| Underworld Trilogy | |
|
+20zan Interview_With_A_Vampire paramu8enia Amaranth Christian Ozera Morguse Vladimir AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. anastasia*vamp blood queen Cathy Ames RosaV Nightmare Roza di Nathaniel Westrice Pearl eilin Ophelia 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Φεβ 19, 2012 11:36 pm | |
| ναι!! θελω πολυ να την δω! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Φεβ 20, 2012 12:52 am | |
| me too! | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Φεβ 20, 2012 9:32 pm | |
| Εγώ έχω δει μόνο τη πρώτη κι έχω και τη τρίτη. Αλλά δεν την έχω δει. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Φεβ 20, 2012 10:14 pm | |
| Νααα την δεις! | |
|
| |
Interview_With_A_Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Johen Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τρι Φεβ 21, 2012 9:01 am | |
| Οι ταινιες ειναι εκπληκτηκες και βαδιζουν κοντα στης μυθολογιες τον Βρυκολακων και τον Λυκανθρωπον. Αυτο που με παρεξενεψε στης ταινιες ειναι οτι οι λυκανθρωποι συνεργαζονταν με τους βρυκολακες εξυπνη κινηση μπορουμε να πουμε ειναι ωστε να μεγαλωσει περισσοτερο το ενδιαφερων σαν ταινια... Απο οτι ειχα δει στο παρελθον Κυριολεκτικα ειχε σπασει τα ταμεια και οι 3 ταινιες. Οσο για την τεταρτη ταινια οντως ισχυει .. απο οσο λενε θα βγει τεταρτη ταινια αλλα πολλοι εδω στα μερη που μενω την καταδικαζουν γιατη πιστευουν οτι θα καταστρεψει την επυτηχια τον 3 ταινιων που παιχτηκαν . και κατι λενε οτι ο προταγωνιστης θα αλλαξει. | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τρι Φεβ 21, 2012 2:27 pm | |
| Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Έπρεπε να το σταματήσουν στη τρίτη. Είναι επίσημο πως θα βγει, διότι είδα το τρέιλερ στη τηλεόραση, οπότε Fanmade ή κάτι παρόμοιο αποκλείεται να είναι. Δυστηχώς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τρι Φεβ 21, 2012 6:59 pm | |
| Ναι είχε μια καλή κατάληξη στο τέλος, αλλά ρε παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! Κάτσε να την δούμε κιόλας και μετά ας σχολιάσουμε ελεύθερα! | |
|
| |
Interview_With_A_Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Johen Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Φεβ 23, 2012 2:57 am | |
| απο την τριλογια η τελευταια ταινια μου αρεσε περισσοτερο .Διοτι σου λυνει ολες της αποριες απο της προηγουμενες ταινιες πως ηταν η ζωη τον λυκανθροπων και την εξεληξη τους Δειχνει τον λογο γιατι ο Λουσιαν Μιση τους Βρυκολακες και γιατι ψαχνει ενα ατομο για να βγαλει μια καινουργια φυλη Ποιο δυνατη και απο τους δυο φιλες. Αυτο που απαγορευαν κατηγορηματικος οι βρυκολακες ο Λουσιαν καταφερε και βρηκε την λυση μεσο επιστημης και Μυστικες Ιστοριες .! | |
|
| |
zan Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2012 Ηλικία : 52
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Απρ 05, 2012 7:05 pm | |
| πραγματικα φανταστικη τριλογια βγηκε και το τεταρτο στις αιθουσες.......
καλε οι εικονες μου που ειναι; κυρ admin?????? | |
|
| |
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τρι Ιουλ 31, 2012 1:33 am | |
| Τις εχω δει ολες. Ειναι πολυ καλες οι πρωτες 3 αν και με χαλασε λιγακι η τελευταια η 4. Παρολα αυτα ειναι ολες ωραιες | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Πεμ Αυγ 16, 2012 3:37 pm | |
| Θεϊκές ταινίες!!!! Έχω δει και τις 4 και μου άρεσαν πάρα πολύ!!!! Και από όσο έψαξα θα βγει και 5η...άντε να δούμε! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Τετ Νοε 14, 2012 4:30 am | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Δευ Νοε 19, 2012 6:57 pm | |
| Η τεταρτη και η πρωτη ειναι η καλυτερες! Θα βγει πεμπτη? | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Δεκ 16, 2012 11:12 pm | |
| Λογικά ναι....δεν μπορούν να το αφήσουν σε εκείνο το σημείο που το άφησαν... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Underworld Trilogy Κυρ Δεκ 16, 2012 11:59 pm | |
| Δεν νομίζω να βγει 5η..
Πάντως η τέταρτη δεν μου πολυάρεσε. Η πρώτη ήταν πολύ ωραία. Και η τρίτη μου άρεσε αρκετά. | |
|
| |
| Underworld Trilogy | |
|