| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|
+20haroyla Rose_ELen@.Ever Princess of darkness Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Nathaniel Nightmare Cathy Ames Katerina Petrova Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μάης 22, 2010 5:47 pm | |
| Έραγκον(*το έχω διαβάσει, όμως, από ένα φίλο μου) Πρωτότοκος(*διάβασα λίγο, το βαρέθηκα και του το ξαναέδωσα) Μπρίσινγκρ Όσα Πέρσυ Τζάκσον έχουν βγει αιώνια δική σου Τους Μικρούς Νικόλες (λίγο γέλιο δε βλάπτει) όλα τα βιβλία που σε ενημερώνουν για το deja vu Αγώνες πείνας(άκουσα πως είναι ωραίο..) Google(για το πως δημιουργήθηκε) Μάρλεϋ ένας μεγάλος μπελάς Τα 10 true blood
Λίγα, ε; χεχε
Και μόλις αγοράζετε κάποιο ή ξεχάσατε κάποιο ή μάθατε την περίληψη κάποιου ή οτιδήποτε κάντε quote στο παλιό ποστ σας (αν αγοράσατε κάποιο κάντε το διαγραφή με το strike!!!). | |
|
| |
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Μάης 24, 2010 9:51 pm | |
| Τζειν Έιρ Περηφάνι ακαι προκατάληψη | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Μάης 27, 2010 5:15 am | |
| | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Μάης 27, 2010 9:25 pm | |
| ομορφα πλασματα (θα το παρω μολις τελειωσουν οι εξετασεις) μονο αυτο να πω την αληθεια οποιο μου αρεσει το παιρνω θελω να διαβασω καποια στιγμη και το ανεμοδαρμενα υψη να δω αν ειναι καλυτερο του υπερηφανια και προκαταληψη. σποιλερ για geo or οποιον αλλο θελει - Σπόιλερ:
το εραγκον και γενικα η σειρα κληρονομια αξιζει να την παρεις!!! ο πρωτοτοκος μπορει στην αρχη να σου φανηκε βαρετος το τελος ομως ειναι απωθεωτικο. δεν μιλαω για το μπρισινγκρ που ειναι το αγαπημενο μ φαινεται μεγαλο ομως οταν αρχιζεις να το διαβαζεις και το τελειωσεις θα σου φανει πολυ μικρο τοσο γρηγορα που περναει.
περσι τζακσον στα ελληνικα εχει βγει μονο το πρωτο και λεγεται η κλοπη της αστραπης διαφερει πολυ απο την ταινια. εχει πολλες ωραιες επιεπλεον σκηνες. το δευτερο βγαινει στα ελληνικα τον ιουνιο.
το αιωνια δικη σου σ αρκετους δεν αρεσε. εμενα μ αρεσε παντως και η συνεχεια βγαινει τον ιουνιο με το ονομα γαλαζια σεληνη.
αυτα απο τα βιβλια που ειπες και εχω διαβασει.
α! και να διαβασεις οπως και δηποτε το σημαδημενη απο την σειρα House of the night ειναι μπολικα βιβλια και ειναι πολυ διαφορετικα απο τι εχεις συνηθισει μεχρι τωρα. εχω εχω μαγευθει απο το πρωτο κιολας βιβλιο και σκεφτομαι να παρω το καλοκαιρι το δευτερο στα αγγλικα γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον οκτωβριο που θα βγει στα ελληνικα η προδωμενη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eilin στις Δευ Ιουν 14, 2010 11:30 pm, 1 φορά | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουν 06, 2010 8:58 pm | |
| Θέλω να πάρω το City of Bones, το έχει διαβάσει κανείς? | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουν 07, 2010 6:14 pm | |
| θελω να παρω ολα τα βιβλια του vampire academy...... ποσα εχει συνολικα ρε παιδια?? | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουν 07, 2010 8:00 pm | |
| εχουν μεταφραστει τρια στα ελληνικα. ενω εχουν βγει πεντε στα αγγλικα και αναμενεται εκτος δεν ξερω ποσα ειναι συνολο | |
|
| |
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Ιουν 11, 2010 5:40 pm | |
| Έχω ακούσει καταπληκτική κριτική για το City of bones (η πόλη των οστών). | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Ιουν 11, 2010 7:08 pm | |
| Τα 39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Η ΦΑΛΤΣΑ ΝΟΤΑ | |
|
| |
Nightmare Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Ηλικία : 548 Τόπος : Sin City
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Victor,Jasper Cullen,Bill Compton,Eric Northman Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Ιουν 12, 2010 12:34 am | |
| | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουν 13, 2010 5:02 pm | |
| - Pandora έγραψε:
- Θέλω να πάρω το City of Bones, το έχει διαβάσει κανείς?
To διάβασα πριν από 2 βδομάδες. Το βιβλίο τα σπάει. Είναι πάρα πολύ καλό, πολύ γκοθ, γεμάτο δράση και ανατροπές. Ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους από το 2000 και μετά. Το λάτρεψα και ανυπομονώ να αγοράσω και τα επόμενα τρία. | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Ιουν 13, 2010 7:35 pm | |
| - Azshmodeus έγραψε:
- To διάβασα πριν από 2 βδομάδες.
Το βιβλίο τα σπάει. Είναι πάρα πολύ καλό, πολύ γκοθ, γεμάτο δράση και ανατροπές. Ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους από το 2000 και μετά.
Το λάτρεψα και ανυπομονώ να αγοράσω και τα επόμενα τρία. Μάάάάλιστα...!! Ευχαριστώ! Θα σε εμπιστευτώ κ θα το πάρω! :P | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Δεκ 30, 2010 2:52 am | |
| Τη σημαδεμένη και το vampire academy για αρχή! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Δεκ 30, 2010 3:13 am | |
| το vampire academy το τεταρτο και το house of night series | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Πεμ Δεκ 30, 2010 3:35 am | |
| Ομορφο σκοταδι και το ινκασερον.. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Ιαν 15, 2011 2:04 am | |
| Το όμορφο σκοτάδι να το πάρει, είναοι ωραίο. Το άλλο τι είναι? Εγώ θέλω να πάρω το last sacrifice και το tempted | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Ιαν 15, 2011 5:38 am | |
| Vampire Academy 4,5,6 Vampire Diaries 6,7 Ομορφα Πλασματα Ομορφο Σκοταδι The house night books Marked,Burned | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μαρ 05, 2011 9:59 pm | |
| Τόσο καιρό, θέλω να αγοράσω το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της Φάβολε, το Ψυχρό Φως... Επίσης κανένα καλό ''θριλεράκι'' ή ''θριλεροϊδες'' αν ξέρατε να μου προτείνατε ευχαριστημένη θα' μουν | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μαρ 05, 2011 11:38 pm | |
| ολα τα βιβλία της σειράς house of night, κυρίως αυτό το καινουριο που ειναι το βιβλίο για τους αρχαριους μάγους. επισης ολο το διαδρομο στα public με τα βιβλια με βρικολακες... :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μαρ 05, 2011 11:40 pm | |
| Ολόκληρο ράφι βιβλίων...Με βρικολακίστικααα;;; Την Τρίτη θα πάω στο Public, τ-έ-λ-ο-ς! :P | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μαρ 05, 2011 11:49 pm | |
| Ελα βρε αγαπη!Δεν εχεις παει????? Εγω κανω καμπινγ εκει!Δεν ξεκολαωωω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Σαβ Μαρ 05, 2011 11:56 pm | |
| Όχι, δεν έχω πάει ακόμα, δυστυχώς! Τώρα που το έμαθα όμως, θα πάω να κάνω κάμπινγκ και εγώ εκεί και να ψάξω όοολα, μα όλα τα βρικολακίστικα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 06, 2011 2:11 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Τόσο καιρό, θέλω να αγοράσω το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της Φάβολε, το Ψυχρό Φως...
Να το πάρεις, είναι θεικό!!! Εγώ το είχα πάρει πέρσι στα αγγλικά γιατί δεν μπορούσα να περιμένω να βγει ελληνικά. Στα αγγλικά η μετάφραση είναι πολύ πιο κατανοητή από τα ελληνικά πάντως... Εγώ θέλω να πάρω τα: Vampire Lestat, Queen of the damned, forgotten:hills of silence, elixir και elixir:sparkle of shadows. Αυτά τα λίγα... | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Μαρ 06, 2011 2:26 am | |
| Κι εγώ το θέλω άλλα έχω ήδη τόσα πολλά πράγματα να διαβάσω που δε με παίρνει να πάρω κι άλλα γιατί θα μου βάλουν καβγά ότι παίρνω συνεχώς και δε διαβάζω ή ότι διαβάζω πάρα πολύ τέτοια και όχι του σχολείου και άλλα τέτοια ωραία. Οπότε περιμένω να τελειώσω αυτά που έχω και μετά να πάρω καινούργια. | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|