| Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 4:18 pm | |
| Λοιπόν σε αυτο το τόπικ θα πούμε ποιο είναι το αγαπημένο μας θρίλερ όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο..Φυσικά όσοι βλέπουν θρίλερ Ας αρχίσω εγώ(ααα και λατρεύω τα θρίλερ η αδυναμία μου) Λοιπόν μου άρεσε πολυ το Unborn(ο αγγένητος)είναι ένα πάρα πολύ ωραίο θρίλερ και οι περισσότεροι απο εσάς σίγουρα θα το έχετε δεί αν όχι σας το συστύνω ανεπιφίλακτα αν όμως δεν φοβόσαστε θέλει αντοχή Μία άλλη ταινία που έχω δεί αλλά δεν είναι με φαντάσματα και δεν είναι τόσο πρόσφατη(εννοώ παραγωγή 2012 ή 2011)είναι Eden Lake είναι ένα ζευγάρι το οποίο πηγαίνει σε μία λίμνη(δεν θυμάμαι για ποιο λόγο)και είναι μία συμμορία παιδιών η οποία τους παίρνει το αυτοκίνητο για αρχή και πάνω σε ένα καβγά για να δώσουν πίσω το αυτοκίνητο στο ζευγάρι(ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου δεν θυμάμαι)μαχαιρώνεται ο σκύλος της συμμορίας αυτής και από ένα αστείο καταλήγει κυριολεκτικά μία αιματηρή τραγωδία Εσάς ποιά σας αρέσουν ή ποια προτείνεται; | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:22 pm | |
| Woman In Black......τρομερό!!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:23 pm | |
| Ποοο ναιιι και αυτό το έχω δειι Το είχα ξεχάσει ναι είναι τέλιο και η ατμόσφαιρα ανατριχιαστική | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:25 pm | |
| Ναι όντως...και το White Noise είναι τρομερό!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:28 pm | |
| Ναιιιι μπράβο ευχαρηστώ για τις υπενθημήσεις σου Καλά ε έχω ξεχάσει μερικά καλα το White Noise έχω να το δω καιρό Ένα άλλο που είναι ωραίο είναι Το κοράκι | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:30 pm | |
| The Crow...τρομερή παραγωγή!!!! και το Boogyman... | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:30 pm | |
| Εχω δει το Unborn και ενα κομματι απο το eden lake μ'αρεσει πολυυυυυ το zombieland εχει πολυ πλακα δεν ειναι πολυ θριλερ. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:32 pm | |
| - BloodFalcon έγραψε:
- The Crow...τρομερή παραγωγή!!!!
και το Boogyman... Το Boogyman είχα δει ένα κομμάτι μόνο μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι; | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:46 pm | |
| Είναι με ένα παιδί που φοβάτε ότι είναι κλειστό...πόρτες ντουλάπια κτλ/..
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:48 pm | |
| Αααα εντάξει καλά θα δω και την συνέχεια για να πω εάν μου αρέσει γιατί λίγο κατάφερα να δώ! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:53 pm | |
| Εχω δει το Boogyman 3 δεν ειδα το πρωτο ουτε το δευτερο! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 5:55 pm | |
| Εγώ είχα δει απο το πρώτο ένα κομμάτι ωραίο φαινόταν είναι όμως;Αξίζει τον χρόνο θέλω να πώ; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 6:06 pm | |
| Εντάξει τότε όποτε έχω χρόνο θα το δώ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:33 pm | |
| λπν εγω δεν ειμαι του θριλερ αλλα μπορω να πω μια μ αρεσαν και με εκαναν ν μου πηγενει ""ναααααα"" να κοιμηθω
unborn rec2 the ring 2 the mirror paranormal 1 2 3 4 orphan Περπατωντας στο δρομο με τις λευκες Λαθος στροφη 1 2 3 4 Το φενομαινο της πεταλουδας The dream house Η καταρα 1 2 3.........και αλλα | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:39 pm | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- λπν εγω δεν ειμαι του θριλερ αλλα μπορω να πω μια μ αρεσαν και με εκαναν ν μου πηγενει ""ναααααα"" να κοιμηθω
unborn rec2 the ring 2 the mirror paranormal 1 2 3 4 orphan Περπατωντας στο δρομο με τις λευκες Λαθος στροφη 1 2 3 4 Το φενομαινο της πεταλουδας The dream house Η καταρα 1 2 3.........και αλλα Έτσιι πραγματικά λάθος στροφή όλα είναι τέλια και τα 4 Το ορφανό επίσης πολύ ωραίο Το φαινόμενο της πεταλούδας δεν το έχω δεί αλλά θα το δώ Κατάρα φοβερά ανατριχιαστική αλλά ωραία | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:41 pm | |
| Καλα ασε δεν λες τιποτα το ο αγγενητος ποποοοοοοο αυτο κι αν ειναι
το μεταφυσικη δραστηριοτητα ποποο αυτο μην το δεις πιστεψε πιστεψε με εκανα 2 μηνες για να ξεχαστω (το 4 δεν το χω δει) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:46 pm | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- Καλα ασε δεν λες τιποτα το ο αγγενητος ποποοοοοοο αυτο κι αν ειναι
το μεταφυσικη δραστηριοτητα ποποο αυτο μην το δεις πιστεψε πιστεψε με εκανα 2 μηνες για να ξεχαστω (το 4 δεν το χω δει) Μεταφυσική δραστηριότητα έχω δει μόνο το 1 με φόβισε Καλά για αγγένητος δεν το συζητώ με το μάτι γαρίδα είμουνα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:48 pm | |
| χχαχα μεταφυσικη δρασηριοτητα εχει δει το ενα? για δες και τα αλλα και αν κοιμηθεις καλα για 1 χρονο σφυριξε μου στα γυφτικα καλα για το αγεννητος ναι μαι γαριδα....και 4 κουβερτες απο πανω | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:51 pm | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- χχαχα μεταφυσικη δρασηριοτητα εχει δει το ενα? για δες και τα αλλα και αν κοιμηθεις καλα για 1 χρονο σφυριξε μου στα γυφτικα
καλα για το αγεννητος ναι μαι γαριδα....και 4 κουβερτες απο πανω Όχι εννούσα μόνο το 1 απο τα 3 με φόβισαν τα έχω δεί και τα τρία και απο αυτά μόνο το 1 με φόβισε Χαχχα ναίιιι το παιδάκι ήταν πολύ τρομαχτικό και αυτός ο γέρος που περπατούσε με τα 4 πόδια ανάποδα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:56 pm | |
| Χαχχα ναιιι ειδικά το παιδί μου έχει γίνει Καλά στο μεταφυσική δραστηριότητα φαίνονται σαν αληθινά Με ανατριχιάζει που κινιούνται τα πραγματα την νύχτα μπρρ ανατρίχιασα | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 8:58 pm | |
| Παιδια το παρανορμαλ που το εχω δει πολεες φορες και τα τρια δεν με φοβισαν καθολου. Δεν ξερω γιατι μονο που λενε ειναι αληθινη ιστορια... λεω αυτο θα ειναι τρομαχτικο οχι γιατι ετσι ειναι αλλα γιατι λεω μπας και συμβει κατι τετοιο σε εμενα στη πραγματικοτητα αλλα κατα τα αλλα δεν μου φανηκε τρομαχτικο. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 9:02 pm | |
| Μπρρρ εμενα με τα θριλερ παγωνει το αιμα μ στηλη αλατος μενω και κρυβομαι πισω απο τα μαξιλαρακια | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; Παρ Νοε 16, 2012 9:08 pm | |
| Μου θυμιζεις τον ξαδερφο μου που ριχνει καμια κουβερτα απο πανω του με τετοιο τροπο ωστε να φαινονται με το ζορι τα ματια του και μια φορα οταν κοιμοταν σπιτι μου ξυπνησε το βραδυ παει στη κουζινα να πιει νερο παω απο πισω του του κανω Μπου και αυτος τσιριζει σπαει το ποτηρι και τα κανει κυριολεκτικα πανω του. | |
|
| |
| Ποιό είναι το αγαπημένο σας θρίλερ; | |
|