| Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; | |
|
+5Maraki Death Sensitive Vampire Μικρό νταμπίρ Katerina Petrova Ophelia 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Δευ Απρ 26, 2010 7:02 pm | |
| Ελληνικό ή ξένο...πείτε μας λίγα λόγια γι αυτό, υπόθεση, ερμηνείες και σκηνογραφικά στοιχεία... | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Τετ Ιαν 12, 2011 3:27 am | |
| Ο μπακαλογατος..... με τον ανεπαναληπτο Φιλιππιδη........... ηταν πολυ ωραιο... και γελασα πολυ | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Παρ Απρ 29, 2011 7:49 am | |
| Ο μπαχαλογατος, αλα Σεφερλη! γενικα ολες του οι παραστασεις ειναι θεικες! εχουμε κλαψει απο τα γελεια εγω και οι φιλες μου! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Απρ 30, 2011 4:32 am | |
| εγω ειχα δει και μου αρεσε παρα πολυ (αλλα το ειδα πριν πολλα χρονια), ο εμπορος της βενετιας | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Κυρ Μαρ 25, 2012 4:46 am | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- εγω ειχα δει και μου αρεσε παρα πολυ (αλλα το ειδα πριν πολλα χρονια), ο εμπορος της βενετιας
Αχ καταπληκτικό!Επίσης πολύ ωραίο είναι ''η κοιμωμένη ξύπνησε''!!Αχ τιι προτότυπη παράσταση. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:16 am | |
| Μία φορά στο θέατρο δεν έχω συγκρατήσει το όνομα με μάγγισες και μάγους και διάφορα τέτοια | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 6:12 am | |
| ''Ο ματωμένος γάμος'' του Λόρκα απο ερασιτεχνική ομάδα στην περιοχή μου ένα καλοκαίρι.Ήταν υπέροχη η ομάδα έπαιξε τέλεια και δεν θα την χαρακτήριζα ''ερασιτεχνική'' γιατί ήταν καλοδουλεμένο πολύ το έργο. Έπαιζαν σαν έμπειροι ηθοποιοί βγαλμένοι απο δραματική σχολή και όχι άχαροι.Φυσικά διάβασα και το βιβλίο πέρσυ. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:01 pm | |
| Το θεατρικο εργο που ειχα δει και ειχα σκασει στα εγλια...ητα περσυ που ημουν αθηνα ριημερη και ειχαμε δει τους "Απατεωνες και τζεντλεμαν" ποπο με τον Φιλλιπιδη και τον Μπεζο...χαχα ρελο γελιο | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:22 pm | |
| Θα ήθελα να το δώ και εγώ αυτό το είχα ακούσει ότι ήταν ωραίο. | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:36 pm | |
| Παιδιά πιστεύω ότι σαν βαμπίρ και λυκάνθρωποι όλοι θα έχετε δεί ή ακούσει όπερα.... Μιά φορά είχα πάει στο Ηρώδειο μου άρεσε πολύ... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:37 pm | |
| Λυκάνθρωπε ναιιι έχουμε πάει όλοι ή σχεδόν οι περισσότεροι σε θέατρο! | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:41 pm | |
| Άλλο θέατρο και άλλο όπερα καλή μου......χδ
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; Σαβ Νοε 24, 2012 4:44 pm | |
| Εντάξει φιλοσοφημένο λυκάκι! | |
|
| |
| Ποιό είναι το αγαπημένο σας θεατρικό έργο; | |
|