| γεια σας:Ρ | |
|
+4Amaranth Allison Argent paramu8enia gerstavros 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:06 am | |
| 50 λεπτά για να φτάσεις Ομόνοια-Σύνταγμα; Καλά το Σύνταγμα, αλλά η Ομόνοια δεν βολεύει με τον ηλεκτρικό; Σε μια τέτοια διαδρομή, παίζει να είχα τελειώσει το Lotr, το Wot και την Κληρονομιά μαζί xD Απλά έχεις άααπλετο χρόνο :P Ναι βρε, το ξέρω. Πλάκα κάνω Κάθριν: Ζηλεύω και φοβάμαι ταυτόχρονα >.< :P | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:08 am | |
| Χαχαχαχαχαχχα..... το ξέρω ότι φέρνω ανάμεικτα συναισθήματα στους ανθρώπους :Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:10 am | |
| ομόνοια σύνταγμα δίπλα είναι ρε συ:Ρ είτε με ηλεκτρικό, είτε με μετρό απ το αιγάλεω, όλα μακρυά είναι αν περιμένεις το λεωφορείο κάνα τέταρτο με μισάωρο χαχα όχι νταξει, είμαι 10 λεπτα με το λεωφ για το σταθμό στο πειραια, και κάνα μιάωρο με το τραίνο για ομόνοια, ή 20 λεπτά να πάω αιγάλεω, και κάνα 10λεπτο για μοναστηράκι σύνταγμα:Ρ
Κατερίνα συγγνώμη:$ :ΡΡ πού μενεις και τα χεις όλα κοντα?-.^ | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:11 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:14 am | |
| Τώρα που το σκέφτομαι...Όχι, λάθος έκανα. Εφόσον στην σχολή μου θέλω κανένα μισάωρο για να πάω, στον Πειραιά θέλω συνολικά μια ώρα και βάλε (αν λάβεις υπόψη σου και ότι τα μέσα κάνουν 10 χρόνια για να 'ρθουν το καθένα) Εγώ έχω πιο εύκολη πρόσβαση σε φλώρικα μέρη...Οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να παραπονιέσαι :P | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:16 am | |
| Ενδιαφέρον Σταύροοο...:Ρ Πολύ ενδιαφέρον!:Ρ χαχα:Ρ
Δεν σε μαρτύρησα ακριβώς...:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:23 am | |
| μάλιστα μαρία->^ - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Τώρα που το σκέφτομαι...Όχι, λάθος έκανα. Εφόσον στην σχολή μου θέλω κανένα μισάωρο για να πάω, στον Πειραιά θέλω συνολικά μια ώρα και βάλε (αν λάβεις υπόψη σου και ότι τα μέσα κάνουν 10 χρόνια για να 'ρθουν το καθένα) Εγώ έχω πιο εύκολη πρόσβαση σε φλώρικα μέρη...Οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να παραπονιέσαι :P
αα καταλαβα σε ποια σχολή? τι σπουδάζεις κι εσυ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:24 am | |
| Μαράκι, άστα αυτά! Στεγνά τον έδωσες :P
Νηπιαγωγός σπουδάζω. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:31 am | |
| τέλειο. σ αρεσουν τα μικρά παιδάκια?:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:33 am | |
| Ε λογικά πρέπει να μου αρέσουν, αλλιώς θα ήμουν μαζόχα να το διαλέξω σαν επάγγελμα :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:34 am | |
| Εντάξει, είμαι πολύ κακιά! :Ρ το παραδέχομαι!:Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:35 am | |
| Κρίση αυτογνωσίας, Μαράκι. Άλλα μου έλεγες πριν σε pm. Μπας και είσαι διχασμένη προσωπικότητα; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:43 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 6:54 am | |
| Εντάξειειει, σταματάω εδώ, γκουχΓΚΟΥΧ (γαμώτο με παρασύρετε :P) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 7:07 am | |
| Χαχα να μας συγχωρείς...:Ρ Τα ήθελε ο κώλος σου!:Ρ Δεν φταις εσύ...:Ρ
Και λοιπόν Σταύρο, σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τόσα πολλά μαζί μας! Μας συγκίνησες!:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 5:39 pm | |
| - Σπόιλερ:
Argy, κατι μου θυμιζει η φωτο. που εβαλες χαχαχαχα
| |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 7:34 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Ε λογικά πρέπει να μου αρέσουν, αλλιώς θα ήμουν μαζόχα να το διαλέξω σαν επάγγελμα :P
μάλισταα, κι εμένα πολύ δεν ξερω γτ αλλά όλα με συμπαθουνε χαχα μαρίααα μήπως είσαι κακιά μαζί μου μονο? και μην συγκινήσε τόσο, εσυ δεν εμαθες κατι νεο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 8:46 pm | |
| Μαράκι: Ποτέ δεν φταίω εγώ. Πάντα οι άλλοι φταίνε. Είναι γεγονός αυτό - Σπόιλερ:
Λία: Είχαμε ένα fangirl moment εκεί πέρα, έτσι; :P Ακόμα στο 5ο επεισόδιο είμαι
Άμα σε συμπαθούν, έχεις διαλέξει λάθος κλάδο. Έλα σε εμάς: έχουμε κουκλοθέατρο, κολάζ και παραμύθια :P Και όχι, δεν είναι κακιά μόνο μαζί σου. Είναι κακιά μ' όλον τον κόσμο | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 9:40 pm | |
| Δεν χρειάζεται να πάρω τίποτα που δικαιωματικά μου ανήκει Ναι. Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου, ας πούμε; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 9:48 pm | |
| για πληροφορική πήγαινα αλλά ηλεκτρονικός πέρασα, τώρα δεν πειράζει, αρκει να παρω πτυχίο σύντομα (αν υπάρχει η σχολή μετά τις 21 ) εχμμ στον ελευθερο χρόνο μου (δηλαδή σχεδόν όλη μερα ) μιλάω με παιδια στο φβ/skype/msn κλπ, χαζευω στο ιντερνετ, κυριως θέματα σχετικα με υπολογιστες, κινητα κ τεχνολογία, βγαινω βολτες στη γειτονια, σε φίλους, βιλλατζ κλπ, ε κυρίως αυτά Α! και φυσικά ακουω μουσική σχεδόν όλη μερα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 9:48 pm | |
| Μίλα μίλα θέλω να τα καταγράψω όλααα :P Πνευματικά Διακαιώματα παιδί μου | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: γεια σας:Ρ Δευ Δεκ 17, 2012 9:50 pm | |
| - Renesmee Cullen έγραψε:
- Μίλα μίλα θέλω να τα καταγράψω όλααα :P
Πνευματικά Διακαιώματα παιδί μου θες να με φακελώσεις ε? ούτε η CIA έτσι:Ρ | |
|
| |
| γεια σας:Ρ | |
|