| Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Δευ Νοε 19, 2012 11:49 pm | |
| Λοιπόν σε αυτό το τόπικ θα αναφέρω κάποια χρήσιμα στοιχεία(απο έμπιστες πηγές)για την ιστορία των βρικολάκων-βαμπίρ.Όχι μόνο για την ιστορία τους και για τα πρώτα βαμπίρ που καταγράφηκαν αλλά και για την αιώνια διαμάχη μεταξύ λυκάνθρωπων και βρικολάκων.
1.Τo πρώτο καταγεγραμμένο βαμπίρ στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ο Δράκουλας. Η δράση του εντοπίστηκε τον 13ο αιώνα στα Καρπάθια όρη και στοιχειώνει τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία από τότε. Το είδος εξαπλώθηκε δια της αιμοποσίας και της αιμομειξίας (η οικογένεια έχυνε σταγόνες από το αίμα της σε ένα τσουκάλι, μέσα στο οποίο μαγείρευαν το φαγητό τους). Σε νεαρή ηλικία δαγκώθηκε από αιμοδιψή νυχτερίδα, η οποία είχε υποστεί γενετική μετάλλαξη λόγω της υπερκατανάλωσης ληξιπρόθεσμου παστουρμά. Το δάγκωμα αυτό, πέραν από ένα νευρικό τικ στους ώμους, του κληροδότησε και: Το χάρισμα της γκαντεμιάς (λατινιστί aerumna) Την ικανότητα να μετατρέπει κανονικούς ανθρώπους σε βαμπίρ δια της μεθόδου του δαγκώματος. (Τα δόντια προϋπήρχαν)
Ένα βαμπιρ αλλιώτικο από τα άλλα Έτσι λοιπόν άρχισαν να εξαπλώνονται τα Βαμπίρ, περίπου 600 χρόνια πριν.
2.Αιώνια Διαμάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρικολάκων. Ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε η αιώνια αυτή διαμάχη.Καταγραμένα στοιχεία λένε ότι σε ένα υπόγειο ένας βρικόλακας και ένα λυκάνθρωπος.Έτσι η μία μεριά κατηγορούσε την άλλη.Και κάπως έτσι άρχισε η αιώνια διαμάχη.
3.Σε πολλές ταινίες μας παρουσιάζουν τους βρικόλακες λίγο φανταστικά και λίγο απρόσεκτα οφείλω να ομολογήσω.Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν τα παραδοσιακά βαμπίρ.Τότε που υπηρχαν οι κόμεις και οι κόμμησες.Τότε που έκαναν προσεκτικές τις κινήσεις του και ζούσαν σε έναν κόσμο μεταξύ των ανθρώπων και των βρικολάκων.Διψούσαν για αίμα και όχι να πηγαίνουν και καλά ενάντια στον νόμο της φύσης όταν πίναν αίμα κουνελιού ή οποιδήποτε άλλο ζώο.Τα παραδοσιακά βαμπίρ είναι αυτά κατα την γνώμη μου.Δεν ξέρω αν υπήρχαν ή όχι αλλά οι πιο πολλές πηγές αυτά έχουν καταγεγραμένα.Δεν ξέρω αν υπάρχουν βαμπίρ αλλά εάν δω δεν πιστεύω σε τίποτα απλώς τα λατρεύω.Ομολογώ πως θα ήθελα να δώ αρκεί να μην μου έπινε το αίμα xD.Τα μοντέρνα βαμπίρ τα θεωρώ κάπως ξεπερασμένα.Θεωρώ ότι δεν είναι η σωστή έννοια.Το ότι είμαστε στο 21ο αιώνα δεν σημαίνει ότι με την κάθε εποχή το βαμπίρ εξελίζεται με ακραίο τρόπο.My opinion.Ποιά είναι η δικιά σας; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:03 am | |
| Λοιπον και εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα παραδοσιακα. Ειναι πιο τρομαχτικα απ'τα μοντερνα και δεν πηγαινουν εναντια στο νομο της φυσης τους. Μου αρεσαν εκεινα τα βαμπιρ που σιχαινονται το σκορδο και φοβουνται τον αγιασμο αυτα απο εμενα! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:10 am | |
| Πόσο θα συνφωνήσω μαζί σου! Μου αρέσουν και μένα πιο πολύ τα παραδοασικά φυσικά! Και ναι τα νέα βαμπίρ π.χ The Vampire Diaries Όλα είναι δυνατά για εκείνους ο αγιασμός πόσιμος τα πάντα! Καμία αδυναμία; Πάντως εκτός απο αυτό η σειρά παραμένει τέλια ευτυχως!
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:13 am | |
| Ναι αλλα θα ηθελα μια νεα ταινια ή σειρα με παραδοσιακα βαμπιρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:16 am | |
| Ναί θα ήτανε πολύ καλή ..δυστυχώς όμως δεν έχω δεί καμία με παραδοσιακά βαμπίρ(στην εποχή μας)παραμόνο ταινίες απο παλιές εποχές.Θα σου σύστηνα πάντως έαν δεν το έχεις δεί φυσικά που νομίζω ότι θα το έχεις δεί το Interview With The Vampire(παραγωγή 1994)είναι απλά υπέροχη! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:46 am | |
| Το εχω δει και εχω δει το Δρσκουλα και το Νοσφερατου | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:48 am | |
| Αααε τότε δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω:/ Τον δράκουλα τον έχω δεί και εγώ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 2:51 am | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 3:00 am | |
| | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 7:04 am | |
| εγω προτιμω τον Damon, ειναι το παραδοσιακο βαμπιρ π πινει αιμα απο ανθρωπους, σκοτωνει κ.α αλλα εχει κ μια κρυμμενη ευαισθητη πλευρα π λατρευω....
δεν μ αρεσε ποτε π τα βαμπιρ σιχαινονταν το σκορδο κ τον αγιασμο.....
θα ηθελα πολυ να δω ενα (αν υπαρχουν) κ αν υπαρχει ο damon να με κανει κ εμενα γ να ζησουμε μαζι... χα0χα00αχ ( η καμμενη ξερω γω... παιδια νταξει ειμαι εθισμενη στο vampire diaries) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Νοε 20, 2012 1:05 pm | |
| Τα παραδοσιακα βαμπιρ ειναι τα αυθεντικα, τα πρωτα βαμπιρ και αν δεν υπηρχαν αυτα δεν θα υπηρχαν τα μοντερνα' | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ Τρι Δεκ 25, 2012 11:35 pm | |
| είναι ωραία και τα παραδοσιακά και τα τωρινά βαμπίρ... ο καθένας τα απεικονίζει όπως θα επιλέξει. θα τους δώσει κάποιες δυνάμεις και κάποιες αδυναμίες. μπορεί να μην είναι το σκόρδο και ο αγιασμός, αλλά κάτι άλλο. αλλά και πάλι δεν είναι ανίκητα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
| Η ιστορία των Βρικολάκων-Βαμπίρ και η Γνώμη σας για τα μοντέρνα και παραδοσιακά Βαμπίρ | |
|