| πίστη στους βρικόλακες.. | |
|
+4Alexandra scary Dark Shade Amaranth Fallen Angels 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fallen Angels Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2013 Ηλικία : 178 Τόπος : Μυστικ Φολς
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvator Atittude: Kind
| Θέμα: πίστη στους βρικόλακες.. Πεμ Απρ 11, 2013 3:41 pm | |
| Γειά σας έχω μια ερώτηση πιστεύετε στους Βρικόλακες; | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 3:28 am | |
| Η αλήθεια είναι πως όχι. Όλα αυτά βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. | |
|
| |
Fallen Angels Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2013 Ηλικία : 178 Τόπος : Μυστικ Φολς
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 3:32 am | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 3:56 am | |
| ναι. δηλαδή όσα δημιουργούνται με την φαντασία μας. ό,τι δεν είναι αληθινό. | |
|
| |
Fallen Angels Spirit
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 4:04 am | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 4:08 am | |
| ναι | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 5:55 pm | |
| κι εγω δεν πιστευω αλλα ο καθενας... η πιστη ειναι το πλεον προσωπικο θεμα | |
|
| |
Fallen Angels Spirit
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Απρ 12, 2013 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Alexandra scary Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2012 Ηλικία : 357 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Τρι Απρ 30, 2013 12:41 am | |
| εεεεεμ ναι νομιζω | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Δευ Μάης 13, 2013 5:37 am | |
| Καταρχάς, μετακίνησα το θέμα διότι τοποθετήθηκε σε λάθος θεματική ενότητα. Και, κατά δεύτερον, όσο υπάρχουν οι εξωγήινοι, άλλο τόσο υπάρχουν και οι βρικόλακες. Σόρρυ παιδιά, αλλά αν δεν δω έναν με τα μάτια μου, δεν πρόκειται να το πιστέψω. | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Δευ Μάης 13, 2013 8:30 pm | |
| Η αλήθεια είναι πως και εγώ αν δεν δω κάτι με τα μάτια μου δυσκλα το πιστεύω, γιατί όπως είπε και η Amaranth αυτά τα πλάσματα υπάρχουν στη σφαίρα της φαντασίας......
| |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Τετ Ιουν 19, 2013 5:06 am | |
| Βασικα , για τους εξωγηινους αστεια ειναι η ιδεα οτι δεν υπαρχουν , απλα λογο αποστασης ισως να μην ερθουμε σε επαφη με κανεναν τους. Αλλα το να ειμαστε οι μονοι με ζωη μες στην απεραντοσυνη του συμπαντος , ακομα και του γαλαξια μας ειναι απιθανο ;-)
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Τετ Ιουν 19, 2013 5:20 am | |
| 1ον: Το θέμα αναφέρεται στους βρικόλακες, όχι στους εξωγήινους και 2ον: Όσο υπάρχουν οι μεν, άλλο τόσο υπάρχουν και οι δε - Σπόιλερ:
Και δεν νομίζω ότι είμαστε τα μόνα όντα στην γη. Άλλωστε, εξωγήινος σημαίνει ''εκτός της γης'', άρα αναφέρεται σε ''πλάσματα'' που ζουν σε άλλους πλανήτες, πράγμα που έχει αποδειχθεί (έχουν βρει, π.χ. εξωγήινα βακτήρια) Εγώ αναφέρομαι σε πλάσματα που βλέπουμε στα sci fi, που έχουν τόσο σούπερ-γαμάτη-τεχνολογία που απλά θα μας κάνουν ψητούς με μια ακτίνα λέιζερ -.-'
| |
|
| |
apateonakos Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2013
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Ιουν 21, 2013 2:25 am | |
| τωρα θα σας πορωσω :Ρ ας τα παρουμε απτην αρχη καποτε και ακομα (φειλ)υπαρχει μια ασθενεια που λεγεται πορφυρια στην οποια το αιμα εχει ελλειψη λευκων αιμοσφαιριων και η ασθενεια εχει παρενεργιες οπως παραμορφωση προσοπου ευαισθησια στο φως και οταν πασχεις απο αυτην την ασθενεια το σκορο ειναι δηλητηριο για σενα προκαλειται κυριως απο αιμομυξια πραγμα που εκαναν οι ευγενεις παλια και καθως δεν υπηρχε η συχρονη ιατρικη οι πασχοντες για να γλιτωσουν επιναν αιμα και ετσι δεν ηθελε πολυ για να τους βγει το ονομα | |
|
| |
DeepBlue Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 62 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2013 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan.Damon.Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: πίστη στους βρικόλακες.. Παρ Ιουν 21, 2013 5:35 am | |
| Οχι.. Αλλα μου αρεσει να λεω στον εαυτο μου οτι ειναι αληθεια | |
|
| |
| πίστη στους βρικόλακες.. | |
|