| Death Note | |
|
+19AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire of Fidelity Sensitive Vampire ClaireReno Westrice Emma Rosefall Ireena Katerina Petrova Vincent Pandora Cathy Ames Nathaniel Queen maeve Nightmare Winter Shade Composer ~Nightfairy~ Somnium Ophelia 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Death Note Παρ Ιαν 06, 2012 8:42 pm | |
| και εγω light... εχω αναφερει παραπανω τους λογους... | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Death Note Παρ Σεπ 21, 2012 9:58 pm | |
| Πρώτη φορά βλέπω anime related thread για το Death Note, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των posts είναι υπέρ του Light. Χαίρομαι πολύ!
Στην ερώτηση L ή Light, συνήθως απαντώ χιουμοριστικά λέγοντας: Light φυσικα, ο L είχε διαβάσει το σενάριο!
Ο Light πέρα του ότι ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά, η εξυπνάδα του περνούσε στον θεατή. Από την άλλη, εγώ προσωπικά, πότε μου δεν κατάλαβα πως ο L έκανε τους συγκεκριμένους συνειρμούς και με μηδέν στοιχεία τον ακολουθούσε. Ήταν λες και πραγματικά κάποιος του είχε δώσει να διαβάσει το σενάριο. Ίσως να πρόκειται για αποτυχία του anime να μας περάσει τον τρόπο σκέψης του L, μιας και ακούω από αρκετό κόσμο, ότι στο αντίστοιχο manga αντιλαμβανόμαστε καλύτερα πως οδηγείται ο L στα βήματα του Light.
Ο Light ως χαρακτήρας φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μου, τον είδα να αλλάζει να τον διαφθείρει η δύναμη να υπάρχει πραγματική εξέλιξη πάνω του. Το τέλος δε θα μπορούσε να είναι άλλο. Και εγώ στεναχωρήθηκα, αλλά αν γινόταν αλλιώς, η ιστορία θα έχανε την αίγλη της.
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Death Note Δευ Σεπ 24, 2012 4:04 am | |
| απλά όλοι λυπηθήκαμε για τον light... είναι όντως περίεργο που η πλειοψηφία είμαστε υπέρ του ''κακού''. συμβαίνει σπάνια... αλλά ο light μας κέρδισε... εξάλλου το να σε διαφθείρει η εξουσία είναι πλέον γεγονός | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Death Note Δευ Σεπ 24, 2012 9:21 pm | |
| Δεν είναι καθόλου περίεργο. Οι κακοί χαρακτήρες έχουν σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους καλούς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Death Note Τρι Σεπ 25, 2012 9:57 pm | |
| απλά κάποιες φορές καταντάνε εκνευριστικοί και κλισέ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Death Note Τετ Σεπ 26, 2012 3:51 am | |
| Εξαρτάται τον χαρακτήρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Death Note Κυρ Σεπ 30, 2012 6:04 am | |
| αν ο άλλος είναι διεστραμμένος όλο και κάτι θα σκέφτεται και θα σου εξάπτει το ενδιαφέρον. το κακό είναι όταν επαναλαμβάνονται | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Death Note Σαβ Οκτ 06, 2012 9:40 pm | |
| L ειναι γαματος μου αρεσει τρελα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Death Note Κυρ Οκτ 07, 2012 5:26 pm | |
| εγώ είχα μία απορία... αυτός ποτέ δεν κοιμόταν? και πως βολευόταν έτσι στις καρέκλες? | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
| Θέμα: Απ: Death Note Κυρ Οκτ 07, 2012 6:22 pm | |
| Ααχαχαχαχαα και εγω ειχα την ιδια απορια δοκιμασα να κατσω ετσι και καραβολευτικα Μπαααα γιαυτο τα ματια του ηταν χλωμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Death Note Τρι Οκτ 09, 2012 9:49 pm | |
| εγώ δεν βολεύτηκα πολύ... μα φαινόταν λες και είχε αιώνες να κοιμηθεί | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
| Θέμα: Απ: Death Note Τρι Οκτ 09, 2012 10:11 pm | |
| Εγώ πάντως έχω τον τελευταίο τόμο του Deathnote σε Black Edition και είναι πολύ καλό | |
|
| |
| Death Note | |
|