Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Δευ Μάης 03, 2010 1:09 am
Η πρώτη ταινία από την σειρά Τhe Vampire Cronicles της Anne Rice. Μαζί με τον Bram Stoker's Dracula του Coppola την θεωρώ μια από τις καλύτερες ταινίες με αυτά τα πλάσματα της νύχτας. Τρομερή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ιστορία που περνάει μέσα από τους αίωνες και διάλογοι, πάρα πολύ καλο cast και καλές ερμηνείες. Μια από τις πιο αξιόλογες ταινίες του είδους με δυο υποψηφιότητες για Oscar (σκηνικά και μουσικής).
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Δευ Μάης 03, 2010 4:08 am
Εξαιρετική ταινία... Πραγματικά τη λάτρεψα... Ο Tom Cruise νομιζω εδωσε την καλυτερη ερμηνεία του....
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Δευ Μάης 03, 2010 4:11 am
Ναι. Και ο Πιτ επίσης. Αν και λατρεμένος χαρακτήρας και στην ταινία αλλά και στο βιβλίο είναι η Claudia.
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Τετ Μάης 05, 2010 1:35 am
Καταπλικτικη ταινια!!!!! Αυτη και το Dracula του κοπολα ειναι οι αγαπημενες μου!!!! Αυτο θα πει βρικολακας!!!!! Να θελεις να ξαναδεις τις ταινιες και να φοβασαι τοσο πολυ........
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Πεμ Μάης 13, 2010 1:08 am
Τέλεια ταινία! Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Τετ Μάης 26, 2010 7:19 am
Πολύ καλό! Καλός ο Πιτ, αλλά ο Τομ Κρουζ νομίζω ήταν τέλειος..! Ήταν πραγματικα ανατρεπτική ταινία!!
RosaV Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Eric Northman, Damon Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Πεμ Μάης 27, 2010 11:12 pm
Μια από τις καλύτερες ταινίες ever....και όλοι ήταν ένας και ένας Cruise, Pitt, Dunst, Banderas, Slater.....
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 3:51 am
μ αρεσε παρα πολυ αυτη η ταινια γι αυτο και την αγορασα!!!! υπαρχει και σε βιβλιο?
Pandora Fallen
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:02 am
Ναιιι, της Anne Rice..! ):
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:03 am
ειναι ενα βιβλιο or σειρα?
Pandora Fallen
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:46 am
Ανήκει στη σειρά The Vampire Chronicles... Πρωταγωνιστής είναι ο Λεστάτ (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
eilin Witch
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:47 am
την εχεις διαβασει την σειρα ειναι καλη?
Pandora Fallen
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:51 am
Δεν την έχω διαβάσει αλλα πολύ θα ήθελα! Πάντως έχει πάρα πολλούς φανς, και η Anne Rice θεωρείται θεά στις βαμπιροϊστορίες, οπότε πιστεύω κ ελπίζω πως θα είναι ωραία..!
eilin Witch
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 4:52 am
εχει μεταφτασει κανενα στα ελληνικα?
RosaV Spirit
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Eric Northman, Damon Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Μάης 28, 2010 6:59 pm
ναι .....νομίζω έχει βγει στα ελλήνικα :
eilin Witch
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Σαβ Μάης 29, 2010 1:58 am
ολη η σειρα? (σορι πρεπει να εχω γινει σπαστικη)
RosaV Spirit
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Πεμ Ιουν 03, 2010 3:32 am
δεν είμαι σίγουρη........πάντως το 1 βιβλίο σίγουρα....
Υ.Γ. μην ανησυχείς δεν είσαι σπαστικιά... :P
eilin Witch
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Πεμ Ιουν 03, 2010 3:44 am
:
θα παω μολις τελειωσουν οι εξετασεις να δω στα παπασωτηριου
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Παρ Ιουν 11, 2010 1:19 am
Azshmodeus έγραψε:
Η πρώτη ταινία από την σειρά Τhe Vampire Cronicles της Anne Rice. Μαζί με τον Bram Stoker's Dracula του Coppola την θεωρώ μια από τις καλύτερες ταινίες με αυτά τα πλάσματα της νύχτας. Τρομερή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ιστορία που περνάει μέσα από τους αίωνες και διάλογοι, πάρα πολύ καλο cast και καλές ερμηνείες. Μια από τις πιο αξιόλογες ταινίες του είδους με δυο υποψηφιότητες για Oscar (σκηνικά και μουσικής).
Είχες δεν είχες. θα σκαγες αν δεν το βαζες.
Εμ, μήπως θα έπρεπε να ντρέπομαι; Είμαι μάλλον η μόνη που δεν την έχει δει... ή μάλλον είμαι η μόνη που όταν είδε την ταινία ήταν τόσο μικρή που την ξέχασε.
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Τετ Οκτ 06, 2010 1:44 am
Εμενα αν και δεν μου αρεσει ο Tom Cruise εκει μου φανηκε Θεος!!! Γι'αυτο και ο αγαπημενος μου vampire ειναι ο Lestat! ( Μου αρεσει βεβαια πιο πολυ ο Lestat απο το Queen of The Damned, εξωτερικα, αλλα ο Cruise ηταν τελειος!)
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Τετ Ιαν 12, 2011 3:52 am
παιδια εεγω ειχα συγκινηθει με το κοριτσακι που ειχαν μετατρεψει σε βρικολακα... και ηθελε να μεγαλωσει......
ηταν πολυ ωραιο...πολυ ανθρωπινο..
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Κυρ Μαρ 27, 2011 5:40 am
Την λατρεύωωω...Παλιά και πολυαγαπημένη! Όταν την είχα δει, ήμουν μόλις 12 χρονών και είχα ερωτευτεί τον Louis! (φανταστείτε, δηλαδή, τι κόλλημα είχα φάει!) :P
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Σαβ Σεπ 03, 2011 4:19 am
η ταινία ειναι ωραία...καλά ο μπράντ πιτ εκεί είναι χάλιας...
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Σαβ Σεπ 03, 2011 11:06 pm
Why do you say that? Σε αυτή την ταινία, έπαιξε αρκετά καλά τον ρόλο του, σε αντίθεση με άλλες ταινίες που τον έχω δει να παίζει...
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
Θέμα: Απ: The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire Σαβ Σεπ 03, 2011 11:40 pm
Εγώ την είδα πέρσι το καλοκαίρι και μου είχε αρέσει πάααρα πολύ! Ήταν πολύ πιστή και στο βιβλίο που έκανε ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Btw, εμένα γενικώς δε μου αρέσει ο Μπραντ Πιτ. Τον θεωρώ δεν ξέρω... λίγο χάλια. Αλλά μπορώ να πω ότι σε αυτή την ταινία συγκεκριμένα ήταν καλός!
The Vampire Chronicles: Interview with the Vampire