| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|
+27Roza Κρίστεν Selene Maraki Death Lillith Princess of darkness Morguse Vladimir Aria Van Malus Night Princess♥ Sensitive Vampire Catnipe Katerina Petrova Raven blood queen Cathy Ames RosaV Christian Ozera dark princess van der Saargon sweety Roza di Queen Alice VΙ eilin Natalia Queen maeve ~Nightfairy~ Pearl 31 απαντήσεις |
|
Ποιο ειναι το καλύτερο? | Λυκόφως | | 15% | [ 7 ] | Νέα Σελήνη | | 6% | [ 3 ] | Έκλειψη | | 30% | [ 14 ] | Χαραυγή | | 49% | [ 23 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 47 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Μάης 15, 2010 4:52 am | |
| Έκλειψη!! δε μπεστ οφ δε μπεστς.
Εσύ μις ναϊτφέρυ πού ξέρεις ότι δεν το έγραψε η ίδια; | |
|
| |
dark princess Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 219 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : νέα ιωνία, αθήνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alice Cullen Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Μάης 17, 2010 9:02 pm | |
| | |
|
| |
RosaV Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Eric Northman, Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Μάης 25, 2010 5:25 am | |
| Αν μερικά σημεία στην Χαραυγή με ξενέρωσαν λίγο.....το θεωρώ το αγαπημένο μου βιβλίο..... | |
|
| |
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Ιουν 10, 2010 4:06 pm | |
| Ου, η απόπάνω έχει τέλεια εικόνα στην υπογραφή. Την δεύτερη λέω. Αν και ο Κόμπτον είναι καλός, η Σούκι θέλει μπρουτάλ τύπους. Στο θέμα τώρα, το αγαπημένο μου είναι η νέα σελήνη και μετά πάει το λυκόφως, γιατί στην νέα σελήνη αν και ψιλοκάνει κοιλιά στην μέση, δείχνει τα απόλυτα συναισθήματα αγάπης κλπ κλπ. Στο λυκόφως με μάγεψε ο τρόπος που έκαναν ερωτήσεις για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Η έκλειψη καθόλου ξηγημένη δεν είναι. Τόσα πέρασες κουκλίτσα μου στο δεύτερο όταν έφυγε, τον αγαπάω, τον αγαπάω και μετά ερωτεύεσαι τον Γιαχοβά τον κόπρο; Σε παρακαλώ πολύ. Νταξ, φυσικά θα μπορούσε να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Η Χαραυγή μου φάνηκε υπερβολικά καλό τέλος, αν και όταν το διάβασα πρώτα στα αγγλικά, το τέλος μου φάνηκε τόσο μελαγχολικό. Αυτό το forever βρε παιδί μου... | |
|
| |
blood queen Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 169 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Cullens, Volturi, Newborns [twilight saga] Bill [true blood] Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Ιουν 24, 2010 3:58 am | |
| Ψήφισα και εγώ!!! Το μωράκι μου είναι η Έκλειψη! Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο και το έχω διαβασει 32 φόρες!!!! Όταν το αγόρασα το διάβασα σε μία μέρα λόγο της αγωνίας για την συνέχεια με μία ώρα ύπνου!!! Την λατρεύω! Αγαπημένο κεφάλαιο? Όλα!!! Ναι ακόμα και αυτά με το πακιστανάκι το Τζέικομπ! Ειδηκά η μπουνιά και το σπάσιμο των κοκκάλων του τα απόλαυσα και με το παραπάνω!!! Οκ. Η πρώτη μου αγάπη είναι το Λυκόφως, αλλά η Έκλειψη.... Την Νέα Σελήνη είναι ελάχιστες οι αγαπημένες μου σκηνές.... δεν ξέρω στο λαιμό μου κάθησε σαν βιβλιό! Και η Χαραυγή... οκ, αλλά εκεί που περιμένεις μάχη... πέρνεις τον μπ***ο και αυτό με εκνεύρισε! Δεν έχασαν κανέναν! Μόνο την Αϊρίνα! Είναι άδικο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιουλ 07, 2010 9:25 pm | |
| Χαραυγή, φυσικά!!!! Κατά τη γνώμη μου, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη θα μπορούσαν να λείπουν (όχι ότι δε μου άρεσαν βέβαια) και το Λυκόφως καλό ήταν, άλλα πιο καλή η Χαραυγή! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιουλ 07, 2010 10:40 pm | |
| | |
|
| |
blood queen Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 169 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Cullens, Volturi, Newborns [twilight saga] Bill [true blood] Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Ιουλ 10, 2010 3:18 pm | |
| Παιδιά αν δεν υπήρχαν αυτά τα δύο τότε να έκανε η Στέφανι Το FOrever Dawn όπως είχε πει... Αν και ναι θα μπορούσαν να μην υπάρχουν πραγμαιτικά... | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Οκτ 16, 2010 2:57 am | |
| - Pearl έγραψε:
- χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Ενταξει παρ'όλα αυτά εγώ ψηφίζω Έκλειψη είχα και λίγη δράση παραπάνω και είμαι και λίγο φαν των λυκανθρώπων. Σε πάω εσένα.. η Έκλειψη έχει πολλή δράση. Έχει και λυκάνθρωπους και κάποια ρομαντικά στοιχεία μαζί με δράση. Δηλαδή λίγο από όλα!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Οκτ 16, 2010 3:34 am | |
| ναι ειδικη η σκηνη της μαχης... | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Οκτ 16, 2010 3:36 am | |
| - Vampire Queen έγραψε:
- ναι ειδικη η σκηνη της μαχης...
ποπο ναααιιι!!! τα εφέ είναι απίστευτα!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Παρ Νοε 05, 2010 4:21 pm | |
| εμενα μου αρεσαν και το λυκοφως και η χαραυγη παρα πολυ, αλλα το λυκοφως περισσοτερο γιατι σου δειχνει την αρχη ενος μεγαλου ερωτα πριν γινει λιγο εμονη και εξαρτηση. αλλα πιτευω πως το midnight sun θα ηταν τελειο αν το εκδειδε. (δεν με πειραξε η αφηγηση του jake στο 4 οπως καποιους αλλους. ειχε αστειες ατακες και με εκανε να γελαω) | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Δεκ 29, 2010 7:22 pm | |
| Η Χαραυγή, ίσως επειδή η Μπέλλα γίνεται βρικόλακας! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Δεκ 29, 2010 7:30 pm | |
| ναι. και η σχεση της με τον edward γινεται μονιμη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιαν 12, 2011 4:07 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιαν 12, 2011 4:27 am | |
| απο την στιγμη που εφυγε και αυτη ηταν ανθρωπος, οχι και τοσο. μπορει αυτη να πεθαινε. στην χαραυγη εγινε μονιμη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιαν 12, 2011 4:34 am | |
| ετσι οπως το λες μου ακουγεται σαν τους καθηγητες που στην αρχη δεν ειναι μονιμοι | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιαν 12, 2011 11:08 pm | |
| Χαχαχα! Πάντως δίκιο έχει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Ιαν 13, 2011 4:24 am | |
| ναι. αφου την μεταμορφωνει, οι κινδυνοι μειωνονται | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 83 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011 Ηλικία : 121 Τόπος : Ηρακλειο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Φεβ 07, 2011 6:37 am | |
| Πιστευω η Χαραυγη: γιατι μεσα υπαρχουν και οι δυο φυσεις της Μπελα (θνητη-αθανατη), συνεχιζει η κοντρα Εντουαρτ-Τζεικομπ (οπως το 2ο και το 3ο) και υπαρχουν τοσα νεα πραγματα αντι να τραβιεται το κυνηγι απο τη Βικτορια..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 2:00 am | |
| ναι αλλα στην χαραυγη η κοντρα edward-jake δεν ειναι τοσο εντονη, κυριως μετα τη γεννα και την μεταμορφωση. γινονται οικογενεια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 3:18 am | |
| Ναι άλλα δεν μπορείς να διαφωνήσεις ότι αν και δεν είναι έντονη παρ' όλα αυτά υπάρχει και ότι παρουσιάζονται νέα στοιχεία και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον από τα άλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 3:19 am | |
| δεν ειπα οτι διαφωνω. απλα το επισημανα αλλα και το λυκοφως μου αρεσε τρελα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 3:34 am | |
| Ναι, το λυκόφως ήταν η αρχή και όσο να 'ναι πάντα η αρχή μιας καλής ιστορίας είναι ωραία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 3:36 am | |
| και η αρχη και το τελος. στο τρια μου αρεσε εκει που ηταν στην σκηνη οι τρεις τους. ειχε πολυ γελιο | |
|
| |
| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|