| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|
+27Roza Κρίστεν Selene Maraki Death Lillith Princess of darkness Morguse Vladimir Aria Van Malus Night Princess♥ Sensitive Vampire Catnipe Katerina Petrova Raven blood queen Cathy Ames RosaV Christian Ozera dark princess van der Saargon sweety Roza di Queen Alice VΙ eilin Natalia Queen maeve ~Nightfairy~ Pearl 31 απαντήσεις |
|
Ποιο ειναι το καλύτερο? | Λυκόφως | | 15% | [ 7 ] | Νέα Σελήνη | | 6% | [ 3 ] | Έκλειψη | | 30% | [ 14 ] | Χαραυγή | | 49% | [ 23 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 47 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Απρ 26, 2010 3:27 am | |
| Ποιο από τα 4 βιβλία σας άρεσε περισσότερο και γιατί? | |
|
| |
~Nightfairy~ Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Τόπος : Wherever my fantacy takes me!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 5:04 am | |
| Με μεγάλη διαφορά το Breaking Dawn!! Αφού σίγουρα δεν είναι βιβλίο της ίδιας της Μέιερ! :P | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 5:32 am | |
| Ουπς και ποιανού είναι? :/ | |
|
| |
~Nightfairy~ Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010 Τόπος : Wherever my fantacy takes me!
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 5:38 am | |
| Των έντιτορς της λογικά! Αφού το πρώτο το έκαναν δοκιμαστικό! Καλό το σεναριάκι σου λέει, άντε γράψε κι ένα δεύτερο. Έκανε επιτυχία αλλά το δεύτερο βιβλίο ήταν χάλια, χειρότερο κι από το πρώτο. Στο τρίτο, που ήταν και άκρως καλύτερο από το δεύτερο κι έδειξε κάποια βελτίωση, της λένε, "Στέφανη μερικές διορθωσούλες θα σου κάνουμε, κάτι λίγο μη φανταστείς.) Ε, το τέταρτο το έγραψαν μόνοι τους και απλά έβαλαν το όνομά της για τυπικούς λόγους! :P (Ναι, δε μου αρέσουν τα βιβλία της σειράς.):P | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 5:42 am | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Ενταξει παρ'όλα αυτά εγώ ψηφίζω Έκλειψη είχα και λίγη δράση παραπάνω και είμαι και λίγο φαν των λυκανθρώπων. | |
|
| |
Queen maeve Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 73 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: EΡΙΚ!!!!! Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 6:34 am | |
| Αν ειχε βγει το midnight sun σιγουρα θα ελεγα εκεινο!! Ακομα και το μισο ειναι μαγευτικο!! Ειμαι αναμεσα στο Λυκοφως και την Χαραυγη! Το Λυκοφως γιατι μεσα απο εκει γνωρισα και αγαπησα την σειρα και την Χαραυγη γιατι ειναι πραγματικα μαγευτικη!!!
Και σε αυτο το σημειο να κανω και μια μικρη διωρθωση... Η Μεγιερ οταν τελειωσε το Λυκοφως εγραψε και ενα δευτερο βιβλιο το Forever Dawn! Οπου ηταν στην ουσια και το τελος της σειρας! Βασικα δεν υπηρχε καθολου ο Τζεικομπ! Οι εκδοτες ομως της ζητησαν να τραβηξει και αλλο την ιστορια οποτε βγηκε ετσι η Νεα Σεληνη και η Εκλειψη! Το Forever Dawn εχει ελαχιστες διαφορες με την Χαραυγη! Απο την αρχη ο σκοπος της ηταν αυτοι οι δυο να ειναι μαζι και να παντρευτουν!! | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 6:56 am | |
| Αυτό ομολογώ οτι δεν το ήξερα... πάντως ενδιαφέρον το πως είναι τα πράγματα και πως τα κάνουν για την επιτυχία! | |
|
| |
Natalia Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονικη !!!
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 4:34 pm | |
| Θα πω τη Χαραυγη ειχε πολυ δραση , αγωνια και γενικα ηταν υπεροχη !!
Θα συμφωνήσω όμως με τη Βασω οτι αν βγει το midnight sun σιγουρα θα ειναι το καλλύτερο !! | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 8:42 pm | |
| Μπορώ να πω οτι κι εγώ συμφωνώ, ήταν ενδιαφέρον το πως το έβλεπε ο Έντουαρτ όλο αυτό ή τι είχε πει με την οικογένειά του. Πιο ενδιαφέρον από την οπτική της Μπέλλα! | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 10:02 pm | |
| εγω ψηφισα την εκλειψη. ειναι το αγαπημενο μου η αληθεια ειναι εχει και δραση και ρομαντζο μαζι . | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Απρ 28, 2010 10:03 pm | |
| Να τη και η δευτερη ψήφος! Θα σας φάμε χαραυγήτες ( σαν το χρυσαυγήτες ακούστηκε αυτό) | |
|
| |
Queen Alice VΙ Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Απρ 29, 2010 11:21 pm | |
| Λοιπον για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω διαβασει ακομα το 4ο ομως απο τα 3 πρωτα το αγαπημενο μου ειναι το Λυκοφως Δεν ειχα διαβασει μεχρι τοτε κατι αναλογο και ειχα ενθουσιαστει αλλα οσο περναγαν τα βιβλια τοσο λιγοστευε ο ενθουσιασμος.Στο λυκοφως γεννιεται ενας μεγαλος ερωτας και η συγγραφεσς τα περιγραφει ολα πολυ ομορφα αργοτερα απο ερωτας γινεται εμμονη και σχεση εξαρτησης και αυτο με χαλασε παρα πολυ!Τελος στο 2ο και ειδικα στο τριτο βιβλιο η συγγραφεας περναει καποια μηνυματα που δεν μου αρεσον καθολου :roll: | |
|
| |
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Παρ Απρ 30, 2010 4:00 am | |
| το αγαπημενο μου βιβλιο απο την σειρα ειναι η εκλειψη!οχι οτι τα αλλα δεν μου αρεσαν το λυκοφως ειχε κατι το ξερωριστο!η νεα σεληνη μπορω να πω με απογοητευσε λιγο με την απουσια του εντουαρντ,η χαραυγη ηταν πολυ ωραια αλλα δεν αγγιξε τις προδιαγραφες μου,τι το ηθελε το βιβλιο τζεικομπ;εκει σπαστικα λιγακι...αν και πιστευω οτι το καλυτερο θα ειναι το midnight sun αν το βγαλει ποτε! | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Παρ Απρ 30, 2010 4:01 am | |
| | |
|
| |
sweety Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Τόπος : Στον κοσμο μου (χωρις οικονομικες κρισεις xD)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Μάης 01, 2010 1:56 pm | |
| Χαραυγή, είχε την πιο πολύ δράση και δεν καταλάβενες εύκολα τι θα συμβει. | |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Μάης 01, 2010 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Roza di Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:42 am | |
| θελω να πιστευω οτι θα τους περασουμε!μην απογοητευεσαι ακομα!!! :twisted: | |
|
| |
van der Saargon Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 297 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : The pits of hell
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Viktor Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:47 am | |
| Εγω δεν εχω δει η διαβασει κανενα. Να ψηφισω στην τυχη? χεχε! | |
|
| |
eilin Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:48 am | |
| χωρις να θελω να σε εππηρεασω να ψωφισεις εκλειψη (αστιευομαι) | |
|
| |
van der Saargon Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 297 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : The pits of hell
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Viktor Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:51 am | |
| Στειλτε μου pm για δωροδοκιες!! χαχαχαχα!!! | |
|
| |
Roza di Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:52 am | |
| στειλε στειλε εκλειψη please!!! | |
|
| |
eilin Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μάης 02, 2010 3:53 am | |
| χαχαχαχαχαχαχαχ μην κλεβετε αφου δεν τ χω διαβασει δεν μπορει να ψηφισει - Σπόιλερ:
(ποσα θελεις?)
| |
|
| |
dark princess Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 219 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : νέα ιωνία, αθήνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alice Cullen Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Μάης 04, 2010 10:14 pm | |
| Μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω αλλά τελικά επικτάτησε η έκλειψη γιατί στην έκλειψη έχει την ποιο πολύ δράση και μάχη και είναι εκεί που παίζονται όλα...ή θα ζήσεις και θα συνεχηστεί το έπος ή θα παιθάνεις!!! Και νομίζω ότι στην έκλειψη παιζότανε για το αν θα υπάρχει χαραυγή! Και αν θα υπήρχε ρένεσμι ενώ στα άλλα όλα ήταν αναμενόμενα!!! | |
|
| |
Roza di Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Μάης 04, 2010 11:18 pm | |
| ετσι δικη μας εκλειψη forever! | |
|
| |
dark princess Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 219 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : νέα ιωνία, αθήνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alice Cullen Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Μάης 05, 2010 1:42 am | |
| Ναι είναι τόσο μα τόσο τότσο τέλεια σαν ταινία είναι και η πρώτη πρώτη!!! Μου αρέσει τρελάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|