| Vampire Knight | |
|
+23Favole N.ever give U.p Chrysa nektarios8 Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 Night Princess♥ Dark Princess. Sensitive Vampire Rozario ClaireReno Emma Rosefall Pandora eilin Night Bird sweety Cathy Ames Katerina Petrova Dark Lady Nathaniel Westrice Somnium Ophelia 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Kaname και Hanabusa Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Δευ Οκτ 04, 2010 11:28 pm | |
| Ο Kaname με χιλια... αν και μου αρεσει το κουρεμα το Zero | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τρι Οκτ 05, 2010 12:12 am | |
| εισαι δικια μου εσυ | |
|
| |
ClaireReno Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 139 Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Κοιτα εξω απο το παραθυρο, βλεπεις αυτο το θαμνο που κουνιεται... για κοιτα καλυτερα.. ΜΠΟΥ!
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Οκτ 08, 2010 10:39 pm | |
| Μιλαμε, το vampire ειναι τοσο hot που βλεπεις τον καπνο να βγαινει απο τα αυτια του!!! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Οκτ 09, 2010 2:03 am | |
| ειναι πολυ dark o kaname ενω ο zero τον βλεπεις και χαιρεσαι | |
|
| |
ClaireReno Fallen
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Οκτ 09, 2010 6:14 pm | |
| καλα ναι εγω αμα τον δω τοτε θα ειμαι σε καλη διαθεση....εχει πολυ πολυ πλακα... | |
|
| |
ClaireReno Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Κυρ Οκτ 10, 2010 10:56 pm | |
| - Vampire Queen έγραψε:
- καλα ναι εγω αμα τον δω τοτε θα ειμαι σε καλη διαθεση....εχει πολυ πολυ πλακα...
\ Συμφωνω απολυτα! Γελας χωρις να πει κατι αστειο, μονο και μονο απο την φατσα του! Αλλα πρεπει να ομολογησω πως και ο Yagari ειναι το κατι αλλο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Οκτ 13, 2010 2:59 am | |
| | |
|
| |
Rozario Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : in my own world...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman, Jasper Cullen Atittude:
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Οκτ 13, 2010 6:40 pm | |
| Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι ο Shiki και η Rima. Άλλοι αγαπημένοι μου είναι Yagari, Μaria και Aido (+φωνω για τη φάτσα του) | |
|
| |
Rozario Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : in my own world...
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Οκτ 13, 2010 6:44 pm | |
| Από Ζero και Κaname, δεν ξέρω, στην αρχή προτιμούσα τον Ζero, αλλά τώρα με το manga, μου την έχει ψιλοδώσει στα νεύρα και προτιμώ λίγο περισσότερο τον Κaname. Πάντως την Yuuki έπρεπε να την είχαν παρατήσει κι οι δυο προ πολλού. Είναι πολύ εκνευριστική, όταν πάει με τον έναν κλαψουρίζει για τον άλλο. Αυτή που γράφει το vampire knight λέει ότι είχε φτιάξει πρώτα τον Kaname και μετά αποφάσισε να βάλει και τον Zero σαν ανταγωνιστή του Kaname. Γι αυτό ίσως είναι πιο πιθανό η Yuuki να καταλήξει με τον Kaname. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις. | |
|
| |
ClaireReno Fallen
| |
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Hiou Shizuka Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Οκτ 14, 2010 9:04 pm | |
| - Rozario έγραψε:
- Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι ο Shiki και η Rima.
Άλλοι αγαπημένοι μου είναι Yagari, Μaria και Aido (+φωνω για τη φάτσα του) O Shiki είναι λίγο άβουλος. Ή τουλάχιστον ήταν. Η Rima τα σπάειιιιι! Όταν λες για τη Maria, εννοείς όταν "είχε" το σώμα της η Shizuka; | |
|
| |
Rozario Spirit
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Οκτ 14, 2010 11:21 pm | |
| Όχι, η κανονική Maria. Την συμπάθησα από όταν αγκάλιασε τον Zero επειδή τον πέρασε για τον Ichiru. Και ναι, o Shiki ήταν άβουλος, αλλά μου αρέσει που είναι με τη Rima. | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Οκτ 15, 2010 12:12 am | |
| Η κανονική Maria ήταν ακόμα πιο άβουλη από τον Senri... | |
|
| |
Emma Rosefall Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : το φέρετρό μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alucard, the Kurans (Yuuki excluded) Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Οκτ 20, 2010 4:16 am | |
| Μικρή παρέμβαση...
Πώς γίνεται να σας την σπάει ο Yagari? Θέλω να πω, όχι μόνο είναι ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ (σε αντίθεση με τα αγοράκια που κυκλοφορούν στη Night Class και γενικά) αλλά αν δεν ήταν αυτός μονόφθαλμος, ο Zero θα ήταν τώρα τρία μέτρα κάτω από το χώμα...! | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Τετ Οκτ 27, 2010 1:49 am | |
| α εμενα μ αρεσει ο Yagari Και συμφωνω στο αντρακλας | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Νοε 05, 2010 7:50 pm | |
| - Vampire Queen έγραψε:
- χμμμ...πρωτη απαντηση εγω??
lucky me....δεν μπορουσα να το αγνοησω απου ειναι το αγαπημενο μου anime/manga.... λοιπον κατα την γνωμη μου ο ichiru προδωσε τους γονεις του γιατι πιστευε οτι ποτε δεν τον αγαπησαν.ετσι η shizuka ειχε την ευκαιρια να εκδικηθει για τον θανατο του αγαπημενου της που τον σκοτωσαν οι γονεις του zero πριν πεσει στο level e,αδικια..!!!ετσι ο ichiru πηρε εκδικηση για τα τοσα χρονια περιθωριοποιησης......(υποτιθεται). απο την αλλη η shizuka θεραπευσε τον ichiru απο την εκ γενετης αδυναμια του αλλα το αγαπησε κιολας... εκανε τον zero βρυκολακα γιατι ηθελε να εκδικηθει την οικογενεια του.....αφου λογικα ειχε μαθει απο τον ichiru πως ηταν ο ''αγαπημενος'' των γονιων του και μελλοντικος κυνηγος βρυκολακων....!!!! ο zero μετα απο οσα συνεβησαν ηθελε να εκδικηθει την shizuka επειδη του κατεστρεψε το μελλον του και σκοτωσε τους γονεις του.τον ichiru τον αγαπα ακομα αφου ειναι αδελφια αλλα δεν το δειχνει γιατι προκαλεσε πολυ κακο!!! ο ichiru αγαπα την shizuka και θελει οσο τιποτα στον κοσμο να γινει βρυκολακας απο κεινη αλλα η shizuka δεν θα το επιτρεψει ποτε!!! ειναι ενα τριγωνο αλλα οχι ερωτικο τριγωνο!!! συμφωνω απολυτα. εξαλλου τι παραπανω να πω? τα ειπες οοολα... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Νοε 05, 2010 7:55 pm | |
| - Katherine Pierce έγραψε:
- Νομίζω ομως τον αδικείς λιγάκι τον Zero... εχει περάσει πάρα πολλά... Απ το οτι δολοφονηθηκαν οι δικοι του και έχασε τον αδερφό του μέχρι οτι δεν μπορεί να είναι μ αυτή που αγαπάει.... Την ίδια στιγμή, έγινε αυτό που σιχαίνεται και αυτό μέσα του τον διαλύει... Πραγματικά τον βρίσκω πολύ συμπαθητικό και ναι δε το κρύβω η όλη στάση του είναι πιο hero like απο του Kaname.
O Kaname ειναι ο πραγματικός βρικόλακας... Ευγενής, καλτ, δυναμικός αλλά κρύβει κάτι άσχημο μέσα του... κάτι πιο σκοτεινό ισως... Εγωισμό;... Οτι και να ναι βγαινει εξευγενισμένο και δε φαίνεται... η katherine εχει απολυτο δικιο. στον zero πανω επεσε ολη η ατυχια του κοσμου, πως αλλιως θα μπορουσε να αντιδρασει? προσπαθει να συμβιβασρει αλλα πως? ευκολο ειναι? και οχι μονο σιχαινεται τον εαυτο του για αυτο που εγινε, αλλα στο τελος μαθαινει πως και η yuuki ειναι pureblood. πως να συνεχισει μετα αφου πρεπει να κυνηγησει αυτην που αγαπα? ο kaname απο την αλλη τι εχει παθει? τιποτα. και ερωτευεται και την αδερφη του, και την παιρνει και απο τον zero. αρα zero δαγκωτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Νοε 05, 2010 8:47 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Παρ Νοε 05, 2010 8:48 pm | |
| εμ βεβαια...... αφου πιστευουμε στα ιδια....... poor zero-kun | |
|
| |
Somnium Dark Elf
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Νοε 06, 2010 2:48 am | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- ο kaname απο την αλλη τι εχει παθει? τιποτα. και ερωτευεται και την αδερφη του, και την παιρνει και απο τον zero.
αρα zero δαγκωτο... Διάβασε το manga και μετά έλα να το ξαναπείς αυτό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Νοε 06, 2010 4:16 am | |
| βαριεμαι να το διαβασω τωρα. ισως σε λιγο καιρο αλλα γιατι το λες αυτο? τι γινεται και ανατρεπει τα δεδομενα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Σαβ Νοε 06, 2010 4:18 am | |
| παντα. η μια επηρεαζει την αλλη κοινα γουστα τι να γινει? | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Νοε 25, 2010 6:04 am | |
| | |
|
| |
ClaireReno Fallen
| Θέμα: Απ: Vampire Knight Πεμ Δεκ 09, 2010 12:37 am | |
| Κοιταξτε: εγω στο anime λατρευω τον Kaname αλλα στο manga μου αρεσουν και οι δυο (ισως λιγο πιο πολυ ο Kaname) :<3: | |
|
| |
| Vampire Knight | |
|