| Vampire Knight | |
|
+23Favole N.ever give U.p Chrysa nektarios8 Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 Night Princess♥ Dark Princess. Sensitive Vampire Rozario ClaireReno Emma Rosefall Pandora eilin Night Bird sweety Cathy Ames Katerina Petrova Dark Lady Nathaniel Westrice Somnium Ophelia 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Vampire Knight Παρ Απρ 30, 2010 4:03 am | |
| Γενική συζήτηση για την αγαπημένη μας σειρά anime. Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Katherine Pierce στις Δευ Φεβ 27, 2012 9:50 pm, 1 φορά | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Hiou Shizuka Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Απρ 30, 2010 8:57 pm | |
| Κανένας. :P O Senri :P
Ok...χμ...δεν ξέρω. Από τη μια έχουμε τον Kaname που είναι η κακοτυχία προσωποποιημένη! Βγάζει ένα μυστήριο και είναι πραγματικά δυνατός. Έχει εξουσία χωρίς όμως να κάνει κατάχρηση.
Από την άλλη είναι ο Zero που μισεί τον εαυτό του γιατί έγινε βρυκόλακας ενώ έχει κάνει τη Yuuki σουρωτήρι. :P Και δίκαιο έχει. Ανατράπηκαν όλα όσα ήξερε. Μεγάλωνε για να γίνει vampire hunter και τώρα ουσιαστικά κυνηγά τον ίδιο του τον εαυτό!
Μπορώ να μείνω ουδέτερη; :P | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Απρ 30, 2010 8:58 pm | |
| Touya Rima, Hiou Shizuka, Shiki Senri και Cross Kaien. | |
|
| |
Somnium Dark Elf
| Θέμα: Shizuka - Zero - Ichiru Παρ Απρ 30, 2010 9:53 pm | |
| Αυτοί οι χαρακτήρες είχαν μια ξεχωριστή σχέση. Δεν ήταν ούτε εχθροί, ούτε και φίλοι. Η Shizuka ήταν η μητέρα του Zero ως βρυκόλακας και ο Zero ήταν ο κυνηγός που ήθελε να τη σκοτώσει. Ο Ichiru ήταν εκείνος που πρόδωσε ουσιαστικά την οικογένειά του, ενώ τους αγαπούσε όπως δείχνει. Όμως περισσότερο αγαπούσε τη Shizuka. Μπρεδεμένες καταστάσεις ανάμεσα στους τρεις ήρωες.
Ποια πιστεύετε πως ήταν ακριβώς η σχέση ανάμεσά τους;
Γιατί η Shizuka διάλεξε να κάνει βρυκόλακα τον Zero κι όχι τον Ichiru (αφού ως βρυκόλακας θα γινόταν δυνατός) ? Και γιατί ο Ichiru έδωσε τους γονείς και τον αδερφό του στη Shizuka? Ήταν τα λόγια των γονιών του που τον πλήγωσαν τόσο; Τι νομίζετε; | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 01, 2010 6:56 am | |
| Rima rules Οπως και ο Kuran Kaname.... Kaname sempaiiii άι άι άιιιιιιιιιι! | |
|
| |
Somnium Dark Elf
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 01, 2010 7:37 am | |
| Η Rima δίνει την εντύπωση πως δε θα αντιδράσει ιδιαίτερα στην αρχή με το στυλάκι που έχει! Κι όμως , τελικά αυτά είναι τα άτομα που έχουν τα πιο cool ξεσπάσματα! | |
|
| |
Westrice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 274 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : σπιτι μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: alice Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 01, 2010 8:20 pm | |
| εγω ειδα μονο το 1ο επισοδειο ακομα αλλα ο zero φενετε πολυ στυλακι | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 01, 2010 8:40 pm | |
| Ναι ο Zoro είναι cool... Αλλα απο την άλλη ο Kaname βγάζει κάτι πολύ calt... και με ψήνει άγρια.... | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Δευ Μάης 03, 2010 12:47 am | |
| Kaname.
Ο Ζερό... για εμένα είναι ο κλαψιάρης τύπος που ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν το βάζει κάτω σε μια αναποδιά που του έτυχε είναι η εκδίκηση. Εντάξει. Παίρνεις εκδίκηση. Μετά; Τι; Αυτοκτονείς επειδή είσαι βαμπίρ;
Ο Κανάμε πάλι μου θυμίζει πάρα πολύ μεσαιωνικό noble vampire και για αυτό και μόνο τον λατρεύω. | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Δευ Μάης 03, 2010 4:16 am | |
| Νομίζω ομως τον αδικείς λιγάκι τον Zero... εχει περάσει πάρα πολλά... Απ το οτι δολοφονηθηκαν οι δικοι του και έχασε τον αδερφό του μέχρι οτι δεν μπορεί να είναι μ αυτή που αγαπάει.... Την ίδια στιγμή, έγινε αυτό που σιχαίνεται και αυτό μέσα του τον διαλύει... Πραγματικά τον βρίσκω πολύ συμπαθητικό και ναι δε το κρύβω η όλη στάση του είναι πιο hero like απο του Kaname.
O Kaname ειναι ο πραγματικός βρικόλακας... Ευγενής, καλτ, δυναμικός αλλά κρύβει κάτι άσχημο μέσα του... κάτι πιο σκοτεινό ισως... Εγωισμό;... Οτι και να ναι βγαινει εξευγενισμένο και δε φαίνεται... | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Δευ Μάης 03, 2010 4:19 am | |
| Θα έλεγα ότι ο Kaname από μία άποψη έχει υποφέρει περισσότερα από τον Zero.
Ο Zero όμως έχει κερδίσει μία νέα ζωή για την οποία δεν έχει μοχθήσει... απλά του χαρίστηκε. Κάθε τι που χρειάζεται το παίρνει, δεν το κερδίζει ή του το δίνουν. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι η έννοια του hero...
Ακόμα και η τελική του νίκη... ήταν απλά ένα σχέδιο του Kaname... και ο λόγος που δεν μπορεί να είναι με αυτήν που αγαπά είναι η δική του μισαλοδοξία και ματαιοδοξία. | |
|
| |
Westrice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 274 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : σπιτι μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: alice Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Μάης 05, 2010 4:20 am | |
| ζιρο φυσικα....ο τυπος περασε πολλα | |
|
| |
Dark Lady Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 65 Ημερομηνία εγγραφής : 15/05/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : In The Vampire World...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zero-kun Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 15, 2010 11:06 pm | |
| Ζερο!<3 Ο Κανάμε μου την σπάει. | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 15, 2010 11:09 pm | |
| Χαχαχαχα παίζει ν αρεσει μονο σ εμενα ο Kaname sempai και άι άι άι... χαχαχα | |
|
| |
Somnium Dark Elf
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 15, 2010 11:10 pm | |
| Καλύτερα ρε. Θα σου μείνει! χαχα | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Μάης 15, 2010 11:30 pm | |
| Σωστό! Αυτό δε το χα σκεφτεί! χαχαχα | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Ιουν 02, 2010 12:24 am | |
| χμμμ...πρωτη απαντηση εγω?? lucky me....δεν μπορουσα να το αγνοησω απου ειναι το αγαπημενο μου anime/manga.... λοιπον κατα την γνωμη μου ο ichiru προδωσε τους γονεις του γιατι πιστευε οτι ποτε δεν τον αγαπησαν.ετσι η shizuka ειχε την ευκαιρια να εκδικηθει για τον θανατο του αγαπημενου της που τον σκοτωσαν οι γονεις του zero πριν πεσει στο level e,αδικια..!!!ετσι ο ichiru πηρε εκδικηση για τα τοσα χρονια περιθωριοποιησης......(υποτιθεται). απο την αλλη η shizuka θεραπευσε τον ichiru απο την εκ γενετης αδυναμια του αλλα το αγαπησε κιολας... εκανε τον zero βρυκολακα γιατι ηθελε να εκδικηθει την οικογενεια του.....αφου λογικα ειχε μαθει απο τον ichiru πως ηταν ο ''αγαπημενος'' των γονιων του και μελλοντικος κυνηγος βρυκολακων....!!!! ο zero μετα απο οσα συνεβησαν ηθελε να εκδικηθει την shizuka επειδη του κατεστρεψε το μελλον του και σκοτωσε τους γονεις του.τον ichiru τον αγαπα ακομα αφου ειναι αδελφια αλλα δεν το δειχνει γιατι προκαλεσε πολυ κακο!!! ο ichiru αγαπα την shizuka και θελει οσο τιποτα στον κοσμο να γινει βρυκολακας απο κεινη αλλα η shizuka δεν θα το επιτρεψει ποτε!!! ειναι ενα τριγωνο αλλα οχι ερωτικο τριγωνο!!! | |
|
| |
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Ιουν 10, 2010 7:37 pm | |
| Ο Ζέρο ναι μεν πέρασει πολλά, ο Κάναμε όμως περισσότερα. Και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, κινείται, σκέφτεται, υπάρχει. Όπως ειπώθηκε, είναι καλτ, ευγενής, πραγματικός βρικόλακας και παραπέμπει σε τζέντεμαν. Ωστόσο, ο Ζέρο θέλει να αυτοκτονήσει γιατί είναι επιλογή του. Και γιατί δεν θέλει να πίνει αίμα και να κλέβει ζωές κλπ. Δεν τον κατηγορώ. Δεν νομίζω πως μπορώ να διαλέξω. Ίσως τον Κάναμε. Μου κινεί το ενδιαφέρον. Με τον Ζέρο είναι περισσότερα στην επιφάνεια από ό, τι με τον Κάναμε. | |
|
| |
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Ιουν 10, 2010 7:39 pm | |
| Ο Κάναμε, ο Ζέρο, η Σίζουκα... η Γιούκι έχει φάση. Καθώς και ο Ίτσιρου αλλά και ο πρόεδρος. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τρι Ιουν 15, 2010 8:48 pm | |
| zero και παλι zero....!!!
μπορει να ισχυουν οσα λετε αλλα και παλι νιωθει την αναγκη να προστατεψει την yuuki...!!! | |
|
| |
sweety Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Τόπος : Στον κοσμο μου (χωρις οικονομικες κρισεις xD)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Αυγ 26, 2010 7:46 pm | |
| Zέρο. Είναι πολύ καλύτερος από τον Κανάμε <3 <3 | |
|
| |
sweety Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Τόπος : Στον κοσμο μου (χωρις οικονομικες κρισεις xD)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Αυγ 26, 2010 7:47 pm | |
| Εμένα είναι, ο Takuma, o Zero, η Yuki... Αλλά στο αποορύφομα είανι ο Hanabusa. Είναι θεός, έχει πολύ φάση. Συνέχεια γελάω με΄αυτόνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Αυγ 26, 2010 11:07 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Αυγ 26, 2010 11:08 pm | |
| ναι ο hanabusa εχει φαση...και εμενα μαρεσει....και ο zero μαρεσει.. | |
|
| |
Night Bird Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : μέσα στα σκοτάδια της υπαρξής μου, Under the Rainbow in his shadow in die nacht
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Akasha Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Αυγ 27, 2010 5:43 am | |
| ειλικρινα δεν μπορω να διαλεξω! απο τη μια ο Kaname- senpai kι αποτην αλλη ο Zero...μια προτιμω τον ενα μια τον αλλο! αλλα αυτη την περιοδο προτιμω Ζερο γιατι ο Καναμε ειναι λιιγο bitchy μαζι του.... | |
|
| |
| Vampire Knight | |
|