| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|
+27Roza Κρίστεν Selene Maraki Death Lillith Princess of darkness Morguse Vladimir Aria Van Malus Night Princess♥ Sensitive Vampire Catnipe Katerina Petrova Raven blood queen Cathy Ames RosaV Christian Ozera dark princess van der Saargon sweety Roza di Queen Alice VΙ eilin Natalia Queen maeve ~Nightfairy~ Pearl 31 απαντήσεις |
|
Ποιο ειναι το καλύτερο? | Λυκόφως | | 15% | [ 7 ] | Νέα Σελήνη | | 6% | [ 3 ] | Έκλειψη | | 30% | [ 14 ] | Χαραυγή | | 49% | [ 23 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 47 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 3:53 am | |
| Το 3 εκτός από τη δράση πιστεύω δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει και θα μπορούσε μπορούσε κατα τη γνώμη μου να λείπει με τις σημαντικές σκηνές να βρίσκονταιβ σε ένα πιο συνοπτικό 2. | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 83 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011 Ηλικία : 121 Τόπος : Ηρακλειο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τρι Φεβ 08, 2011 7:48 am | |
| Συμφωνω με τη Raven...!! Θα μπορουσαν να βρισκονται ολα στο 2ο αλλα μας χαρισε ομως κα ακομη ενα καταπληκτικο βιβλιο..!!! Οσο για την κοντρα, ετσι επρεπε να τελειωσει, γιατι εκλεινε ενας κυκλος, και ειχε ταυτοχρονα κορυφωθει στο τελευταιο βιβλιο..!!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 3:16 am | |
| αλλα και 5 να ειχε παλι τελεια θα ηταν! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 4:25 am | |
| Δεν είμαι και τόσο σίγουρη για αυτό. Σίγουρα αν είχε πέμπτο βιβλίο θα έκανε τρελές πωλήσεις αλλά πιστεύω ότι αυτή η ιστορία δεν έχει τίποτα άλλο να πει και θα γινόταν βαρετό και κουραστικό. | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 83 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011 Ηλικία : 121 Τόπος : Ηρακλειο
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 4:53 am | |
| Ναι, αυτο ειναι αληθεια..!! Αλλα θα ηθελα να δω την εξεληξη της Ρενεσμι και τη σχεση της με τον Τζεικ..!! Αλλα ισως να μαθουμε σε μερικα χρονια οταν θα εχει μεγαλωσει................ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 5:07 am | |
| λες να βγαλει και 5? γιατι και εγω θελω να την δω. πλακα θα ειχε. αναμειξη βρικολακα, ανθρωπου και λυκανθρωπου | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 5:15 am | |
| Γιατι οχι??? Αλλα ας βγαλει το Middnight Sun πρωτα και βλεπουμε..!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 5:26 am | |
| μακαρι αλλα που. δεν λενε να της φυγουν τα νευρα | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 5:41 am | |
| τστστστστς..!!!! Μας κανει και σκερτσα, καταλαβες?!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 6:13 am | |
| ελα μου ντε. εμεις την παρακαλαμε και αυτη... τωρα βρηκε να φανει βραχος | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 6:25 am | |
| Γιατι την χαλανε τα εκατομυρια που παιρνει... Μαλλον δεν εχει που να τα βαλει, τι να πω??? :p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 6:27 am | |
| και εγινε και διασημη απο την μια στιγμη στην αλλη. αλλα λυπαμαι που θα το πω, αλλα κανουμε | |
|
| |
Aria Van Malus Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Τετ Φεβ 09, 2011 6:33 am | |
| oups.....!!! Καλα, δεν ξαναμιλαωωωω..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Φεβ 10, 2011 4:11 am | |
| δεν πειραζει. δεν περνουμε κεφαλια. και τωρα πισω στο θεμα. απο οτι βλεπω η χαραυγη ειναι η πιο δημοφιλης επιλογη | |
|
| |
Morguse Vladimir Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 24/12/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : καρπαθια ορη (hahaha)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edwart cullen Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Δεκ 25, 2011 8:41 pm | |
| εγω εχω διαβασει μονο τη χαραυγη που μου φανηκε καταπληκτικη <3 (τα υπολοιπα 3, τα εχω δει παρα πολλες φορες σε ταινια !!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Δεκ 25, 2011 8:51 pm | |
| η ταινια και τα βιβλια δεν ειναι ιδια... ειδικα το λυκοφως διαφερει σαν την μερα με την νυχτα... | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Δευ Δεκ 26, 2011 7:55 am | |
| To Λυκοφως σαν ταινια ηταν μια βλακεια και μιση θελω να πω κατι χειροτερο αλλα ας κρατηθω!Απογοητευση.Οι μονες καλες ταινιες ειναι η νεα σεληνη και η χαραυγη το πρωτο μερος. Αναμενεται και το δευτερο αλλα επειδη θα εχει ιδιο σκηνοθετη σιγουρα θα το αποδωσει τελεια παλι!Και δικαιως βγαινει η χαραυγη πρωτη εδω στην ψηφοφορια αν μιλαμε για τις ταινιες.Η ταινια ηταν κοντα στο βιβλιο περισσοτερο απ οτι φανταζομουν δεν το παρακανε ο σκηνοθετης.Η Καθριν Χαρντγουικ τι να πω σκατα τα εκανε γι αυτο δεν πηγα να δω και την αλλη ταινια που εκανε την Κοκκινοσκουφιτσα
Αλλα αμα λεμε για τα βιβλια που αυτο υποψιαζομαι για να μην βγω off κατα την ταπεινη μου γνωμη καλυτερο βιβλιο ειναι η Εκλειψη και η Χαραυγη(το πρωτο μερος)γιατι το αλλο δεν ειχε αφηγητρια την Μπελα και βαρεθηκα.!Το τριτο μερος μου ειχε σπασει τα νευρα με τους τοσους πολλους βρικολακες εκει μεσα!Μου ερχοταν να σκισω το βιβλιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Πεμ Δεκ 29, 2011 7:14 pm | |
| για να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο πραμα ελεγα χθες που πηγα και ειδα την χαραυγη (επιτελους) οτι την απεδωσε τελεια... πιστα στο βιβλιο και χωρις υπερβολες... το λυκοφως ειχε πολλα κενα... και ειχε βγαλει σκηνες που στο βιβλιο δε εκαναν να τις λατρεψεις...
sorry που βγηκα και εγω off topic | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Παρ Ιαν 06, 2012 7:10 pm | |
| ψηφισα την Χαραυγη αλλα η Νεα Σεληνη με συγκινησε περισσοτερο απο ολα τα βιβλια!!!!!!! Αυτος ο χειμαρος συναισθηματων ηταν απιστευτος,εριξα κλαμααααααααα!!!!!!!!!!! Παντως ολα ωραια ειναι!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Παρ Ιαν 06, 2012 8:32 pm | |
| πρεπει να εισαι απο τους μονους που προτιμουν την νεα σεληνη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Ιαν 07, 2012 6:53 am | |
| Αλλα εμενα μου αρεσε προς το τελος γιατι δεν ασχολουμαστε με το λυκανθρωπο χεχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Σαβ Ιαν 07, 2012 7:35 pm | |
| εμενα μου αρεσε και η μεση με τον τζεικ... τον παω βλεπεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Ιαν 08, 2012 3:53 am | |
| οκ ο καθενας με τα γουστα του!Δεν λεω οτι ηταν αθλιο βιβλιο ειχε πονο!Αλλα προτιμουσα απο Βολτερα και μετα... | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Ιαν 08, 2012 4:00 am | |
| ναι η αληθεια ειναι οτι η Νεα Σεληνη ειναι λιγο μελο αλλα οπως ειπε και η Princess of darkness μετα την Βολτερα...ε; ολα τα λεφτα; χαχαχαχχαχαχαχα ειμαι λιγο μαζοχα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) Κυρ Ιαν 08, 2012 9:46 pm | |
| οχι... γιατι και εμενα μου αρεσε περισσοτερο μετα την βολτερα... ειδικα η ερωτικη εξομολογηση... | |
|
| |
| Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση) | |
|