| Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? | |
|
+10Sensitive Vampire Night Princess♥ Dark Princess. Roza di Katerina Petrova Pandora Christian Ozera Dracula's Daughter ~Nightfairy~ eilin 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Δευ Φεβ 27, 2012 8:15 am | |
| 30 Ευρώ για την Κληρονομιά; 0_0
What the fuck? Σε χρυσά φύλλα θα εκδοθεί η ιστορία; -.-
Όσοι περιμένετε το Last Sacrifice...Κουράγιο. Τουλάχιστον, ξέρετε ότι θα βγει. Εγώ που είχα διαβάσει το Vampires and Succubus και περίμενα να βγει η μετάφραση του δευτέρου βιβλίου, μάλλον έπαιξα κι έχασα :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Δευ Φεβ 27, 2012 4:24 pm | |
| 30 ευρώ;;;;; Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Το αγγλικό κάνει γύρω στα 17 βέβαια, αλλά και πάλι! 30; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Τρι Φεβ 28, 2012 1:46 am | |
| Δεν πα' να κάνει και 40. Την περιμένω την συνέχεια εδώ και τόσο καιρό Μπορώ να κάνω λίγο υπομονή μέχρι να βγει η μετάφραση. Μέχρι τότε...Οικονομία xD | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Τρι Φεβ 28, 2012 2:22 am | |
| Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να περιμένω. Μια μέρα που είχα πάει στο Public το είδα να μου φωνάζει από ένα ράφι και να μου λέει "Πάαααρε μεεεε! Πάρεεεε μεεεε", οπότε κι εγώ το καημένο τι να κάνω, το πήρα. (Βέβαια για να το τελειώσω μου βγήκε λίγο η πίστη, αλλά τα κατάφερα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Τρι Φεβ 28, 2012 2:30 am | |
| Και εγώ το έχω σε pdf, αλλά δεν το έχω διαβάσει γιατί μου φάνηκε κομματάκι ζόρικο Μάλλον θα περιμένω την μετάφραση :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Τρι Φεβ 28, 2012 2:33 am | |
| Kαλά, ειδικά αυτή η εισαγωγή είναι το πιο ζόρικο κομμάτι απ' όλα. Τα άλλα είναι κάπως πιο νορμάλ αλλά δεν το λες ακριβώς και εύκολο. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? Κυρ Απρ 15, 2012 9:24 pm | |
| η κληρονομια ειναι 30 ευρω? ελεος... το εχεσαν το θεμα... βεβαια εμενα θα μου το παρει ο μπαμπας μου το καλοκαιρακι αλλα και παλι...
| |
|
| |
| Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει? | |
|