paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Tattoo or not? Κυρ Ιουν 07, 2015 10:01 pm | |
| Tattoo. Όπως λέει κι η επικεφαλίδα. Θα θέλατε ποτέ να κάνετε tattoo? Αν ναι που; Κι γιατί εκεί; Γιατί γενικώς θα θέλατε να κάνετε ταττου. Κι αν κάνετε θα θέλατε να είναι μαύρο ή χρωματιστό;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paramu8enia στις Κυρ Αυγ 09, 2015 11:26 pm, 1 φορά | |
|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Παρ Ιουν 12, 2015 12:40 am | |
| γενικα μ αρεσουν κατι μαυρα σχεδια απλά, αλλά δε θα κανα προσωπικά | |
|
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Παρ Ιουν 12, 2015 4:08 am | |
| Μια περίοδο είχα ψηθεί άσχημα να κάνω ένα tattoo μέσης, από αυτά τα κλασσικά γυναικεία που υπάρχουν, ανέκαθεν το θεωρούσα όμορφο και επειδή θεωρώ τη μέση μου το δυνατό μου σημείο πιστεύω πως θα με κολάκευε. Ο μόνος λόγος που δεν το έχω υλοποιήσει είναι πως είμαι τραγικά φυγόπονη και φοβάμαι τον πόνο που προκαλεί η βελόνα.
Είχε πάρει το αυτί μου βέβαια πως υπάρχουν ειδικές κρέμες που αναισθητοποιούν ελαφρώς τοπικά και προορίζονται για tattoo, ξέρει κανείς τίποτα; Αν είναι αξιόπιστες; | |
|
Nemesis of Love Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 561 Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Sydney
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Arianne Martell, Sansa Stark, Felicity Smoak Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Κυρ Ιουν 14, 2015 1:30 pm | |
| Ναι, θελω πολυ να κανω!! το εχω σκεφτει και θα κανω καποια στιγμη. Κατι μικρο και διακριτικο βεβαια σε μαυρο ή λευκο. Δεν μ' αρεσουν τα μεγαλα ή/και χρωματιστα. Ίσως το σχημα του απειρου;
Ή τα τατουαζ της Ροουζ απο το Vampire Academy πισω στο λαιμο. Δυο μολνιγια, το αστρο της μαχης -που τωρα μου διαφευγει πως λεγεται- και το σημαδι ορκισης. | |
|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Δευ Ιουν 15, 2015 4:42 am | |
| - Reika έγραψε:
- [...]
Είχε πάρει το αυτί μου βέβαια πως υπάρχουν ειδικές κρέμες που αναισθητοποιούν ελαφρώς τοπικά και προορίζονται για tattoo, ξέρει κανείς τίποτα; Αν είναι αξιόπιστες; δεν ειναι κάτι τρομερό, νομίζω στηρίζονται στο κλασσικό αναισθητικό που χρησιμοποιείται στην ιατρική ευρέως, τη ξυλοκαϊνη, μην σ απασχολεί αυτό δηλαδή | |
|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Τρι Ιουν 16, 2015 7:53 am | |
| Κι εγώ θα ήθελα να κάνω ταττου κάποια στιγμή... Ίσως ένα γράμμα πάνω από τα λακάκια που έχω. Μαύρο φυσικά! κι ελπίζω να μην πονέσει! Βέβαιαα... ο αδερφός μου έχει κάνει σχεδόν στο μισό του αριστερό χέρι ταττού | |
|
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
| Θέμα: Απ: Tattoo or not? Παρ Αυγ 07, 2015 9:28 pm | |
| Αν και θα μου αρεσε η ιδεα δεν νομιζω να κανω ποτε. | |
|