Η αγαπημένη μου τριλογία με βρικόλακες! Ορίστε τα trailer
Undeworld: Evolution
Underworld: Rise of the Lycans
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Μάης 02, 2010 1:10 am
αγαποπημενα μου ειναι το δυο και τα τρια. υπαρχουν και σε βιβλια? μ αρεσει τρελα η πρωταγωνιστρια ειναι κουκλα
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Μάης 02, 2010 4:24 am
Οχι δεν νομίζω να υπάρχουν στα βιβλία! Εμένα όλες μ'άρεσαν δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, και το πιο ωραίο κατα την γνώμη μου είναι οτι η ιστορία πάει προς τα πίσω... Πολύ έξυπνο!
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Μάης 02, 2010 5:19 am
Αφου η ιστορία της Selene τελειωσε. Καλύτερα να ξεκινησουν κάτι νέο απο το να μείνουν σε κάτι χωρίς σημασία...
Westrice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 274 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : σπιτι μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: alice Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Μάης 02, 2010 9:03 am
απιστευτες ταινιες της λατρεψα και οντως πολυ ευριματικο
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Μάης 03, 2010 12:23 am
Katherine Pierce έγραψε:
Αφου η ιστορία της Selene τελειωσε. Καλύτερα να ξεκινησουν κάτι νέο απο το να μείνουν σε κάτι χωρίς σημασία...
Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε το ίδιο. Το θέμα λοιπόν, είναι ότι βάζοντας στην "ιστορία" και το τι έγινε με τον Λούσιαν όταν η κοινωνία τους ήταν ακόμη νέα, ακούγεται ότι σκοπό είχαν όχι να συνεχίσουν τη σειρά με την τρίτη ταινία, αλλά να δημιουργήσουν ένα προΐμιο για την επόμενη ταινία. Λογικά η τρίτη ταινία της σειράς, δεν είναι ένα απλό μέμο στον Λούσιαν αλλά δίνει και αρκετά στοιχεία και για την τέταρτη ταινία.
Φυσικά όλα αυτά είναι ικασίες, δεν είμαι σίγουρος για την αλήθεια των λόγων μου, αλλά φανταστείτε μία τέταρτη ταινία που να'χει βάση την τρίτη...
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τετ Μάης 05, 2010 12:38 am
ειναι πολυ ωραιες ταινιες...οι πρωταγωνιστρια ολα τα λεφτα! :!:
Nightmare Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Ηλικία : 548 Τόπος : Sin City
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Victor,Jasper Cullen,Bill Compton,Eric Northman Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Μάης 13, 2010 5:26 am
Εμενα μαρεσει το τριτο που εχει σπαθια αλογα κτλπ εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Μάης 13, 2010 5:40 am
Συμφωνώ και η ιστορία ήταν πολύ όμορφη. Και καταλαβαίνουμε και τον λυκάνθρωπο που στην πρώτη ταινία δεν τον συμπαθούμε και πολύ!
Nightmare Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Ηλικία : 548 Τόπος : Sin City
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Victor,Jasper Cullen,Bill Compton,Eric Northman Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Μάης 13, 2010 5:44 am
Η εξεγερση των λυκανθρωπων ειναι ολα τα λεφτα και απο vampires αγαπησα των Victor εχει κατι τελεια ματια
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Σεπ 27, 2010 12:20 am
Μου αρεσουν παρα πολυ......αφου να φανταστιτε εμεινα μια φορα ξυπνια μεχρι της 3 και για να την δω ολη ...........το 1 πρεπει να ηταν....
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Σεπ 27, 2010 3:40 am
το 1 είναι το καλύτερο...
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Μαρ 27, 2011 5:49 am
Η πρώτη ταινία ήταν η καλύτερη απ' όλες. Η δεύτερη δεν μου πολυάρεσε γιατί από θρίλερ το πήγανε λίγο προς το light και το ρομαντικό. Η τρίτη καλή ήταν, έδειχνε κάποιες διευκρινήσεις για το παρελθόν, αλλά ήταν σχετικά μικρή Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.
Morguse Vladimir Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 24/12/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : καρπαθια ορη (hahaha)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edwart cullen Atittude: Scary
Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Δεκ 26, 2011 1:49 am
εγώ έχω δει εντελώς τυχαία το underworld:evolution και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά !!!
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind