| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|
+20haroyla Rose_ELen@.Ever Princess of darkness Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Nathaniel Nightmare Cathy Ames Katerina Petrova Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 5:18 pm | |
| Εγώ νόμιζα ότι δε θα έβγαινε ποτέ συνέχεια από τον ίδιο και θα έπρεπε να αναλάβει η φαντασία μας! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 5:44 pm | |
| Αν ΔΕΝ υπήρχε συνέχεια, θα ήθελα να τον δολοφονήσω τον Παολίνι μόνο και μόνο επειδή μας έκανε να περιμένουμε | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 7:41 pm | |
| και εγώ ευχαρίστως θα συνεργαζόμουν μαζί σου!! αλλά ευτιχώς θα βγει η συνέχεια! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 7:46 pm | |
| Ευτυχώς, ο Παολίνι έκανε συνέχεια και θα γλιτώσει από τον Αχέροντα Και ξέρεις τι θα του έλεγα αν ήμουν βαρκάρισσα, έτσι; ''Ξέχνα τον οβολό! Δώσε μου την ιστορία ΤΏΡΑ!'' | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:11 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:36 pm | |
| Αααααα!!!! Παολίνι, μετά από αυτά τα spoilers που διάβασα, το καλό που σου θέλω να βγουν γρήγορα τα βιβλία! Ακούς εκεί: μας πετάς δυο spoiler εκεί και μας αφήνεις σε αναμμένα κάρβουνα Δεν το νομίζω...Πρώτα θα το διαβάσω ΌΛΟ εγώ, θα σας αφήσω να σκάσετε λίγο από την αγωνία και, αν αξίζει, θα το δώσω να το εκδώσουν... (πλάκα κάνω, εννοείται ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:40 pm | |
| Σου έχω ξαναπεί πόσο κακιά είσαι χρυσό μου? Εμένα όμως θα μου το δώσεις, έτσι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:43 pm | |
| Σταμάτα τις κολακίες! Δεν μπορώ! Θα με κάνεις να κοκκινίσω :P Χαχαχα...Εννοείται πως θα σου το δώσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:46 pm | |
| Είδες οι κολακίες τι κάνουν όμως! :Ρ | |
|
| |
| |
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Ιουλ 12, 2011 2:34 pm | |
| αν δεν κανω λαθος θα βγει γυρω στον οκτωβρη το τεταρτο. αλλα δεν παιρνω και ορκο. και επιτελους αποφασισε να δωσει ονομασια? αμην! - Σπόιλερ:
αν δεν εκδωθει, υπολογιστε με και εμενα στην αποπειρα σας
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Ιουλ 12, 2011 2:39 pm | |
| 8 Νοεμβρίου έχω ακούσει ότι βγάινει! - Σπόιλερ:
Αλλά έτσι και βγει μια μέρα αργότερα να αρχίσει ο Παολίνι να ψάχνει πλανήτη να μεταναστεύσει!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Ιουλ 12, 2011 6:09 pm | |
| Έχει δώσει ονομασία εδώ και 2-3 μήνες νομίζω... - Σπόιλερ:
Ποιον άλλο πλανήτη;;; Τον άλλο κόσμο, τα είπαμε αυτά :P
| |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Τρι Ιουλ 12, 2011 8:27 pm | |
| συμφωνω. ετσι και αργησει θα τον κυνηγησουμε ολες μαζι | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Οκτ 10, 2011 6:20 am | |
| εγω το πηρα αποφαση να παρω τα βιβλια του αρχοντα των δαχτυλιδιων μολις τελειωσω το spirit bound,το ονομα του ροδου και κλασσικα οπως απο αδερφες Bronte και Jane Austen | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Οκτ 10, 2011 4:56 pm | |
| Το πρώτο του Άρχοντα το έχω στα αγγλικά Να τα πάρεις τα βιβλία αυτά, γιατί αξίζουν Εγώ θέλω να πάρω το ''Οι Εραστές του Λυκόφωτος'' που το παρήγγειλα από το Public και ήρθε μετά από σχεδόν ένα μήνα Επίσης, θέλω να πάρω το Succubus on Top (την συνέχεια του Vampires&Succubus στα αγγλικά) Το έχω παραγγείλει από το Public, αλλά ακόμα δεν βλέπω φως | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Παρ Οκτ 14, 2011 5:26 am | |
| χαχαχαχαχα αργουν πολυ ε?παντα ετσι γινεται εκει αστα να πανε!ναι το αποφασισα να παρω τα βιβλια του αρχοντα αλλα σκεφτομαι και το ενδεχομενο οτι θα βαρεθω απο την περιγραφη των πολεμων!θα παρω και το Σιρμαριλιον αφου αναφερεται στα ξωτικα του αρχοντα μιας και εχω μεγαλη αδυναμια στην Arwen Undomiel! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Νοε 13, 2011 7:31 pm | |
| ^Να μας πεις εντυπώσεις όταν το διαβάσεις Το Succubus Dreams, το Παιχνίδι του Στέμματος (Μάρτιν) και το 4ο του Έραγκον | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Νοε 13, 2011 8:28 pm | |
| Κι εγώ θέλω να πάρω το 4ο του Έραγκον, αλλά θέλω να περιμένω να βγει ελληνικά γιατί έτσι και το πάρω αγγλικά πιστεύω δε θα καταλαβαίνω την τύφλα μου και επειδή τα προηγούμε τα είχα πάρει ελληνικά δε θα ξέρω τι είναι τι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Κυρ Νοε 13, 2011 11:46 pm | |
| Πράγματι, είχα προσπαθήσει να το διαβάσω στα αγγλικά και ήταν πολύ δύσκολο Και εγώ θα περιμένω να βγει στα ελληνικά, φυσικά, αλλά μου το έστειλε μια φίλη μου σε pdf και λέω να ρίξω και μια ματιά ^.^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 1:19 am | |
| Μακάρι να το βγάλουν πάντως γιατί τώρα με την κρίση θα είναι δύσκολο. Και ειδικά τα βιβλία φαντασίας δεν τα πάνε πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα οπότε ακόμα χειρότερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 1:26 am | |
| Κρίση ξε-κρίση, εγώ το 4ο του Έραγκον θα το πάρω, με ή χωρίς μετάφραση | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 1:28 am | |
| Κι εγώ αλλά προτιμώ να το πάρω μεταφρασμένο για να καταλάβαινω τι διαβάζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; Δευ Νοε 14, 2011 1:32 am | |
| Δεν αντιλέγω, αλλά ακόμα και αν δεν το μεταφράσουνε, ε, δεν θα σκάσω κιόλας. Θα το διαβάσω στα english | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε; | |
|