Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Δευ Μάης 03, 2010 1:14 am
H δεύτερη ταινία της σειράς The Vampire Chronicles, μεταφορά της τρίτης νουβέλας της ομόνυμης σειράς της Anna Rice.
Επίσης πολύ δυνατό cast και απίστευτα σκοτεινός κόσμος. Δείχνει ως ένα σημείο την κοινωνία των vampire καθως και τους μύθους και τις δυνάμεις τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λεστάτ αυτής της ταινίας δεν είναι ο ίδιος με την πρώτη ταινία (όπως άλλωστε ισχύει και στα βιβλία) αλλά είναι ο ίδιος με το δεύτερο βιβλίο της σειράς.
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τετ Μάης 05, 2010 1:36 am
Δεν το εχω δει ακομα Αλλα θα το βρω που θα μου παει
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τετ Μάης 05, 2010 4:51 am
Μπορείς να επισκεφτείς το κοντινότερο video club Dracula's Daughter και να το νοικιάσεις. Λογικά θα είναι σε κατηγορία εβδομάδας, είναι αρκετά παλιά ταινία
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Πεμ Μάης 13, 2010 1:09 am
Είναι η συνέχεια του "Interview with a vampire"?
Nathaniel Lycan
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Πεμ Μάης 13, 2010 6:58 am
όχι. το κάθε βιβλίο ή ταινία έχει διαφορετική ιστορία αν και πότε πότε εμφανίζεται μια συνεχεια αλλα δεν επεκτείνεται σε περισσότερους από δύο τόνους.
RosaV Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Eric Northman, Damon Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τρι Μάης 25, 2010 5:34 am
Αν και δεν ήταν υψηλού budget η ταινία...μου άρεσε πολύ. Την έχω δει αρκετές φορές....και το soundtrack της ταινίας...ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Παρ Ιουν 11, 2010 1:17 am
Η ταινία έχει όντως ωραίο soundtrack, Θυμάμαι μία φάση που είχα κολλήσει. Η ταινία νταξ, δεν μου έκανε καμιά μάστερ εντύπωση αλλά είχε φάση. Προτιμώ να διαβάσω το βιβλίο κάποια στιγμή...
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τετ Οκτ 06, 2010 1:47 am
Συμφωνω και για το soundtrack και για το οτι η ταινια ηταν φοβερη. Κανεις ομως δεν ειπε ποσο κουκλος ειναι ο Lestat σε αυτη την ταινια?! (οχι πως ο Tom Cruise παει πισω αλλα λεμε...)
Elena Lillith Salvatore Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 85 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2010 Ηλικία : 555 Τόπος : London
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat and Christian Ozera Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Πεμ Νοε 11, 2010 11:17 pm
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τρι Ιαν 11, 2011 4:19 am
παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει....... αυτο ειναι ανεξαρτητη ταινια.... ή συνεχεια του συνεντεθξη με εναν βρυκολακα??? θελω και εγω να το δω??? ειναι πολυ violent??
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τρι Ιαν 11, 2011 5:51 am
εγω κανενα απο τα 2 δεν εχω δει. δεν μπορω την βια
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τετ Ιαν 12, 2011 3:50 am
ουτε και εγω.
Αριθμός μηνυμάτων : 85 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2010 Ηλικία : 555 Τόπος : London
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Πεμ Ιαν 13, 2011 5:04 am
οχι ανεξαρτητη ειναι
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Πεμ Ιαν 13, 2011 5:48 am
αααα οκ... εχει πολυ βια μεσα??? πολυ αιμα?
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Παρ Ιαν 14, 2011 4:57 am
ε ενταξει δεν ειναι σαν το saw να πουμε,σε μονο 2-3 αλλα κ παλι μονο αιμα εχει δεν δειχνει πιο συγκεκριμενο
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Παρ Ιαν 14, 2011 5:51 am
αααααα μαλλον δε θα το δω
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τρι Μαρ 01, 2011 6:02 am
φανταστικη ταινια!!!!συμφωνω ο Lestat ηταν κουκλος πραγματικα ο Stuart Townsend ειναι θεος εκει..και το soundtrack υπεροχο..την εχω δει πολλες φορες την ταινια με τραβηξε πολυ δεν νομιζω να την βαρεθω οσες φορες κ αν την δω
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Σαβ Μαρ 05, 2011 5:36 am
Όταν είχα δει το Interview with a Vampire, ο Τομ Κρουζ σαν Λεστάτ δεν μου πολυταίριαζε. Στο Queen of the Damned, ωστόσο, o Stuart Townsend φαινόταν ως ο ιδανικός Λεστάτ (κατ' εμέ, τουλάχιστον) Και η μουσική ήρθε και έδεσε! Πραγματικά πολύ καλή ταινία...
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Τετ Μαρ 30, 2011 6:53 pm
ναι εννοειται και συμφωνω για τον Λεστατ οτι ο Stuart ηταν καλυτερος απο τον Τομ Κρουζ ηταν ιδανικος πραγματικα!δεν χορταινω να βλεπω αυτη την ταινια
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Queen of the Damned Παρ Μαρ 23, 2012 6:13 am
Δεν έχει πολύ αίμα ε βία έχει οσο να ναι... αλλά είναι μια χαρά δεν σε φρικάρουν οι σκηνές του.
Είναι μια από τις σημαντικότερες ταινίες που έχω δει, για προσωπικούς μου καθαρά λόγους. Πολύ όμορφη ιστορία, με νόημα κατά την γνώμη μου.
Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν τελείωσε η ταινία ήταν οτι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Αkasha σκοτώθηκε σε ατύχημα με το που τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας.