| Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τρι Δεκ 04, 2012 10:51 pm | |
| Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας;
Λοιπόν εγώ χαρακτηρίζομαι ως: Μυστήρια Ζηλιάρα Συμπονετική Μαγνητική Εκδηλωτική Σαγηνευτική Απαιτιτική Συναισθηματική Αυτά Εσάς;; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:37 am | |
| Εγωίστρια Τρελή Φυτό - Σπασικλάκι (με λένε έτσι γιατί πέρνω καλούς βαθμους) Χαζοχαρούμενο και κάποιες άλλες φορές καταθλιπτικη Βαριεστημενη Συμπονετικη Καλοκαρδη Psycho (μόνο αυτο δεν είμαι) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:41 am | |
| Τρελή;;; Μια χαρά μου φαίνεσαι για τρελή πάντως ΟΧΙ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:42 am | |
| Το λένε για πλάκα πιο πολύ γιατ μια φορά (απο πολλές φορές) είχα βγεί μπροστά απο ένα αυτοκίνητο με το κολλητό μου και χορεύαμε! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:46 am | |
| Χαχαχ Τρελάρα(πλάκα κάνω ) | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:49 am | |
| Και μένα με χαρακτηρίζουν:
Χαζή Τρελή Καλή Γλυκιά Ευγενική Κορόιδο ( επειδή κάνω θελήματα άλλων!:Ρ) Συναισθηματική Και μένα με έχουν πει μυστήρια Ζηλιάρα Και λίγο εγωίστρια...
Δεν θυμάμαι άλλα!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:51 am | |
| Αααα κορόιδο και μένα Το είχα ξεχάσει και εγώ κάνω πράγματα άλλων | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:52 am | |
| Δεν πειράζει, πές ότι θές εξάλλου το έχω συνιθίσει
Εγώ το μόνο που δεν με έχουν πεί είναι μυστήρια, γιατι μιλάω συνέχεια και τα λέω όλα (δεν είμαι μαρτυριάρα ή καρφί) απλά γενικά μιλάω και ξέρω το παραμικρό που γίνεται στο σχολείο οπότε είμαι κουτσομπολα (χαχαχαχα)
Τρελή και εσύ? Μια χαρά είσαι! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 1:55 am | |
| Όταν εννοώ μυστήρια με τον τρόπο που το λέω δεν εννοώ για τα νένα του σχολείου! Εννοώ ότι για να με καταλάβει κανείς ή για να καταλάβει ένα άτομο τι σκέφτομαι για εκείνον πρέπει να είναι μάντης | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 2:00 am | |
| Εγώ σαν κλειστό άτομο που είμαι, με λένε μυστήρια!:Ρ
Ναι 2 τρελές! :Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 2:02 am | |
| Να ναι και η 3η That's me the crazy one
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 2:12 am | |
| Ωραία, μπήκες και εσύ στο κλαμπ!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 2:40 am | |
| Χαχαχαχαχα! Αν είναι τότε και εγώ είμαι μυστήρια και ανικοινωνικός άνθρωπος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 3:04 am | |
| Όχι κοινωνικιά είμαι απλά μυστήρια!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 3:08 am | |
| Εγω είμαι και κοινωνικα... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; Τετ Δεκ 05, 2012 3:11 am | |
| Λία Εγώ μερικές φορές είμαι και λίγο μοναχική και δεν θέλω πολύ τον κόσμο | |
|
| |
| Πως χαρακτηρίζεσται απο τους γύρω σας; | |
|