| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|
+27Roza Κρίστεν Selene Maraki Death Lillith Princess of darkness Morguse Vladimir Aria Van Malus Night Princess♥ Sensitive Vampire Catnipe Katerina Petrova Raven blood queen Cathy Ames RosaV Christian Ozera dark princess van der Saargon sweety Roza di Queen Alice VΙ eilin Natalia Queen maeve ~Nightfairy~ Pearl 31 απαντήσεις |
|
Ποιο ειναι το καλύτερο? | Λυκόφως | | 15% | [ 7 ] | Νέα Σελήνη | | 6% | [ 3 ] | Έκλειψη | | 30% | [ 14 ] | Χαραυγή | | 49% | [ 23 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 47 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Μαρ 25, 2012 3:16 am | |
| To 1o είναι για εμένα το καλύτερο! | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Μαρ 29, 2012 10:00 pm | |
| Εμενα μου αρεσει η νεα σεληνη!!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Νοε 12, 2012 8:49 pm | |
| Χαραυγή σε κρατάει σε αγωνία | |
|
| |
Roza Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2012 Ηλικία : 35 Τόπος : Vampire Academy
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dimitri Belikov Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Νοε 12, 2012 11:03 pm | |
| Για μένα (προσωπικά) η πρώτη ταινία θα είναι πάντα ότι καλύτερο έχω δει όσον αφορά τις ταινίες με βρικόλακες! | |
|
| |
Whispers Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Δεκ 29, 2012 9:30 pm | |
| Όλα είναι τα αγαπημένα μου, το καθένα έχει διαφορετική "μαγεία". Στο twilight (το οποίο και ψήφησα) μου αρέσουν οι εικόνες και ο τρόπος που παρουσιάζει ότι βλέπει και μου αρέσει πιο πολύ απ'όλα γιατί έχει το κλίμα της γνωριμίας και.. πως να το εξηγήσω; Την υπόσχεση οτι κάτι καλό θα βγει.. οτι δεν θα με απογοητεύσει, οτι θα υπάρξει happy end στο βιβλίο και οτι εγώ θα πορωθώ ξανά (έστω και αν το έχω διαβάσει εκατοντάδες φορές ) και φυσικά έχει και αυτές τις εικόνες με το πιάνο που με τρελαίνουν . Στο new moon η αίσθηση της αφωσίωσης (Μπέλλα-Έντουαρντ, Οικογένεια Κάλλεν προς Έντουαρντ, Άλις προς Μπέλλα, Τζασπερ προς Άλις, Τζέικ προς Μπέλλα κ.ο.κ.). Στο Eclipse, η υπομονή και η αμετάβλητη αγάπη του Έντουαρντ για την Μπέλλα και το αντίθετο. Και στο breaking dawn οτι επιτέλους η Μπέλλα γίνεται βρικόλακας και γενικότερα τέλος καλά, όλα καλά. Αν και μου την σπάει λίγο στο τέλος που τελειώνει έτσι.. όπως και κάθε τέλος κάθε ταινίας/βιβλίου δεν μας δίνουν πληροφορίες για την μετέπειτα ζωή τους. π.χ. να αφιέρωνε μια-δυο παραγράφους για την ζωή τους μετά απο 80 χρόνια.. χεχε | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Ιουλ 31, 2013 7:21 pm | |
| με τα παραπανω!!! | |
|
| |
ilovevampires Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 11/01/2014 Ηλικία : 25 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Ιαν 11, 2014 2:28 am | |
| | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 561 Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Sydney
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Arianne Martell, Sansa Stark, Felicity Smoak Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Ιουν 14, 2015 9:57 am | |
| Μα δεν μπορω να διαλεξω. Τα αγαπω εξισου και τα 4 βιβλια. Ισως το Λυκοφως λιγο παραπανω επειδη ειναι το 1ο και η εισαγωγη της ιστοριας. Παντως δεν μπορω να τα δω "ξεχωριστα". | |
|
| |
| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|