφαση είχε παρθή οι δύο δυνάμεις που επέλεξε ο Λόν αποκρήθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Νάδραν και σύκωσαν τα λάβαρα της οικογένειας Κάσλαν....ένας μεγάλος πόλεμος είχε αρχήσει.Που έπετε να έχει κακό τέλος......
Συγγραφέας BloodFalcon
Αφιερωμένο στην Breaking Dawn
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 12:32 am

Μου θυμισε λιγακι χαραυγη μερος 2ο αλλα μ'αρεσε! Η Αιωνιότητα 220813
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 12:34 am

Σοβαρά σου άρεσε? Ευχαριστώ!!
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 12:36 am

Ναι μου αρεσε ελπιζω να ανεβασεις τη συνεχεια συντομα.Η Αιωνιότητα 611715
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 12:38 am

Οκ!!
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:12 am

Η Αιωνιότητα 611715
-Terminator-
Spirit
Spirit
-Terminator-

Ταύρος Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 10/11/2012
Τόπος : στα ματια του ερωτα μου

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:22 am

Λοιπον Φιλε....εχεις ταλεντο....εχεις φαντασια και γραφεις ωραια μου αρεσε και το παρτ 1 και το παρτ 2 και ειναι και αφιερωμενη.....χμ....
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:23 am

Ναι είναι αφιερωμένη στο μωράκι μου!!!!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!
-Terminator-
Spirit
Spirit
-Terminator-

Ταύρος Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 10/11/2012
Τόπος : στα ματια του ερωτα μου

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:29 am

Να την χερεσαι....και συνεχισε να ανεβαζεις ιστοριες σου
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:31 am

Σας ευχαριστώ!!!
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:37 am

Ποποοοοοοοοοοοο δεν εχω λογια με αφησες αφωνη.....ειναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η.....!!!

Συνεχισε συνεχισε....!!!!!!! ειναι και αφιερωμενη σε μενα συγκινουμε σνιφ σνιφ Η Αιωνιότητα 913911 inlove
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:38 am

Αγάπη μου μέρα με την μέρα με κάνεις πιο περίφανο!!!!
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:39 am

Ειναι να μην λιωνει η καρδια μου οταν λες τετια....??? <3<3<3 inlove
Albert Archibald
Lycan
Lycan
Albert Archibald

Character sheet

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 1:40 am

Φώς μου!!
Lillith
Dark Elf
Dark Elf
Lillith

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 612
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore

Η Αιωνιότητα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Αιωνιότητα   Η Αιωνιότητα Icon_minitimeΚυρ Νοε 11, 2012 4:11 pm

Ναι!!!!Πολύ ωραία!!!
Ανυπομονώ για το τέλος!!!!

Η Αιωνιότητα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: